Hanımlar,
hepiniz bildiği bir atasözü var, Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir, ne kadar doğru demiş atalarımız, bu konuyu gündüz gördüm gidişatı da her zaman ki gibi tahmin etmek zor olmadı, yine yeniden, yeniden ve yeniden yine işin içine kovmalar, siyaset ve bana kalırsa din bile girmiş olabilir, sizinkilerle bizimkiler kavgasının milyonuncu tekrarı.
Bu konuyu daha birkaç sayfayken kapatsam konu sahibesine haksızlık olacaktı, kapatmasam görünen köy kılavuz istemez, ben ne yapacağım sizlerle? Siz söyleyin ne yapacağım?
Kurallar belli, üstelik milyon kere de kuralları yazdım çizdim topiklerde, şurada sizlere kurallarla ilgili yazdıklarımı bir araya toplasam burdan uzaya merdiven olur yeminle, ben bu kadar banlamamak için uğraşırken bir kere olsun kurallara uymayı düşündünüz mü?
Hoş benim ki de soru he:)) bir kere bile uymayı düşünmediniz, o yüzden ne yalan söyleyeyim sizi yapılan kötü içerikleri de inceleyerek gönül rahatlığıyla banlayabilirim.
Bu arada bir de yine yeniden açıklama "dini içerik yasak" demek tüm dinler, dogmalar, deizm ve ateizm'i de içine alan bir yasaktır.
Dini içerik yasak deyince aklınıza tek bir din gelmesin çünkü sitedeki üyeler tek bir dine inanmıyor ve burası ne dini ne de siyasi bir site, burası kadın paylaşım platformu Kadınlar Kulübü, tüm dinlerden ve siyasi görüşlerden kendini soyutlayan ama aynı zamanda tüm dini ve siyasi görüşlere eşit mesafede olma politikasını benimsemiş bir site.
Sizden kurallara uymanızı rica edeceğim ama sanırım nafile bir rica olacak, siz uymamaya ben de banlamaya devam edeceğim, kısır döngümüze tam gaz devam.
Notumuzu da düşelim, bu topikte ilgili kötü içerikler doğrultusunda uyarılar verildi, siyasi veya dini yorum, polemik, üslupsuz yazı, hakaret, kovma, aşağılama vb yazılar varsa ve uyarı verilmemişse kötü içerik yapmalısınız çünkü sistem kötü içerik üzerine işliyor, yani yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz.