slm kızlar bende turkcell çağrı merkezine başvurmuştum 2 gün önce bugün cevap geldi.Tlfnla ön mülakat yaptılar ve görüşmeye çağırdılar çok sevinmiştim fakat yazılanları okuyunca kafam karıştı ben diyarbakırdaki turkcelle başvurmuştum tlfnda servis+yemek var dediler yüzyüze görüşme yarın ne yapmalıyım sizce görüşmede ?
çağrı merkezinde çalışmış ve yıldırma politikasına uğramış binlerce kişi gibi işten ayrılmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki; çağrı merkezlerinin insana kattığı hiç bir şey yok bir kere meslek değil.Zamanla sağlık problemleri yaşıyorsun, sosyal hayatın sırıfırlanıyor, vardiya ve işin stresinden dolayı sinirli agresif kararsız depresif bir ruh haline giriyorsun, takım lideri ve sv.lar gerek yazılı gerek sözlü performansla ilgili taciz ediyorlar, performans dedikleri komik şeyi anlatmak bile istemiyorum:)kariyer yolların genelde kapalı, ilerlemen için üst yöneticilerin ya da Takım liderlerinin akrabası kardeşi vs. olman gerekiyor. Eğer değilsen çok açık söylüyorum yönetici veya idari işler bölümlerine geçme şansın neredeyse sıfır. Evet eskiden bir kaç kişi hakkıyla yönetici olabildi ama şu anda tam bir aile şirketi konumuna geldi. İşten çıktığımda baktım ki iş hayatında işime yarayabilecek bir meslek vermemiş bana, sadece adı var ama şirketler mesleğine yabancı diline vs. becerilerine bakıyorlar. Senin yerinde olsam girermiydim? Kendime sorduğumda "asla, asla" diyorum, ama şunu önerebilirim eğer işsizlikten bunaldıysan geçici bir iş olarak cv'nde sırf kurumsal bir firma adı kullanmak için 1 sene felan belki çalışılabilir, sakın(yeni kişilere yaparlar) pofpoflara gelip senelerini harcama
Bende 1 yıl Turkcell müşteri hizmetleri'de çalıştım ortam çok güzeldi bizim grubumuzu diğerleri hep kıskanırdı
çünkü takım liderimiz melek gibi bir insandı..Hala da görüşürüm..
Vardiya olayı olmasa belki çekilebilir.Global Bilgi'deydim bende..Sadece arkadaş ortamını ve şirket ortamını özlüyorum
başka bir getirisi olmadığını düşünüyorum...
Ya ben tamamen bu işle alakasız bir bölüm bitirdim zaten yüksek lisans yapıp ilaç şirketlerinden birisinde çalışmak istiyorum o zamana kadarda biraz para biriktiririm diye düşündüm zaten ben herhangi bir başvuru yapmamıştım onlar benim cv mi görüp aradılar şaşırdım önce ama görüşmeye mülakata gidincede çok güzel davrandilar açıkçası kendimi torpilli gibi hissettim nedeninide anlayamadım bu çarşamba eğitimim başlıyor inşallah dayanabilirim 1 sene teşekkürler deneyimlerinizi aktardığınız için
bnde turkcell projesındeyım abonelerımı sevıorum onlarda bnı sevıor zevklı bi proje bi o kadar da zor
önmli olan işini sevmek çağrıya mutlu ses tonuyla girdiğin an zaten karsı dakı musterı sna zorluk cıkarmıyor tabı ıstısnaı durumlrda olabılır
kızlar merhaba,
eski bir başlık ama konu ile ilgili diye yeni bir başlık açmak istemedim.
internetten genel bir başvuru yapmıştım trcelle aylar önce,azönce aradılar ve bulunduğum ilçedeki trcell bayiide görevlendirmek üzere yrn görüşmeye çağırdılar.
varmı içinizde trcell bayiinde çalışan veya yakını olan
nedir ne değidir diye yorum yaparsanız sevinirim