• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turkcell de çalışmak için ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arakadaşlar turkcellde calışanınız var mı ? ne özelliklere sahip olmak gerekiyor?

Eski ev arkadaşım çalışıyordu.. Lise mezunu, üniversite öğrencisiydi.. Öyle çok bir şey de istemediler, word excel gibi temel şeyleri istemişlerdi.. 800 TL net maaş+Primleri vardı.. Umarım yardımcı olmuştur..

torpili varmıydı peki bende çalışmak istiyorum ama torpilin olmadı mı yüzüne bile bakmıyorlar.:kızgın:

Nereden başvuru yapıldığını bilmiyorum.. Ama internet sitesinde bir açıklama vardır mutlaka..

Son düzenleme:
Kardeşim çalışıyor Turkcell'de.Pek fazla bir özellik aramadılar.O başvurusunu yüzyüze yapmıştı.Tanıdık filanda yoktu valla.4-5 yıl oldu.Ama canını çıkarıyorlar.Vardiyalar çok bunalttı.ılk yılda pek bişey vermiyorlar doğru düzgün.Tek avantajı servisi ve yemeği karşılaması.

Kardeşim çalışıyor Turkcell'de.Pek fazla bir özellik aramadılar.O başvurusunu yüzyüze yapmıştı.Tanıdık filanda yoktu valla.4-5 yıl oldu.Ama canını çıkarıyorlar.Vardiyalar çok bunalttı.İlk yılda pek bişey vermiyorlar doğru düzgün.Tek avantajı servisi ve yemeği karşılaması.

kardesınıze bı sorsanız nerden basvuru yapabılıırm gunde kac saat calısıyor ıznı kac gun ılk gırıste maas ne olur

Sorayım canım, bugün görüşmeye çalışırım.Haber veririm sana.

ne görevde çalışmak istediğinize bağlı ne gibi şartlar aradıkları ancak gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim...torpilin geçmeyeceği/geçemeyeceği nadir şirketlerden biridir Turkcell..
bileğinin hakkıyla hakeden işi alır...
referans olarak gösterilen kişi dahi aranılan niteliklere sahip değilse olmaz, almazlar...
Türkiye'deki en yüksek maaşları verir... 16 maaş üzerinden ücretlendirme yapar... servis + yemek + ssk + özel sigorta mevcuttur.. her türlü olanağı vardır...normal mesaisi 8.00 - 17.00'dir.. ve bir sürü şey başka yerde bulamayacağınız..
ve Turkcel'li olmak ayrıcalıktır...

bende çalıştım geçen sene müşteri hizmet danışmanı olmak istiyorsan eğitim ve diksiyona çok dikkat ediyorlar genelde eğitim veriyorlar maaşı yavaş yavaş artıyor

tandığım birinin kızı çalışıyor çağrı merkezinde vardiyalı olduğu için zorlanıyor..

izmir de başvuru yapabileceğim yer konusunda bilginiz var mı?internetten yaptım ama ses yok lütfen yardımcı olun.

ben torpilsiz sekilde alindim, bi süre calistim..

son maasimi bile alamamistim..
hersey gözüktügü gibi olmuyor, dikkatli olun..

ne görevde çalışmak istediğinize bağlı ne gibi şartlar aradıkları ancak gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim...torpilin geçmeyeceği/geçemeyeceği nadir şirketlerden biridir Turkcell..
bileğinin hakkıyla hakeden işi alır...
referans olarak gösterilen kişi dahi aranılan niteliklere sahip değilse olmaz, almazlar...
Türkiye'deki en yüksek maaşları verir... 16 maaş üzerinden ücretlendirme yapar... servis + yemek + ssk + özel sigorta mevcuttur.. her türlü olanağı vardır...normal mesaisi 8.00 - 17.00'dir.. ve bir sürü şey başka yerde bulamayacağınız..
ve Turkcel'li olmak ayrıcalıktır...

Turkcelin kendi merkez binasında çalışırsan ki (orası için bayağı bir emek sarfetmen gerekiyor,)şartları mükemmel yukarıda yazılın sosyal hakların hepsini tanıyorlar. fakat çağrı merkezi müşteri hizmetlerinde çalışmayı düşünüyosan turkcelin çağrı merkezine 2 farklı taşeron bakıyor ..1. cmc firması 2. global firması cmc berbattır. 7/24 vardiya vardır. maaşın ilk giriş saat ücretinden verilir. performans ,konuşma kalitesinden maaşından direk kesinti yaparlar.. ayda eline 500 ytl ya geçer yaa geçmez global bilgi çok çok daha iyidir. sosyal hakları biraz daha güzeldir. orada da 7/24 vardiya sistemi vardır haftada 2 gün izin yaparsın h.içi yada h. sonu değişebilir ama günde 200 çağrıdan aşağı almazsın ... müşteriler çok sorunlu .. zor ve çoooooooookkk sabır isteyen bir iştir. turkcell ve diğer çağrı merkezlerinde çalışmak :1no2:

Turkcelin kendi merkez binasında çalışırsan ki (orası için bayağı bir emek sarfetmen gerekiyor,)şartları mükemmel yukarıda yazılın sosyal hakların hepsini tanıyorlar. fakat çağrı merkezi müşteri hizmetlerinde çalışmayı düşünüyosan turkcelin çağrı merkezine 2 farklı taşeron bakıyor ..1. cmc firması 2. global firması cmc berbattır. 7/24 vardiya vardır. maaşın ilk giriş saat ücretinden verilir. performans ,konuşma kalitesinden maaşından direk kesinti yaparlar.. ayda eline 500 ytl ya geçer yaa geçmez global bilgi çok çok daha iyidir. sosyal hakları biraz daha güzeldir. orada da 7/24 vardiya sistemi vardır haftada 2 gün izin yaparsın h.içi yada h. sonu değişebilir ama günde 200 çağrıdan aşağı almazsın ... müşteriler çok sorunlu .. zor ve çoooooooookkk sabır isteyen bir iştir. turkcell ve diğer çağrı merkezlerinde çalışmak :1no2:

Canım ben zaten çağrı merkezi için yazmamıştım...
Arkadaş genel olarak Turkcell'de çalışmak için ne gerekli diye soruyor düşündüm...
Taşeron firmaların işleyişini bilemem...
Ama Turkcell Türkiye'nin en iyi şirketi....
Bunu bilir bunu söylerim...

Canım ben zaten çağrı merkezi için yazmamıştım...
Arkadaş genel olarak Turkcell'de çalışmak için ne gerekli diye soruyor düşündüm...
Taşeron firmaların işleyişini bilemem...
Ama Turkcell Türkiye'nin en iyi şirketi....
Bunu bilir bunu söylerim...

Canımm çağrı merkezi için yazmadığının farkında olduğum ve için ben de eski bir turkcell çalışanı olarak arkadaşıma .turkcell çalışanı ile taşeron çalışanı arasındaki büyük farkları paylaşmak istedim....a.s

Back