Türkiye en ‘sefil’ 13üncü ülke!

sana yazdıgım cevabın suan bana yazdıgın cevapla bir alakası yok pelinyaman sen köşeyi dönen yüzde elliden bahsediyordun ben de sana virajı alıp köşeyi dönemedim diyordum ..

:) herkes değil tabiki %50 olarak genellemem hata idi.
Biraz becerikli olmak lazım herkeste yok o beceri Diğer üyelerin bir kısmı zengin bir kısmı zenginlik yolunda elini çabuk tut aktif görevlerde bulun.
Çevremdeki bir çok kişinin bu şekilde nasıl zengin olduklarına şahit oldum.Ayrıca asgari ücretlinin ayfoon sahibi olduğunu sen yazmıştın şimdi alakası yok diyorsun.

valla derimoddan alışverişide herkes yapamaz ama işte onun bir kitlesi var. onlarda ucuzluğu bekler ve üşüşür. Ama bunlar belli bir kesimdir. hoş derimoda kızıyorum. adamlar 35 çalışmıyor. ayak ayrımı yapıyorlar sınıf ayrımı gibi. kapısından teğet geçiyorum o yüzden:)

İyi de dansmaure bize eski kafalar..

gericiler denilmiyor mu?

biz de hakkını veriyoruz daha ne istiyorsunuz ki ?

Valla kimsenin sesi bu zamandaki gibi çıkamıyordu o vakit.

Şu hükümeti devirmek için sarfedilen çaba o devirde sarfedilseydi dedigine hak verirdim zaar

valla sana birşey deyim mi kılık kıfayetlerine baktıgımda öyle ahım şahım degildi hiç biri hepsi de benim senin gibi insanlardı..

ben 36 giydigim için 35 numaradan dolayı ızdırabı anlayamam eheheh :))

Aynen öyle bende bir türlü anlamıyorum. Bence daha iyi olmayı hakeden bir ülkeyiz gerçekten çok daha iyi hayatlarımız olabilir.

ellerinde ayfonla gezenlerin çogunluguna bak bir genel olarak ögrenci ya da tüyü bitmemiş veletler ve gencecik kızlar

bunların babaları ne sabancı ne de vehbi koç

alakası yok dedigim konu ise senin yüzde elliye dair zengin oldular beyanına karşı yazıdıgım cevaPLA alakasızlıgındandı

Yoksa yazdıgımı inkar ettigim felan yok ki :)

Son düzenleme:
ellerinde ayfonla gezenlerin çogunluguna bak bir genel olarak ögrenci ya da tüyü bitmemiş veletler ve gencecik kızlar

bunların babaları ne sabancı ne de vehbi koç

Bende onu söylüyorum işte zenginliği ayfoon sahibi olmaya indirgeyemeyiz diye.
kuzenimin 9 yaşında kızı var mesela aylardır ayfon kavgası yapılıyordu evlerinde sonunda 12 ay taksitle almış ailesi.
Bir koçun, bir sabancının yada durumu kendi ailesinden çok daha iyi bir ailenin çocuğuyla arkadaşlık yaptığı için özenmiş.
Ailesi lafını geçiremediği için başka şeylerden vazgeçerek telefon aldılar. Aslına bakarsan bir çoğuda bu şekilde alınmış telefonlar.

şanslısın
35 giymek feci acı veriyor..:)
avmyede neyle gideceksin ki.. valla bir kot bir penye giyip gidiyorum ben. çoğu kişide bunu giyiyor zaten.
evet zengin arttı.ancak,rant sağlayarak zengin olan kesim feci çoğaldı bu konuda karşı görüşe hakveririm

Son düzenleme:

Konumuz sefillikti pelin ben de ne kadar sefil oldugumuzu anlatıp kendimize acıyordum

sefiliz biz taksitle de olsa alıyoruz..

Böyle sefillige can kurban !

Valla gayet alakalı cevaplar verdim ben ama sizin bir dediğiniz bir dediğinizi tutmadı.
Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla.
AKP'ye üye olup zenginleşen insanların sayısı hiç de az değil.

bilmem ben zengin olamadım ahaha :) hak mak veremem

35 numara ayakkabı bulup bu acıya ortak olmalıyım !

o çocuklar gençler ailelerini mahvediyorlar. artık insanlar 3 kuruşluk maaşlarından taksitle
yıllarca ödeyerek kısarak almak zorunda kalıyorlar
mesela emekli aylıklarına bakalım. yaşlıların yılda yediği zam 50 yi geçmiyor çoğu zaman.

Valla gayet alakalı cevaplar verdim ben ama sizin bir dediğiniz bir dediğinizi tutmadı.
Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla.
AKP'ye üye olup zenginleşen insanların sayısı hiç de az değil.

pardon da hangi dedigim hangi dedigimi tutmamış :))

sen benim mesajıma yüzde 50'nin tamamını köşeyi dönmekle itham ettin ben de sana açıkladım ben daha virajı dönemiyorum köşeyi hiç dönmedim dedim :)

uzatılacak ne var kısaca sana o mesajımla yazdıgının bir alakası yok dedim ve hala da aynı fikirdeyim yane..

Yahu Iphone´nun yeni modeli cikar, ilk Türkiye´deki akrabalarimizdan siparis gelir,
gelirken bize Iphone getirin diye; yurtidisinda ucuzmus cünkü
Nasil sefalet bu anlamadim gitti.
Demek ellerinde son model telefon ama karinlari ac.

o zaman çok yakında köşeyi döneceksin üzülme :)

o zam degil okycim

zamcık (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…