- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Bir derdim var bölümünde düğün gecesi elinden kolundan altınları alınan gelin vakaları var, kiralık altınları alıp geri veriyorlar, kimi de nişanda taktıklarını geri alıp düğünde yeniden takıyormuş, düğünlerdeki orkestralara sahte dolar saçanlar bile varmış, demek ki herşey göründüğü kadar şaşalı değil:))
Benim kız uyanık, takılan altınları ısırıp anlıyoray tövbe tövbe aslında bazı şeyler üzücü ama şu elalem yüzünden bazen trajikomik hallerde yaşıyoruz.
Evet ben gülüyorum:)))
Sizede az tutumlu olun paranizi car cur etmeyin yoksa böyle sefil sefil dolasip duracaksiniz diyorum..
Bak Türkiye dünyada ne cok estetik yaptirilan ülkeler arasindada 19. sirada..
Paranizi gösterise suna buna harcamayin..Ayraniniz yok ismeye taht-i revanla gidioyrsunuz s.cmaya..
Tutumlu olun tutumluuuu, sefil sefil dolasiyorsunuz yoksa:)
Simdiye dek genelden, yani doktor, hemsire, polis gibi meslek guruplarina dahil olanlardan dem vurdugun icin onlarla ilgili yazmistim. ama madem ki kendini katiyorsun, ailenin hesaplarinin senin ev almanla ne ilgisi var anlayamadim. Eskilerin cogunda oyle boyle birseyler var, zamaninda yapilmis, ya da mutahite verilmis, yerine 2-3 kat alinmis... Ben bugunden bahsediyorum. Ne is yaptigini ve kac para kazandigini, sizin oralarda luks evlerin kaca maloldugunu bilemem. Unutma ki kapis kapis satilan havuzlu villalardan cikip geldik buralara kadar.. Rotayi mi derler, cubugu mu derler sen indirdin yane..
Citayi derler ona.. Lüks evler 150 den basliyor sonsuza kadar gidiyor :))
Citayi derler ona.. Lüks evler 150 den basliyor sonsuza kadar gidiyor :))
Ne bir kaç bini ya burun estetiği 6-7 bin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
150 bin liralik evler luks sayiliyorsa sen orda yasadin demek ki... Pendik'in Sapanbaglari gibi bir muhitinde bile Istanbulda yeni yapilan 75 metrekare daireler 250 binden satiliyor, cok da menem birseyler de degiller hani..
Ben diyorum dam, o anliyor mertek nedirya:))
Yine bir not: Ya Rabb, sensin acliktan doyuran, ciplakliktan giydiren, vermis oldugun her nimet icin binlerce sükürler olsun. Sen bizi aclik ve kitlikla imtahan etme..
Muhakkak ki bizleri doyuran yanliz ve yanliz senin gökten sel, felaket olarak degil rahmet olarak indirdigin yagmurdur...
Gene ucuz.. Buradaki arkadaslarimin hepsi de estetik yaptirmak icin Turkiye'ye gidiyorlar, yani estetik niyeti olanlar.. Bir tek Turkiye'dekiler degil, yabanci ulkelerde yasayan Turklerin de tercihi Turkiye'de estetik olmak yani.. Bu arada, arkadasimin oglunun burnu dort sene once 1,5 milyona benim diyen kizdan guzel hale getirildi orada.. Enflasyon da yuzde 9 larda dediklerine gore fiyatlar o kadar da ucmamistir diye dusunmustum, yoksa bizi kandiriyorlar mi ne?
Kiziniz da benim kafadanmis bende yapcam onu yada yanima bir kuyumcu amca alcam tek tek Baksin :)) saka bir yana da ne bileyim mune abla biz de hani diğer ülkeler gibi kimseyi sömürmedik etmedik üstelik savaşlar yasamis yokluk içinde savasmis bir milletiz... Geçmişe bakiyoruz hep ekonomik krizler darbeler vs ler , bir anda yukselmemiz herkesi eşit seviye ye getirmemiz mümkün mu ki ? Ben bir şeyler yapildigina inaniyorum kosmuyoruz ama yürüyoruz gibi geliyor bana ... Sizler ise farklı düşünüyorsunuz... Maddi konularda particilik yapmam dedim ya ekmek parasi söz konusu ise babasini bile tanimaz insan yani particilik yaptigimi düşünmeyin.. Sadece gördüklerimi dile getirmeye calistim..
6-7 bine ucuz mu diyorsunuz ilginc... Sefil insanlarin olduğu memlekette alti yedi bin ucuz rakammi yani nasil oluyor o....
Güney korelilerin yaptığı estetik araştırması sonucu;
Bakış açısına bak " Estetikte 19. Sıradayız zenginiz..."
Bu araştırma kaç ülke içinde yapılmış onu söyleme sen25 ülke içinde 19. Sıradaymışız estetikte yani sondan 6. Sıradayız.
Bu kadarda istediğiniz taraftan görmeyin artık herşeyi ya, çekilmiyor
Aaa yok kiz olur mu:)))
Bir bak ünlülerden baska estetik yaptiran yok:))) Millet ac acik:)
Birde su forum dahil, ülkenin sokakta elini sallasan estetikliye carpmasa tam olacak ama :)))
Birde anlama problemi var:))
"nolmuuuussss estetik dedigin neeeee 2 bin liraaaa":))
Yahu zaten o örnek örnek, gösteris merakini, tüm paranin nelere harcandigina örnek:)
Tamam simdi herkes az tutumlu olsun bakemm:)
Sefilsiniz sefil..
Paraniza az sahip cikin..
Hem sefil hem savruk bune ya:)))
6-7 bine ucuz mu diyorsunuz ilginc... Sefil insanlarin olduğu memlekette alti yedi bin ucuz rakammi yani nasil oluyor o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?