- Konu Sahibi AngryPenguin
okurken 1, hatta 2 ev parası harcayıp da çalışırken 1 tane bile alamıyorsak kimse bana gelir adaletinden bahsetmesin..
Tek cümleyle çok şey anlatmışsın ofisim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okurken 1, hatta 2 ev parası harcayıp da çalışırken 1 tane bile alamıyorsak kimse bana gelir adaletinden bahsetmesin..
Aliyorlar ama mune hanim ... Yani bu kadar pahali evler nasil kapis kapis satiliyor .. Zaten alanı varki bu kadar lüks evler yapiliyor son günlerde.. Arz talep meselesi.. Son günlerde lukslukte sinir tanimaz olduk. Uzay üssü gibi evler dikiliyor her gün bir çoğu akilli ev sistemi felan.. Yani cidden kafam karisiyor etrafima bakinca sefilmiyiz acaba diye
o zenginlikler, alın teri ve emekle olmuyor,somadaki gibi ölen işçilerin cesetlerinin üstüne basılarak kazanılıyor.
o gökdelenler, en zor koşullarda çalışan ve açlık sınırında yaşayan emekçilerın üzerinden yükselliyor.
Aliyorlar ama mune hanim ... Yani bu kadar pahali evler nasil kapis kapis satiliyor .. Zaten alanı varki bu kadar lüks evler yapiliyor son günlerde.. Arz talep meselesi.. Son günlerde lukslukte sinir tanimaz olduk. Uzay üssü gibi evler dikiliyor her gün bir çoğu akilli ev sistemi felan.. Yani cidden kafam karisiyor etrafima bakinca sefilmiyiz acaba diye
Maddi durumu iyiyse dededen,nineden malı kalmıştır.Yoksa böyle şeyler çalışmakla olmuyor,ya da kredi çekerek.
Ama dediğine bir noktada katılıyorum.En basitinden çeyiz topiklerinde 400-500 liralık yemek takımları var.Bizim buradaki 5 M Migros'ta Güral Porselen yemek takımı 50 tl.Lüksü sevdiğimiz de yadsınamaz.
İstanbul Ümraniye'de site içi, havuzlu, güvenlikli, 3+1 daireler 700 bin lira, aidatı 270 lira.
İstanbul'da Anadolu yakasında site içi, güvenlikli, havuzlu, dubleks villalar 3 milyon $, aidatı 1500 lira.
Alacaklar parmak kaldırsın lütfen...
O kadar trajikomik cevaplar var ki...Havuzlu villa varsa sefalet yoktur ne demek ya bence asıl sefalet tam da burada başlar birileri trilyonlar verip villalar alırken başka bir yerde minicik bir bebek soğuktan ölüyor ise asıl sefalet budur.Ne zaman bu ülkede herkes orta derecede geçinir kimisi tokluktan patlarken diğeri açlıktan ölmez eşit olmasa da yakın olur ve herkes emeğinin karşılığını kazanır işte o zaman bu ülke refah içinde demektir.Sadece bir kesime bakılarak sefalet yoktur denilmez zenginler ve fakirler arasındaki uçurum ne kadar büyük ise sefalet o kadar büyüktür.
Evet maalesef ben zaten fakir kesim var bunu görüyorum asla da inkar edemem ve asgari ücret gerçekten az veya emekli maaslari. Zaten emekli insan yaslidir ek is yapamaz ek geliri olamaz bu yüzden maasi onu geçindirebilecek düzeyde olmalidir... Ama cidden lukse de çok duskunuz arkadaşlar ornek vermişler sonra bdv de borç konuları aciliyor diye.. Lüks düşkünü olmak insani sefillestirir iste...ve zengin kesiminde cogaldigini düşünüyorum...
İşte zenginleşen nasıl zenginleşiyor ? :44: Sayfalardır bunun cevabını arıyorum. Biz nerde yanlış yapıyoruz,millet ne iş yapıyor da bunları alıyor ? Ben babamı günde 3 saat görüyorum,ya fabrikada ya uyuyor...
Anamız nohut,babamız nohut,niye leblebi olmaya çalışıyorsak...
Teşekkür ederim arkadaşım elimden geldiğince anlatmaya çalıştımo kadar güzel yazmışsın ki birkaç kez daha beğenebilmeyi dilerdim.
yüzde denen bir şey var .bu ülkede herkesi havuzlu ev alıyor diye ortaya çıkarsanız kahkahayla gülerim buna. bu ülkede kimse kalkıp fakir sayısı zenginlerden daha az demeye getirmesin. uçurum var ortada. bu evleri bu ülkenin nüfusunun çoğunu oluşturan asgari ücretliimi alıyor.
doktor ha. benim arkadaşım doktor. ala ala 1 artı 1 daire alabildi. senelerin doktoru hemde.Yahu tabi ki asgari ücretli insanlar almiyor.. Ben bunu demek istemiyorsun zengin sayimiz artiyor bunu demeye calisiyorum. Ama bu evleri alan herkes de fabrikatör değil.. Kimi mühendis kimi doktor vs yani..
Turk zengin isadamlari ve yabancilar aliyor canim... Nufusun yuzde 95 ini olusturan ortadirek ve alti degil... Yani bizler degil... Sen ortadirek degil misin? Sen bu yuzde 95 in icinde degil misin? Hadi git, sen de al oyleyse, herkes aliyormus bak...
İşte zenginleşen nasıl zenginleşiyor ? :44: Sayfalardır bunun cevabını arıyorum. Biz nerde yanlış yapıyoruz,millet ne iş yapıyor da bunları alıyor ? Ben babamı günde 3 saat görüyorum,ya fabrikada ya uyuyor...
Anamız nohut,babamız nohut,niye leblebi olmaya çalışıyorsak...
Biz salağız demek ki, kafayı kullanan yırtıyor
Zengin koca :)) saka bir yana bir tane yazdim düğün salonu Ac her yaz ev alirsin garanti ben hala soktayim mekan bulamamislar ya resmen :))
Yahu tabi ki asgari ücretli insanlar almiyor.. Ben bunu demek istemiyorsun zengin sayimiz artiyor bunu demeye calisiyorum. Ama bu evleri alan herkes de fabrikatör değil.. Kimi mühendis kimi doktor vs yani..