Türkiye de insanlık ölmüş !

ne kadar kalabalık olursa olsun sesini niye çıkarmıyorsun ki? o şerefsizin utanması gerek. senin değil!!!

Gerçekten insanların dönüp bakmaması çok tuhaf geçenlerde böyle bir olaya şahit oldum otobüste bir bayanı taciz etmeye kalkmıs birisi kadın bağırdı ve otobüsteki bütün erkekler döverek attılar o pisliği.

keşke metrobüsteyken sesinizi çıkarsaydınız.
birde inmek yerine polisi aramak en mantıklısı.

Ben insanların karışmamasına kızmıyorum artık.Kartopu camına değdi diye öldürülen,kavgayı ayırmak için öldürülen insanların olduğu bir toplumda,kimse artık başını belaya okmak istemiyor.Herkesin çoluğu çocuğu var.Dünyada insanlık ölmüş.Türkiye 'de değil.Senin yapacağın inmek değil,metroda yerini değiştirmek ve o an bağırmak.

günümüzde malesef yardım etmek isteyen öldürülüyor..insanlardan bunlarlardan korkuyorlar..o yüzden insanlık ölüyor..o yüzdende bu sapıklar cesaret alıp daha fazla insanlara saldırıyorlar..

Okadar çok duyuyorum ki...Gerçekten insanlarda yardım etme gibi bir egilim yok ne yazık ki?
Senin kesinlikle arabada kafasına bir tane indirmen veya bagırman lazımdı ..
Birazda bu yüzden cesaret alıyor bu pislikler...Yanında muhakkak birşey taşı canımm
Çok geçmiş olsun...Umarım bir daha yaşamassın

Başka insanları suçlamak yersiz bence çünkü yardım ederkende insanların başına neler geliyor bunlarıda görüyoruz..Olaya karışmaya kalksa biri, adam sanane lan sen ne karışıyorsun diye bıçaklasa bunun hesabını kim verecek? Herkesin ailesi çoluğu,çocuğu,sorumluluğu var kendisini tabikide riske atamaz..Bu tarz olaylarda metro,otobüs gibi kalabalık yerlerde sesinizi çıkartın,araçtan indikten sonra değil...En azından kalabalık ortamda herkes birden adamın üstüne giderse etkisiz hale getirebilirler ve polis aranır,polise teslim edilir,gereken yapılır..Siz o kadar insan varken yanınızda ses çıkarmıyorsunuz,indikten sonra sokaktaki bir kaç kişiden yardım istiyorsunuz ve kimsede başını belaya sokmak istemiyor..Artık öyle bir hale geldi ki bu gözü dönmüş,pislik adamlar o yüzden insanlarında korkup,yardımcı olamaması çok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…