- 23 Ocak 2016
- 33.149
- 49.577
- 598
Hayır canım 80 TL faturalıda hiç öyle bir ücret ödemedim sözleşme imzaladım 35 tl ye 500 dk 1000 SMS 10 GB hatta ilk imzaladığımda 27 tlydi şuan 35tl kaç senedir Türk Telekom müşterisiyim önceden Vodafone dumFaturalı hat akıl karı değil, en temizi kontörlü ama bizim gibi hiçbir kategoriye uymayan kesim(kamu, emekli, gnctrkcll vs vs) iki arada bir derede vatandaş için faturalı hat lazım, en azından paket alıyoruz 1 yıl o pakette kalıyoruz ama tabii onda da fiyat garantisi vermiyorlar artık, 80 liraya başlıyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz a-aaaa fatura 100 tl olmuş
Valla haberleşmek için ihtiyacım olmasa telefonu da hattını da atacağım ama ailem dumanla haberleşemeyeceğim kadar uzak mesafede
Çok hoş yazmışsınız "ımı girçikten çik iygin tıvsiye idirim"sonra bana ısrar ediyorlar "fitiriliyi giçsinizi dihi iygin" ölürüm de geçmem
Türk Telekom hiç kullanmadım operatör değiştirmeye niyetlenemiyorum da çünkü diğer operatörleri kullanan arkadaşlarımda hiç memnun değiller, Turkcell'le kavgalı dövüşlü ama 20 yıllık birlikteliğimize devam edeceğiz mecburenHayır canım 80 TL faturalıda hiç öyle bir ücret ödemedim sözleşme imzaladım 35 tl ye 500 dk 1000 SMS 10 GB hatta ilk imzaladığımda 27 tlydi şuan 35tl kaç senedir Türk Telekom müşterisiyim önceden Vodafone dum
Üniversite 2.sınftan beri aynı hattı kullanıyorum Türk Telekom, tam 13 yıldır.. Cok memnunum hep kamu tarıfesındeydım, İlk once abim üzerinden aldık, tüm aile kamu tarifesine gecti, herşey beleş onlarla tabiTürk Telekom hiç kullanmadım operatör değiştirmeye niyetlenemiyorum da çünkü diğer operatörleri kullanan arkadaşlarımda hiç memnun değiller, Turkcell'le kavgalı dövüşlü ama 20 yıllık birlikteliğimize devam edeceğiz mecburen
en ıyısı turkcell cunkudöndüm dolaştım gene Turkcell'e geldim ya : (
Paketler çok uygun gerçekten 10 TL ye 2 GB daha ek paket alıyorum 45 TL ye ben de hiç çekmemezlik yaşamadım çekmese zaten durmam ev internet paketinin uygunluğunu hiç demiyimÜniversite 2.sınftan beri aynı hattı kullanıyorum Türk Telekom, tam 13 yıldır.. Cok memnunum hep kamu tarıfesındeydım, İlk once abim üzerinden aldık, tüm aile kamu tarifesine gecti, herşey beleş onlarla tabikendım memur olunca kendı üzerime gecırdım sayemde 2 kısı daha faydalandı kamu tarifesinden eskısı gıbı cekmeme olayı da yok artık, tavsıye ederım, dıgerlerıne gore tarifeler daha uygun turk telekomda
Turk Telekom candır, gerisi...Paketler çok uygun gerçekten 10 TL ye 2 GB daha ek paket alıyorum 45 TL ye ben de hiç çekmemezlik yaşamadım çekmese zaten durmam ev internet paketinin uygunluğunu hiç demiyim
Cidden süper TV ye sürekli internetten bağlanıyoruz megabit midir nedir o yüksek olduğu halde 69 TL cik ödüyoruz GB kotası da yok artı 5 tane tlf de tlf bağlanıyor wifiye böyle indirimler olduktan sonra öteki operatörlere gidemiycemTurk Telekom candır, gerisi...Espri şeyim üstümde bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?