Turkcel hattını nereye şikayet edebilirim. Yardım lütfen.

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
438
37
arkadaşlar turkcellden telefonla müşteri hiizmetlerinden 20 tl lık lira yüklettim.fakat benim haberim olmadan 48 tl çekilmiş ve bu ücreti benim abonelik karşılığında onayladığımı söylüyorlar.ben ne yapabilirim ben onaylamadım parayı tekrar nasıl alabilirim.

Müşteri hizmetlerini tekrar ara ve detaylı bilgi iste senn istemin dışında eğer abonelik olmuşsa iptal edip
alınan liralar iade edilir ama eğer ki sana gelen bir msjı onaylamışsan üzgünüm hiçbişey yapamazsın
bn zaten bu sektürün içindeyim işleyişleri biliyorum bu arada baktın müşteri hizmetleri problemine
çözüm bulmadı direk yetkiliye bağlat de onlar seni yetkiliye bağlarlar

Müşteri hizmetlerini tekrar ara ve detaylı bilgi iste senn istemin dışında eğer abonelik olmuşsa iptal edip
alınan liralar iade edilir ama eğer ki sana gelen bir msjı onaylamışsan üzgünüm hiçbişey yapamazsın
bn zaten bu sektürün içindeyim işleyişleri biliyorum bu arada baktın müşteri hizmetleri problemine
çözüm bulmadı direk yetkiliye bağlat de onlar seni yetkiliye bağlarlar

hayır bana mesaj felan gelmedi telefonda benim 48 liralık bi abonelik varmıs onu onayladığımı söylediler fajat ben onaylamadım. emin çünkü48 tl lik çekim yapıyoru< onaylıyor musunuz demediler.ben hatta ısrarla sordum ve dedim ben sadece 20 tl lık ıstıyorum dedim.laf kalabalığı yapıp oyuna getirdiler ama bugün valiliğe gidip hakem heyetıne şikayete gideceğim hatta savcılığa gideceğim.1 lire bile olsa peşini bırakmak istemıyorum.

bende tam bi turkcell düşmanlığı var o yüzden seni çok iyi anlıyorum eşimle evlenmeden önce ayrı hat kullanıoduk evlendikten sonra tüm borcu kapatıp hatları iptal ettik aradan aylar geçti vın faturasını ödemeye diye gittim şeytan işte bianda bi sorayım bakayım şu numaraları dedim bide şoooook kız bana demez mi hatlar icarlık 1000 lira borcu var o an yıkıldım kızdım dedim icra memurları gelince mi öğrenecektim borcum vardı madem bütün kayıtlar elinizin altında hiç olmazsa mail atmalıydınız tabi onlar benden yiğit çıktı o günden sorna turkcell ismini duymaya bile tahammül edemiom paşa paşa ödedik ama nasıl ödeme bırakma kardeşim düş peşine o zamanlar eşim engel oldu ama şimdiki aklım olsa inan bende mahkemeye giderim hee üstelik ödenmiş faturalarım bile elimdeydi

bende tam bi turkcell düşmanlığı var o yüzden seni çok iyi anlıyorum eşimle evlenmeden önce ayrı hat kullanıoduk evlendikten sonra tüm borcu kapatıp hatları iptal ettik aradan aylar geçti vın faturasını ödemeye diye gittim şeytan işte bianda bi sorayım bakayım şu numaraları dedim bide şoooook kız bana demez mi hatlar icarlık 1000 lira borcu var o an yıkıldım kızdım dedim icra memurları gelince mi öğrenecektim borcum vardı madem bütün kayıtlar elinizin altında hiç olmazsa mail atmalıydınız tabi onlar benden yiğit çıktı o günden sorna turkcell ismini duymaya bile tahammül edemiom paşa paşa ödedik ama nasıl ödeme bırakma kardeşim düş peşine o zamanlar eşim engel oldu ama şimdiki aklım olsa inan bende mahkemeye giderim hee üstelik ödenmiş faturalarım bile elimdeydi

üzüldüm keşke ödeseymişsiniz parayı geç hadi kandırılmak insanın zoruna gidiyor.düşeceğim bugün valiliğe gideceğim hakem heyetine ve savcılığa dagideceği bakalım hayırlısı olur inşallah.

hayır bana mesaj felan gelmedi telefonda benim 48 liralık bi abonelik varmıs onu onayladığımı söylediler fajat ben onaylamadım. emin çünkü48 tl lik çekim yapıyoru< onaylıyor musunuz demediler.ben hatta ısrarla sordum ve dedim ben sadece 20 tl lık ıstıyorum dedim.laf kalabalığı yapıp oyuna getirdiler ama bugün valiliğe gidip hakem heyetıne şikayete gideceğim hatta savcılığa gideceğim.1 lire bile olsa peşini bırakmak istemıyorum.

anlıyorun canm ne yap biliyormusun şimdi tüm operatorlerde müşteri hizmetleriyle grşmeniz kayıt altına alınr dilekçe verirsin yetkililer bu kayıtları inclerler ona göre gereken neyse yapılr
yaptığınız görüşmelerde lütfen görüştüğünüz kişilerin ismini not edin

Arkadaşlar uğraşlarım sonuc verdi.eşimle hakem heyetıne gittik bize dilekçe yazmamamızı söylediler ve kredi kartı ekstresini istediler kart ekstresi yanımda olmadığı için başvuramadım.fakat basvurmama gerek kalmadı turkcellin sitesinden onlara mail atmıstım konuyu anlatmıştı.ve bana onlar mail attı.hangi numara olduğunu sordular ben de numarayaı yazdım sizi şikeyet edeceğim hakem heyetıne basvurdum dedim oysa dagha basvurmamastm ama basvuracaktm.daha sonra yanı bugun turkcellden aradılar müşteri hizmetlerinden değil ama üst taraflardan kibar bı bayan böyle durumlarda özellikle kendisi ilgileniyormus.bana anlaşalım dedi ben de tamam dedim.48 tl lık kontör yukleyelım dedi bi de bişey daha dedi yanı yıne kontör yuklemekle ilgili ama unuttm. Neyse ben ıkısıe de hayır dedım ücretın ıadesını ıstıyorm dedim. Kadın da tamam dedi kart numaramı verdm tekrar kartıma parayı yatıracaklar.evet arkadaslar eğer ben bu konuyu arastrmsam uzerıne dusmsydm unutulup gidecektı.48 tl gidecektı bos yere.üstüne gttim siz de böyle seylerde eğer haklı olduğunuza inanıyosanız vazgecmeyın cünkü devlet artık tuketiciden yana.

X