• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye bu görüntüleri konuşuyor! Ablasına şiddet uygulayan çocuk...

Sosyal hizmetler bu cocugu bu aileden kesinlikle almali !! 3-5 sene sonra okulda bizim basimiza kaliyorlar boyleleri iste.Ugras ugrasabilirsen.

valla ben hiç rastlamadım genelde garibim dudağı uçuklu kız çocuğu çıkıyo sigarayı bırakması gereken:KK53:

evet sigara için son dönemde çok etkili reklamlar yapıldı.
bahsettiğin reklam bence çok etkileyici,
bir de "dede pis" reklamı var ki bence bir çok dedeyi sigaradan etmiştir.

kadına şiddet veya aile içi şiddet reklamları da dönemlik yayınlanıyor ama bu aralar ben de rastlamıyorum.
bir de tabi bu reklamların çok dikkatli saatlerde ve kanallarda yayınlanması gerekebilir eğer içinde şiddet içeriyorsa.

bir de sigara kadar etkili olan olmadı sanırım haklısın.

Igrenc, korkunc, felaket artik ne denilirse buna. Kesinlikle bu cocuk o aileden alinmali, bildigin gelecegin katili bu. Simdiden önlem alsinlar.
Oyle sinirlendim ki videoyu ceken kadini görsem cidden dovucem yani o derece. Salak sey..

Igrenc, korkunc, felaket artik ne denilirse buna. Kesinlikle bu cocuk o aileden alinmali, bildigin gelecegin katili bu. Simdiden önlem alsinlar.
Oyle sinirlendim ki videoyu ceken kadini görsem cidden dovucem yani o derece. Salak sey..

bu aile özelinde yapılacak bir çözümün elbette en azından bu çocuğa ve topluma faydası olabilir.

ama bu kadar fecisi olmasa da çok karşılaştığımız manzaralar küfreden çocuk ve alkışlayan ebeveyn...

Sosyal hizmetler bu cocugu bu aileden kesinlikle almali !! 3-5 sene sonra okulda bizim basimiza kaliyorlar boyleleri iste.Ugras ugrasabilirsen.

evet bi de o sorun var, bu çocuklar okula başlıyor, öğretmenler veliyle konuşmaya çalışıncada öğretmen suçlu oluyor, ya da gelip öğretmenle konuşma zahmetine bile katlanmıyorlar

pipi için düğünler dernekler yemekler yapılıyor bizde zor o :)

Düğün dernek olsun sorun değilde,ulu orta gösterilmesin yani bir nevi güç göstergesi sayıyor bazıları..

canım insanlar eşine veya annesine yardım eden erkeği görünce uzaylı görmüş muamelesi yapıyorlar hala.

Aşılacak bunlar etraf ne der kaygısını bir kere kafadan silecek..

Canilik,saflik, geri zekalilik. Anamisin sen be? O kufurler ne ya. Her cumlesi biblendi 5 yasindaki cocugun, daha 5 yasinda ya, 5.
Gercekten korkunc bisey.
Ablamin 2 oglu var, cok katiyiz bu konuda.
Eski komsumuzun oglunuda biz buyuttuk. Babasinin agzindan duya duya " serefsiz" dedi bi ara. Bizde " haa sorapsizmi diyosun? Yanlis soyluyosun galiba" diye diye diger kufuru unutturduk.

Anlamiyorum ben bu insanlari yigenim erkek..kucuklugunden beri hep bizledir simdi buyudu 13 yasinda hala bize gelir teyzecim bugun cok guzelsin diye iltifatlar eder herzaman kibar ol saygili ol diye ogretiriz bunlar nasil cocuk yetistiriyor hale bak

Büyüyünce ne oluyor.Benim Kemalim yapmaz diyen eşler gibi,benim oğlum yapmaz diyen anneler oluyor.Böyle yetişen daha doğrusu yetiştirilemeyen çocuklar yüzünden kaç kızın hayatı sönüyor.

kadın kadının en büyük düşmanı. erkekleri yetiştirenlerinde kadın olduğunu unutuyoruz hep.

Birçok arkadaşım bu ahlaksız kadınla ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor arkadaşlar. Tiksiniyorum böyle kadınlardan, resmen tiksiniyorum. Nefret saçıyorum. Cahillik kol geziyor tiksinç bir görüntü bu. Şaşırmamak gerekiyor aslında, neyimiz doğru ki buramız eğri olsun?

Back