Çocukluğumdan beri izleye izleye bu hale geldim türümün son örneğiyim renkdaşım.:roflol:
Erkekler bile başedemiyo bazen benimle..:roflol:
bilicaya bende sinir oldum ama ali bilginede laf söylemeden geçemiyeceğim.bir insan bu kadarmı kötü oynayabilirya.5-1 lik maçın rehaveti çöktü renkdaşım ben normal karşıladım ama tabi bu kadar zayıf bi rakip karşısında galibiyeti korumaları gerekiyordu. Beni asıl kızdıran Bilica oldu..Beşiktaş maçında da aynı hatayı yaptı hakemin elinden kurtuldu. O kırmızı karta ne gerek vardı. Rakip gol atsa nolur sanki niye faul yapıyosun bi sonraki maçta yoksun işte.Zaten defansımız kötü bi de Bilica yok şimdi..Acil bi transfer daha yapmaları gerekiyo...
öyle neyse bakalım hafta sonu nasıl olucak.inşallah hafta sonu bu rahatlığı atarlar üstlerinden.Selam kızlar....hayırlı cumalarınız olsun...kaydirigubbakcemile3
Maaşallah tv deki maç sonu yorumcuları gibisiniz hee...hele sen arslanımcanım..süpersin......:jeyyar:
Akşamki maç sonucu hoş diildi ama idare etcez artık...sositosositobakalım kurada kim çıkıcak bugün bize...:smiley-cool:
seni tebrik edeyim arkadaşım.sanırım sende GS'lisin dimi.bizi tebrik etmek yok mu gıı.:umursamaz:
bu arada kuralar ne zaman çeliyo.
Kuralar 14.30'da çekiliyomuş kızlar..
seni tebrik edeyim arkadaşım.sanırım sende GS'lisin dimi.
eğer öyleyse bakalım sizin rakibiniz kim olucak.
inşallah kolay rakiplerle eşleşirler.
evett ben galatasaylıyım.:lepi:
bakalım. umarım çantada keklik diye tabir ettiğimiz takımlarla eşleşiriz.
çünkü takımlarımız daha oturmada yeni hoca yeni oyuncular uyum muyum derken başımıza kötü bi kaza gelsin istemem avrupa liglerinde.Çok üzgünüm çoook
başka takım derken??? :)))) :lepi:
Gelsinlerde şenlik olsun azcık:roflol::roflol:
o bakımdan hiç düşünmemiştim :))) doğru valla gelsnler azck tartışlm :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?