Türkiye en ‘sefil’ 13üncü ülke!

Kiziniz da benim kafadanmis bende yapcam onu yada yanima bir kuyumcu amca alcam tek tek Baksin :)) saka bir yana da ne bileyim mune abla biz de hani diğer ülkeler gibi kimseyi sömürmedik etmedik üstelik savaşlar yasamis yokluk içinde savasmis bir milletiz... Geçmişe bakiyoruz hep ekonomik krizler darbeler vs ler , bir anda yukselmemiz herkesi eşit seviye ye getirmemiz mümkün mu ki ? Ben bir şeyler yapildigina inaniyorum kosmuyoruz ama yürüyoruz gibi geliyor bana ... Sizler ise farklı düşünüyorsunuz... Maddi konularda particilik yapmam dedim ya ekmek parasi söz konusu ise babasini bile tanimaz insan yani particilik yaptigimi düşünmeyin.. Sadece gördüklerimi dile getirmeye calistim..

Evet ben gülüyorum:)))

Sizede az tutumlu olun paranizi car cur etmeyin yoksa böyle sefil sefil dolasip duracaksiniz diyorum..

Bak Türkiye dünyada ne cok estetik yaptirilan ülkeler arasindada 19. sirada..
Paranizi gösterise suna buna harcamayin..Ayraniniz yok ismeye taht-i revanla gidioyrsunuz s.cmaya..

Tutumlu olun tutumluuuu, sefil sefil dolasiyorsunuz yoksa:)

Estetikle ne ilgisi var yav? Avrupali Amerikali kadinlarin yuzde 90'inin burnu zaten hokka gibi, neyini kestirecek? Yaslaninca burus buruslar ama umurlarinda bile degil, burusuk bacaklarina kisacik sort giyip carsi pazar dolasiyorlar... Bizde bir tane sellulit olsa sittin sene el icine kisa etek sortla cikamayiz.. Elalem ne der, pek merakliyiz gosterise vesselam.. Ustelik Amerika'da Avrupada 20 bin liralardan baslayan ameliyatlar Turkiye'de bir kac bin liranin icinde... Laf..

Citayi derler ona.. Lüks evler 150 den basliyor sonsuza kadar gidiyor :))

150 bin liralik evler luks sayiliyorsa sen orda yasadin demek ki... Pendik'in Sapanbaglari gibi bir muhitinde bile Istanbulda yeni yapilan 75 metrekare daireler 250 binden satiliyor, cok da menem birseyler de degiller hani..

Son düzenleme:
Milletvekili olabilmek için ilkokul mezunu olmak yeterli. Evet,ellerine form versem dolduramayacak adamlar var mecliste.

Ben diyorum dam, o anliyor mertek nedirya:)) Aynen o hesap..
Bir insan sefilse, yiyecek ekmegi zor buluyor demektir:))
Kalkipta binlerce paralar dökülen estetikte 19. oluyorsa bir ülke ayni zamanda " biz sefülük" diyorsa ortada bir yanlis vardir:))
Ya "sefülük " demeyecen yada parani gösterise dökmeyecen:))

Ayrica bizim millet kadar gösteris meraklisi yoktur..

Yine bir not: Ya Rabb, sensin acliktan doyuran, ciplakliktan giydiren, vermis oldugun her nimet icin binlerce sükürler olsun. Sen bizi aclik ve kitlikla imtahan etme..
Muhakkak ki bizleri doyuran yanliz ve yanliz senin gökten sel, felaket olarak degil rahmet olarak indirdigin yagmurdur...

Son düzenleme:

İstanbulun varoş semtlerinden birinde yeni yapılan bir sitede oturuyorum. 55 m2 1+1 daire. Şu an fiyatı 350bin lira. Çocuğum olsa mesela etrafta göndericek düzgün okul yok. Çarşıya pazara çıktığında ortam kötü. Gece yürüyemezsin serseri dolu sokaklar. Aaaa ama yeni yapılmış site. Bilmem ne g.tü b.klu rezidansı.

Ne bir kaç bini ya burun estetiği 6-7 bin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gene ucuz.. Buradaki arkadaslarimin hepsi de estetik yaptirmak icin Turkiye'ye gidiyorlar, yani estetik niyeti olanlar.. Bir tek Turkiye'dekiler degil, yabanci ulkelerde yasayan Turklerin de tercihi Turkiye'de estetik olmak yani.. Bu arada, arkadasimin oglunun burnu dort sene once 1,5 milyona benim diyen kizdan guzel hale getirildi orada.. Enflasyon da yuzde 9 larda dediklerine gore fiyatlar o kadar da ucmamistir diye dusunmustum, yoksa bizi kandiriyorlar mi ne?

150 bin liralik evler luks sayiliyorsa sen orda yasadin demek ki... Pendik'in Sapanbaglari gibi bir muhitinde bile Istanbulda yeni yapilan 75 metrekare daireler 250 binden satiliyor, cok da menem birseyler de degiller hani..

İstanbuldan ornek vermediğimi kaç kere söyleyeceğim ? Yüz elliden basliyor dedim.. Yo ben yasamadim evi görmeden karar verme bence lüks olup olmadigina :))

Dönüp dolaşıp estetiğe getiriyor olayı.Bülent Hanım'la Ajda Pekkan sağ olsun,yükseltiyor çıtayı...

Senin yoksulluk anlayışın ekmekle sınırlıysa bilemem.Çocuğuna istediğini alamıyorsa,ay sonunu zor getiriyorsa evet,o insan sefildir.Hele ki yoksulluk sınırı 3000 lirayı aşmışken...Taşeron çalışan yakının hiç yok besbelli,yoksa bu kadar alay edercesine yazmazdın.

Hoş,kime ne anlatıyorum.

Hahahaha... Tipik AKP zihniyeti.. Erdogan babadan iyi ornek almissin, patlat her lafin sonuna bir din somurusu, olsun bitsin...
Amin canim amin...

Güney korelilerin yaptığı estetik araştırması sonucu;

Bakış açısına bak " Estetikte 19. Sıradayız zenginiz..."

Bu araştırma kaç ülke içinde yapılmış onu söyleme sen 25 ülke içinde 19. Sıradaymışız estetikte yani sondan 6. Sıradayız.

Bu kadarda istediğiniz taraftan görmeyin artık herşeyi ya, çekilmiyor

Son düzenleme:

6-7 bine ucuz mu diyorsunuz ilginc... Sefil insanlarin olduğu memlekette alti yedi bin ucuz rakammi yani nasil oluyor o....

alaraey,
ablacım ister inanın ister inanmayın ama en azından kendi yazdıklarım için diyorum, hiçbir partiyi savunmak ya da karalamak için yazmıyorum yorumlarımı, partilerin beğendiğim adımları da var, eleştirdiğim yerleri de var, partici de değilim, benim derdim gücüm fakir, geçim derdinde olan insanlar, çoluk çocuğa tecavüz edenler, yaşanan çarpıklıklar, gelir seviyesi adaletsizlikleri kısaca memleketimin genel dertleri, sorunlarını kendi duygu ve düşüncelerimle yorumluyorum.

Misal geçen gece yerli bir dizi seyrettim, dizi eskiydi, yeniden yayınlamışlar, dönem dizisi, zamanında asılan siyasileri ve gençleri konu almış diziyi ağlaya ağlaya seyrettim, çok şeyler yaşamışız doğru fakat artık bu bizim kaderimiz olmasın istiyorum, insanlar işsizlik yaşamasın, siyasi düşüncesi veya dini görüşü yüzünden hor görülmesin, hastaneye gittiğinde 3 kuruş emekli maaşından ilaç paraları kesilmesin.

Bu topikteydi galiba şu Soma holding plazasına izin veren belediye başkanı yazılmış, hangi hakla izin vermiş bilmiyorum ama öte yandan o holding başkanı yeni çıkan ticaret kanunu gereği tutuklanamıyor, sorumlu sayılmıyor o yasaya göre, şimdi hem plazaya izin veren belediye başkanını hemde o yasayı çıkaran siyasileri eleştirmek gerekmez mi? Ben her ikisini de eleştiriyorum işte.

Artık yürümeyelim koşalım istiyorum, farklı pencerelerden baksakta eminim temennilerimiz aynı.

6-7 bine ucuz mu diyorsunuz ilginc... Sefil insanlarin olduğu memlekette alti yedi bin ucuz rakammi yani nasil oluyor o....

Aaa yok kiz olur mu:)))

Bir bak ünlülerden baska estetik yaptiran yok:))) Millet ac acik:)

Birde su forum dahil, ülkenin sokakta elini sallasan estetikliye carpmasa tam olacak ama :)))

Birde anlama problemi var:))

"nolmuuuussss estetik dedigin neeeee 2 bin liraaaa":))

Yahu zaten o örnek örnek, gösteris merakini, tüm paranin nelere harcandigina örnek:)

Tamam simdi herkes az tutumlu olsun bakemm:)

Sefilsiniz sefil..

Paraniza az sahip cikin..

Hem sefil hem savruk bune ya:)))

Tek amaç hedef saptırmak demiştim ama değilmiş
Gerçekten inanıyorsun estetikte ilk sıralarda olduğumuza
Sondan 6. Olduğumuzu da ben ekleyeyim de öğren.
Konuyuda iyice öğrenmeden yazma bi daha komik oluyo.

Bize gore ucuz.. Ben Turkiye'de yasamiyorum. Yabanci ulkelerde hastaneye yatis parasi bile daha fazla, estetik ise en az uc misli.. Burada kazanip orada yaptirana gore mukemmel ucret yani.. Orda da insanlar yillarca para biriktirip borca girip gene de yaptiriyorlar, bir kadin icin guzellikten ote ne olabilir? Hele bir de ihtiyaci varsa... Dedigim gibi bu Avrupali, amerikali kadinlarin pek ihtiyaci da yok zaten ne yazik ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…