- Konu Sahibi balbocegi35
Türk Tarih Kitap veya Ansiklopedisi Arıyorum hatunlar elinizde varsa alabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak ne arıyorsun canım? Bende Türk tarihi var, toplamda 12 cilt, yazarı Dr. Rıza Nur. Ciltli toplamda 6 kitap. Yani bir kitapta 2 cilt var. Düşünürsen fotoğraf eklerim...Türk Tarih Kitap veya Ansiklopedisi Arıyorum hatunlar elinizde varsa alabilirim
Fazlaymış canım, okumaktan sıkılmam ama çok pahalı bişi alamam canımTam olarak ne arıyorsun canım? Bende Türk tarihi var, toplamda 12 cilt, yazarı Dr. Rıza Nur. Ciltli toplamda 6 kitap. Yani bir kitapta 2 cilt var. Düşünürsen fotoğraf eklerim...
Ne kadara kadar birsey bakiyorsun canim? Bu seti biraz arastirirsan cok iyi bir set oldugunu goreceksin zaten.. :)Fazlaymış canım, okumaktan sıkılmam ama çok pahalı bişi alamam canım
Canım ben şimdi ne desem olmaz, hak yemek istemem, sen ne kadara satarsın?Ne kadara kadar birsey bakiyorsun canim? Bu seti biraz arastirirsan cok iyi bir set oldugunu goreceksin zaten.. :)
Çanakkale savaşı bak ilgimi çekebilir, Osmanlı seti de, fiyat için ne düşünüyorsun peki?Sultan Abdülhamit,Bitmeyen Osmanlı1-2 , osmanlı padişahlarını sultan yapan sırları, osmanlıda dünyaya hükmeden hükümdarlar , osmanlı sultan hanımları , Tarihimizde altın damlalar , çanakkale savaşı,
ve daha bi çok kitap var canım ilgilenirsen mesaj atabilirsin.
Ciltli benimkiler bu yüzden 155 düşünüyorum canım...Canım ben şimdi ne desem olmaz, hak yemek istemem, sen ne kadara satarsın?
Anladım canım , teşekkürler.Ciltli benimkiler bu yüzden 155 düşünüyorum canım...
Çanakkale savaşı bak ilgimi çekebilir, Osmanlı seti de, fiyat için ne düşünüyorsun peki?
Canım peki o kitapların fotoğrafını çekebilir misin whatsapptan atsan kim yazmış etmiş inceleyim bitüm kitaplar 5tl canım
tamam canım bekliyorumpeki şuan iş yerindeyim akşama ö.m atarım canım :)