Türkiye de insanlık ölmüş !

Trt1 de "sen olsan ne yapardin" adli bi program varya. Güya herkes vatandasini koruyup kolluyo. Birde insanlarin bu yüzlerini göstersinler bakalim. Görende cidden memlekette sirf iyilik melekleri var sanacak. Görüpte susan bi milletiz iste.

Bide ordaki olaylar tam olarak gercegi yansitmiyordu bence, fazla hafifletilmisti.
yani mesela sevgilisine bagirip cagiran hafif itip kalkan bi adam vardi kizin yüzü gozu mor filan, birisi uyarinca insan gibi dinliyodu haklisiniz efendim dogru diyosunuz bilmem ne.. normalde karisini döven insanin cevresindeki adama saygisi olur mu, e o öyle kibar kibar konusuncada nasihat verdiler oldu bitti, bide koysunlar oraya gercek bi dayakci kocayida ozaman gorelim insanligimizi

Benim de basima gelmisti bu tarz bir olay. Minibusteydim. Adam beni elleyince okkali bir yumruk caktim sonra tum minibus bunu tekme tokat doverek disari attik. Son tekmeyi g.tune atmak cok keyifliydi! Susmayin arkadasim siz degil boyle hayvanlar utansin.

Bu durumlarda bilmediğin yerlerde inmek yerine araçta olay çıkarmak daha mantıklı. Çünkü o kalabalıkta çekiniyorlar. Çok abse bir durum. Yaşadığım için biliyorum. İnsan bağırsa çağırsa, yapmadım der pislik. O yüzden yaşadığım olayda adamı ittirdim ilk, baktım yine yanaşıyor. " ne terbiyesiz insanlar var" dedim yüksek sesle ve başka bir adamla yer değiştirdim.

Elektro şok cihazları evet can yakıyor ama insanı bayıltacak güçte değil, etkisi 2-3 saniye sürmüyor. (kedimde denedim ve çöpe attım)

Birisi o dandik aletleri bana karşı kullansa daha çok sinirlendirmekten başka birşeye yaramazdı diye düşünüyorum.

Kaliteli olup 1milyon volt civarı olanlarda, etkili olabilmesi için saldırgana sarılıp, çıplak tene, tercihan sinir sistemine yakın, boyun-omuz-ense vs civarına en az 3, tercihan 5 saniye baskı uygulamalısınız.
Bu 5 saniyede, üzerinde kesici alet varsa bir saldırgan sizi 10-15 kere deler.
Elinde bıçak olmasa da boğazınıza yapışabilir, tekmeleyebilir, her türlü şey olabilir... çünkü o elektro şoku uygulamak için YAKIN TEMAS halinde olmanız lazım.

Bu yüzden, bu aletlerin korkutma-caydırma dışında, (elinizde tabanca tipi telli taser yoksa) pek bir işlevi yok.
Tabanca tipli olan, oklu tel fırlatıp yerde de şok vermeye devam edebildiğiniz modeller de silah zannedilebilir, sizi bayağı sıkıntıya sokma ihtimali var. Ayrıca o oklar deriden kolayca çıkmıyor..
smile.gif

Ayrıca başınızı belaya sokabilir karşınızda ki kişinin kalp hastalığı varsa ölebilir al başına belayı.

Kedinizde mi denediniz, şoktayım şu An :eek:

Sesinizi çıkarmadıkça adam yüz bulmuş işte.
Ah şu içinde bulunduğumuz toplum...!!!
Adamın utanması gerekirken tacize uğrayan kadın utanıyor..
Ne hallere düştük iyice.

iyi insanlar yok denecek kadar az malesef, bugun bi konu acilmisti ' nisanlimin ailesi cok iyi acaba neden' diye soruyrdu konu sahibi, bu duruma geldik iste,sozun bittihi yer,
cok gecmis olsun

Türkiye'nin acı gerçekleri daha dün Özgecan için ağlıyorduk millet olarak şimdi böyle bir olaya sessiz kalınıyor aklım almıyor bu ülke nereye gidiyor belli değil.

Otobüste işe giderken bende uğramıştım tacize ses çıkaramamıştım.... Yanımda ki bey müdehale etmişti Sapık herifte o halinden memnun sesini çıkarıyor mu sanane demişti ben şok geçirmiştim resmen adamı dövdüler ama ben hala o pisliğin dediği laftayım
Geçmiş olsun yanımızda bişeyler bulundurmamız gerektiğini bende düşünüyorum çevre duyarsız kalabiliyor polis gelene kadar herşey olup bitedebilir Allah esirgesin

Ah canım ben hamileyim dedim de kimse yuzume bakmadı kimse bişey yapmadı adamda inkar etti pislik hamileydin bişey yapamadım oda bana vurur bebeğime bişey olur diye insanlık çoktan olmuş. Çok geçmiş olsun biber gazı al bende alıcam.

Dün saat 6 gibi metrobüsle evime dönerken taciz edildim o kadar sıkısıktı ki hareket bile edemedim sesimi çıkaramadım niye bilmiyorum ama çok utandım ve ilk durakta hemen indim hiç bilmediğim biyerde sırf ondan kaçmak için ve malesef o pislik te arkamdan indi takip etmeye başladı meydan gibi biyere kadar geldim ve ona dönüp bağırmaya başladım çevredeki insanlardan yardım istedim ama kimse dönüp bakmadı bile o pislik te pis pis güldü hızlı hızlı yürümeye basladm napıcağımı bilemedim ağlamaya basladm sonra şans eseri bi taksi gördüm koşa koşa gidip bindim ve kaçtım hemen ama hala olayın etkisinden çıkamadm insanlık ölmüş resmen o pislik beni kacirsa tecavüz etse kimsenin umrunda olmıycaktı kimse bi.olaya bulasmak istemiyo herkes sessiz kalıyo bu insanlara nolmus böyle sokağa çıkmaya korkar oldum artık. . Bu olayı nasıl unutacam bilmiyorum

Artık sessiz kalmamamız gerektiğini öğrendik hepimiz bu tür olaylara karşı ..
Nerede olursan ol, kendini savun susma, bu senin ayıbın değil kiii ..
Çok geçmiş olsun ..

Dün saat 6 gibi metrobüsle evime dönerken taciz edildim o kadar sıkısıktı ki hareket bile edemedim sesimi çıkaramadım niye bilmiyorum ama çok utandım ve ilk durakta hemen indim hiç bilmediğim biyerde sırf ondan kaçmak için ve malesef o pislik te arkamdan indi takip etmeye başladı meydan gibi biyere kadar geldim ve ona dönüp bağırmaya başladım çevredeki insanlardan yardım istedim ama kimse dönüp bakmadı bile o pislik te pis pis güldü hızlı hızlı yürümeye basladm napıcağımı bilemedim ağlamaya basladm sonra şans eseri bi taksi gördüm koşa koşa gidip bindim ve kaçtım hemen ama hala olayın etkisinden çıkamadm insanlık ölmüş resmen o pislik beni kacirsa tecavüz etse kimsenin umrunda olmıycaktı kimse bi.olaya bulasmak istemiyo herkes sessiz kalıyo bu insanlara nolmus böyle sokağa çıkmaya korkar oldum artık. . Bu olayı nasıl unutacam bilmiyorum
kurtuldum İstanbul'un o pisliğinden .Hangi semtte yaşadınız bu pisliği ?

X