- Konu Sahibi AngryPenguin
Bir derdim var bölümünde düğün gecesi elinden kolundan altınları alınan gelin vakaları var, kiralık altınları alıp geri veriyorlar, kimi de nişanda taktıklarını geri alıp düğünde yeniden takıyormuş, düğünlerdeki orkestralara sahte dolar saçanlar bile varmış, demek ki herşey göründüğü kadar şaşalı değil:))
Benim kız uyanık, takılan altınları ısırıp anlıyoray tövbe tövbe
aslında bazı şeyler üzücü ama şu elalem yüzünden bazen trajikomik hallerde yaşıyoruz.
Kiziniz da benim kafadanmis bende yapcam onu yada yanima bir kuyumcu amca alcam tek tek Baksin :)) saka bir yana da ne bileyim mune abla biz de hani diğer ülkeler gibi kimseyi sömürmedik etmedik üstelik savaşlar yasamis yokluk içinde savasmis bir milletiz... Geçmişe bakiyoruz hep ekonomik krizler darbeler vs ler , bir anda yukselmemiz herkesi eşit seviye ye getirmemiz mümkün mu ki ? Ben bir şeyler yapildigina inaniyorum kosmuyoruz ama yürüyoruz gibi geliyor bana ... Sizler ise farklı düşünüyorsunuz... Maddi konularda particilik yapmam dedim ya ekmek parasi söz konusu ise babasini bile tanimaz insan yani particilik yaptigimi düşünmeyin.. Sadece gördüklerimi dile getirmeye calistim..