- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
valla ben hiç rastlamadım genelde garibim dudağı uçuklu kız çocuğu çıkıyo sigarayı bırakması gereken![]()
İlk video tv de yayınlandı zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben hiç rastlamadım genelde garibim dudağı uçuklu kız çocuğu çıkıyo sigarayı bırakması gereken![]()
Igrenc, korkunc, felaket artik ne denilirse buna. Kesinlikle bu cocuk o aileden alinmali, bildigin gelecegin katili bu. Simdiden önlem alsinlar.
Oyle sinirlendim ki videoyu ceken kadini görsem cidden dovucem yani o derece. Salak sey..
Sosyal hizmetler bu cocugu bu aileden kesinlikle almali !! 3-5 sene sonra okulda bizim basimiza kaliyorlar boyleleri iste.Ugras ugrasabilirsen.
Burada kadınlarımıza çok görev düşüyor,göster oğlum pipini teyzelere diyorsa hala geri dönüşü yok demektir..
Burada kadınlarımıza çok görev düşüyor,göster oğlum pipini teyzelere diyorsa hala geri dönüşü yok demektir..
pipi için düğünler dernekler yemekler yapılıyor bizde zor o :)
pipi için düğünler dernekler yemekler yapılıyor bizde zor o :)
canım insanlar eşine veya annesine yardım eden erkeği görünce uzaylı görmüş muamelesi yapıyorlar hala.
Düğün dernek olsun sorun değilde,ulu orta gösterilmesin yani bir nevi güç göstergesi sayıyor bazıları..
.
valla yapılsın da, o zaman kızlarımız ilk regl olduğu gün de parti verelim![]()
Büyüyünce ne oluyor.Benim Kemalim yapmaz diyen eşler gibi,benim oğlum yapmaz diyen anneler oluyor.Böyle yetişen daha doğrusu yetiştirilemeyen çocuklar yüzünden kaç kızın hayatı sönüyor.