• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye bu görüntüleri konuşuyor! Ablasına şiddet uygulayan çocuk...

Birçok arkadaşım bu ahlaksız kadınla ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor arkadaşlar. Tiksiniyorum böyle kadınlardan, resmen tiksiniyorum. Nefret saçıyorum. Cahillik kol geziyor tiksinç bir görüntü bu. Şaşırmamak gerekiyor aslında, neyimiz doğru ki buramız eğri olsun?

nasıl oluyor bu işler?
suç duyurusunda bulunulduktan sonraki süreç nedir, bilgi verebilir misin?
peki biz kendi çevremizde bu tarz kişiler görürsek ancak elimizde bu tarz bir kanıt olmazsa ne yapmalıyız?
avukat buldum mu sordum bir sürü ama, vaktin olup da yanıtlarsan sevinirim :)

bence bu anne oğlun tapıyor, çok hayran, zaten tüm bu şiddet kaynana sorunlarınında temelinde bu yatıyor

devlette daha iyi bakılcak olsa tamam da, düzenli pedgogun gidebileceği bi sistem olsa keşke

Ya sonrada yok efenim, 3 cocuk, hatta 4 cocuk dogurup diyorlar ki bu ülkede cogu kadin pedagoji'nin p'sini bilmez. Bdv'dede sürekli konu aciliyor. Agresiv cocuga "hareketli cocuk" deniliyor. Eminim bu cocugun anneside kendi cocugu icin hareketli diyor. Ki degil, kuralsiz büyüyor iste. Anne baba desen zaten mutsuz. Burda bile bak kadin ne diyor "halasinin oglu" yani kayin aile ile bellki sorunlari var.

Ya bu ülkede o kadar cok sey yalnis gidiyor ki. Bu konuda o kadar cok söylenilcek sey var ki.. Keski kizlarimiza ceyiz parasi verilecegi yerine en az ücretsiz pedagoji dersi verilse (tabi bu oglanlar icinde gecirli) yada ne bilim üniversiteye gitmeye tesvik edilse.

Sabah renkli sayfalarda konuşuldu bu konu. Süper dadı vardı programda anne baba değişmediği sürece çocuğun düzelme şansının olmadığını söyledi . Çocuk için çok yazık gerçekten .:KK43: Çevremizde de yok mu böyle insanlar çocuğu haksız bile olsa '' Oh iyi yapmış ezdirmesin kendini'' diyenler.

Bende bunu anlamıyorum. Neden hep kadın suçlanıyor. Çocuk bakmak sadece annenin görevi mi? Niye nerdeyse tüm kadınlar yine kadını suçluyor. Mesela kayınvalidemin bir komşusu anlattı. Kocası işe gittikten sonra gün içinde arayıp 4 5 yaşlarında oğluna hadi babana küfret oğlum akşam çikolata getiririm diyormuş. Şimdi burda yine sadece anne mi suçlu. Baba sadece işe gidip geliyor. Evle çocuklarla ilgisi yok herhalde bizim toplumda babaların

Anne de bi güzel kayıt yapıyo , e bi yandan da iyi olmuş kayıt yaptığı , ileride bakıp bakıp ağlasın artık " ben ne yapmışım "diye .Ağaç yaşken eğilir , sen eğitimini düzgün vermezsen , ilerde de sonuçlarına katlanırsın .

Bende bunu anlamıyorum. Neden hep kadın suçlanıyor. Çocuk bakmak sadece annenin görevi mi? Niye nerdeyse tüm kadınlar yine kadını suçluyor. Mesela kayınvalidemin bir komşusu anlattı. Kocası işe gittikten sonra gün içinde arayıp 4 5 yaşlarında oğluna hadi babana küfret oğlum akşam çikolata getiririm diyormuş. Şimdi burda yine sadece anne mi suçlu. Baba sadece işe gidip geliyor. Evle çocuklarla ilgisi yok herhalde bizim toplumda babaların

videoda annenin sesi var, baba olsa onu da konuşuruz.

o adamı boşayacak o zaman kadın.. çünkü o tarz bir baba, annenin müdahalesi karşısında şiddet de uygulayacak karaktere sahiptir.. aslında ben annelerin daha kontrolcü olmalarından yanayım.. elbette çocuk gelişiminde babanın etkisi tartışılmaz, ama babayı da yönlendiren anne oluyor genelde.. çünkü (ister kabul edilsin, ister edilmesin) annelerin çocuk gelişiminde babadan daha fazla etkisi olduğuna inanıyorum.. anne güçlü olduğunda çocuklar da güçlü oluyor mesela.. Tv de iyi yerlere gelmiş insanlar hep annelerinin ne kadar güçlü kadınlar olduğundan bahsederler..

bizim topluma gelirsek, bizde kadın ezilendir.. söz hakkı yoktur, çocuk eğitiminde aktif bir rolü de yoktur.. sadece ev işlerini yapar, rutine koşturur ve bol miktar şikayet eder.. o yüzden (bence) kendini yetiştiren bir anne, baba dahil olmak üzere bütün ev halkını iyi şekilde yönlendirebilir..

bu kadının elinden alınmalı çocuk, ama verilecek aile bundan daha mı iyi olur bilemiyorum..

Hep demiyormuyuz caniler aileler yüzünden oluyor diye :KK51: birinin anneliğine az laf etsen burda kaplan gibi üstüne atlayan kadınlar bakın görün işte
Katılıyorum. Kendi çocuğunu mahvetmesi umrumda değil de milletin çocuğuna sıçrıyor ya böyleleri, en çok canımı yakan da bu.
Şimdi şöyle yetişen çocuk büyüyünce ne olacak? Başarılı, ideallerini gerçekleştirmiş birisi mi? Bence kesinlikle hayır, düşük statüde kaldığı gibi başka insanların da canını yakabilecek birisi olacak. Milletin özenle yetiştirdiği evladına zarar verecek. Yazık değil mi ya!

Büyüdüğündede annesini döver
ozamanda ben oh olsun diyeceğim

ne ekersen onu biçersin ,manyak kadın!

Back