E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
arakadaşlar turkcellde calışanınız var mı ? ne özelliklere sahip olmak gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç kimseyi tanımıyordu..
Kardeşim çalışıyor Turkcell'de.Pek fazla bir özellik aramadılar.O başvurusunu yüzyüze yapmıştı.Tanıdık filanda yoktu valla.4-5 yıl oldu.Ama canını çıkarıyorlar.Vardiyalar çok bunalttı.İlk yılda pek bişey vermiyorlar doğru düzgün.Tek avantajı servisi ve yemeği karşılaması.
ne görevde çalışmak istediğinize bağlı ne gibi şartlar aradıkları ancak gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim...torpilin geçmeyeceği/geçemeyeceği nadir şirketlerden biridir Turkcell..
bileğinin hakkıyla hakeden işi alır...
referans olarak gösterilen kişi dahi aranılan niteliklere sahip değilse olmaz, almazlar...
Türkiye'deki en yüksek maaşları verir... 16 maaş üzerinden ücretlendirme yapar... servis + yemek + ssk + özel sigorta mevcuttur.. her türlü olanağı vardır...normal mesaisi 8.00 - 17.00'dir.. ve bir sürü şey başka yerde bulamayacağınız..
ve Turkcel'li olmak ayrıcalıktır...
Turkcelin kendi merkez binasında çalışırsan ki (orası için bayağı bir emek sarfetmen gerekiyor,)şartları mükemmel yukarıda yazılın sosyal hakların hepsini tanıyorlar. fakat çağrı merkezi müşteri hizmetlerinde çalışmayı düşünüyosan turkcelin çağrı merkezine 2 farklı taşeron bakıyor ..1. cmc firması 2. global firması cmc berbattır. 7/24 vardiya vardır. maaşın ilk giriş saat ücretinden verilir. performans ,konuşma kalitesinden maaşından direk kesinti yaparlar.. ayda eline 500 ytl ya geçer yaa geçmez global bilgi çok çok daha iyidir. sosyal hakları biraz daha güzeldir. orada da 7/24 vardiya sistemi vardır haftada 2 gün izin yaparsın h.içi yada h. sonu değişebilir ama günde 200 çağrıdan aşağı almazsın ... müşteriler çok sorunlu .. zor ve çoooooooookkk sabır isteyen bir iştir. turkcell ve diğer çağrı merkezlerinde çalışmak :1no2:
Canım ben zaten çağrı merkezi için yazmamıştım...
Arkadaş genel olarak Turkcell'de çalışmak için ne gerekli diye soruyor düşündüm...
Taşeron firmaların işleyişini bilemem...
Ama Turkcell Türkiye'nin en iyi şirketi....
Bunu bilir bunu söylerim...