• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye de Oy Kullanma Süreci Başladı !

Ben de kullandm geldim simdi.her zamn oldgu gibi yine akp ye bastm.gercekten çok heyecanlandm.acayip bir kalabalk vardi herhalde bu sene katilim fazla.zaten bu seçim yerel secimden cikti genel seçim havasinda.ulkemiz icin hayirlisi olsun...

ben de sabah erkenden kullandım.

ne kadar kararsız kalan varmış, hiç kararsızlık yaşamadım hepsinde aynı partiye verdim.:12:

kararsız kalanları da anlayamıyorum.

benim de oy verirken biraz dışarı taştı umarım sorun olmaz:50:

Sabah erkenden gittim kimseler yoktu.

Oylarınız hayırlı olsun arkadaşlar .

Herkes kalabalığın ve katılımın çok olduğunu söylüyor , gözetmenlerin kuş uçurmadığını ...

Hakkımızda hayırlısı .

oyumu kullandım sonunda hiç beklemedim

büyükşehirde ben yine adaya verdim açıkçası
içeme sindiği gibi verdim yani :1:

ama diğerlerinde kardeş payı yaptım biraz farklı partilere verdim :27:
muhtara da komşumuzun dediği kişiye verdim
hayırlı uğurlu olsun

Bu arada Eskişehir'de ki genel durumu paylaşayım;kim kime oy verdi bilmiyorum ama gördüklerim karşısında gururlandım duygulandım.Bizim oy kullanacağımız odanın orada hep yaşlılar vardı 80 yaş üstü.Kimi yürüyemiyordu,akrabaları kollarına girip yardım ediyordu .Bende babaannemin eli titriyor diye onunla girip bastım mührü.Boşa gitmesin oyumuz de mi.:34:Eskişehirde ki yaşlı insanların bilinçli halleri çok güzel bir tabloydu da gençleri göremedim pek.Ahha ahh o totolarını kaldırıp gelemediler bir çoğu biliyorum.:20:Şu saydığım insanlar yaşlıysa o gençler ölmüş ölmüş.Hepsini tuza basacağım bir elime geçirirsem.:1:

oyumu kullandım sonunda hiç beklemedim

büyükşehirde ben yine adaya verdim açıkçası
içeme sindiği gibi verdim yani :1:

ama diğerlerinde kardeş payı yaptım biraz farklı partilere verdim :27:
muhtara da komşumuzun dediği kişiye verdim
hayırlı uğurlu olsun

Simon hayırlı olsun oyun canım .

Bende beklemem sanırım , şimdi bir arkadaşla görüştüm yoğun değilmiş .

ben de sabah erkenden kullandım.

ne kadar kararsız kalan varmış, hiç kararsızlık yaşamadım hepsinde aynı partiye verdim.:12:

kararsız kalanları da anlayamıyorum.

benim de oy verirken biraz dışarı taştı umarım sorun olmaz:50:

dışarı derken partinin ambleminin altındaki yuvarlağın dışımı eğer öyleyse problem oluyomu:52: bi tanesi acele ederken taştı çünkü

Bu arada Eskişehir'de ki genel durumu paylaşayım;kim kime oy verdi bilmiyorum ama gördüklerim karşısında gururlandım duygulandım.Bizim oy kullanacağımız odanın orada hep yaşlılar vardı 80 yaş üstü.Kimi yürüyemiyordu,akrabaları kollarına girip yardım ediyordu .Bende babaannemin eli titriyor diye onunla girip bastım mührü.Boşa gitmesin oyumuz de mi.:34:Eskişehirde ki yaşlı insanların bilinçli halleri çok güzel bir tabloydu da gençleri göremedim pek.Ahha ahh o totolarını kaldırıp gelemediler bir çoğu biliyorum.:20:Şu saydığım insanlar yaşlıysa o gençler ölmüş ölmüş.Hepsini tuza basacağım bir elime geçirirsem.:1:

Oy kabinine iki kişi girmesi yasak diye biliyorum ben , o yaşlıların hepsi mi yardım alıyordu birilerinden ?

65 yaş üstü olanlar için görevlilerden biri yardım ediyor veya yanındaki yakını :34: anneannemde görevlinin biriyle girmiş kabine

dışarı derken partinin ambleminin altındaki yuvarlağın dışımı eğer öyleyse problem oluyomu:52: bi tanesi acele ederken taştı çünkü

evet o yuvarlaktan bahsediyorum ben de hafif dışarı çıktı diye ama hangi partiye verildiği belliyse sorun olmuyor herhalde.

kaç kişi üçünü de tam içine denk getirebilir. sorun olmaması lazım.

65 yaş üstü olanlar için görevlilerden biri yardım ediyor veya yanındaki yakını :34: anneannemde görevlinin biriyle girmiş kabine

Evet görevli ile girildiğini biliyorum belli yaş üstüne ama yakını ile girmek yasak diye biliyorum .

evet o yuvarlaktan bahsediyorum ben de hafif dışarı çıktı diye ama hangi partiye verildiği belliyse sorun olmuyor herhalde.

kaç kişi üçünü de tam içine denk getirebilir. sorun olmaması lazım.

Ondan bir şey olmaz çok taşmadıysa :1:

da benim kafama şey takıldı o esnada sabahın köründe yataktan fırlamış olmanın verdiği gerginlikle pat pat basıp geçtim :1: bu kağıdı katlayınca öbür tarafa geçip başka partiye basılı gibi oluyormuş da çift oydan geçersiz mi oluyormuş öyle bir söylenti dolanıyor :44:

Ondan bir şey olmaz çok taşmadıysa :1:

da benim kafama şey takıldı o esnada sabahın köründe yataktan fırlamış olmanın verdiği gerginlikle pat pat basıp geçtim :1: bu kağıdı katlayınca öbür tarafa geçip başka partiye basılı gibi oluyormuş da çift oydan geçersiz mi oluyormuş öyle bir söylenti dolanıyor :44:

sanmıyorum öyle bir şey olacağını çünkü kaşe çok kuru yani yayılıp başka yere geçmez bence.

eskiden mühürle basılıyordu ya o zaman yayılıyordu diye biliyorum.:34:

Back