Türk Sineması Sevenler Kulübü !!

eski türk filmlerini izlemeyi çok severim. şimdiki filmler onların yerini tutmuyo :) Türkan Şoray'ın Vesikalı Yarim filmini çok severim siyah beyaz ağır bir film ama çok etkileyici. Ah nerede vah neredeyi kaç kere izlemişimdir ama denk geldiği zaman yine izliyorum, hababam sınıfının filmleri de çok komik oluyo metin akpınarla zeki alasyanın oynadığı filmler çok komikti. özellikle köyden indim şehire filmi çok eğlenceli kemal sunalla halit akçatepenin de oynadığı..

Ben de çok severim Türkan Şoray ve de Cüneyt Arkın olursa o filmde....Arım Balım peteğim

Kadir İnanır,Hale Soygazi,Hülya Koçyiğit Filiz Akın,Fatma Girik falan olsa güzel giderdi

uzun süredir kimse yazmamış Türk filmi severler(Yeşilçam) size ufak bi soru unutulmaz bir Yeşilçam filmi repliği bilin bakalım hangi film hangi artist?
tık tık kimse yoh mu?
yokk
ya o ses nerden geliyooo?
sanane
yemek getirdim.
banane
ama yemeği saa getirdim
ipi çek gir içeri...

Her izleyişimde tekrar tekrar ağladığım iki film vardır,malum birisi selvi boylum al yazmalım,diğeri de Dönüş filmi.Ah o Seha Okuş'un sesi yokmu,ciğerim dağlanıyor sanıyorum

Ben finalinde çok ağlamıştım Selvi boylumdaki tadi veriyor Türkan Ablamız
Sanırım film boyunca Hakan Balamire takıldığım için finalide çok acıklı gelmiyor nedense bana.Başka varmı sevdiğiniz,mesela Vesikalı Yarim filmini de çok severim,onun da yeri apayrıdır.

Çocuğunu sırtında taşıyarak İstanbula doktora getirdiği film var.
Adini hatirlayamadim.
O tam dramdır.
Ben fosforlu cevriyem'i ne zaman gorsem izlerim. Tabi türkan şoray-kadir inanır filmi olan.

Ağlamalı zırlamalı filmleri pek sevmem, siyah beyaz da öyle. Favorim neşeli günler, hani şu turşucular var ya
Onun dışında züğürt ağa, her bulduğumda izlerim, eşim illallah dedi artık

Çiçek abbas, tosun paşa, namuslu. İlk aklıma gelenler bunlar. Bir de daha 7 yaşımdaydım, anneannemin evinde tv açıktı Fatma Girik'in bir filmi oynuyordu. Bir kartal vardı kundaktaki bebeği alıp götürüyordu falan. Kabusum olmuştu, bu yaşımda hala unutmadım. O neydi öyle ya

Vesikalı Yarim

-Evli miymiş sorsana!
+Soramam...
-Neden?
+Ya evet derse?
..................................................................................................................................
_Başka biri mi var?
+ Bilmem.
- Dostu, oynaşı mı var?
+ Bilmem.
- Bilirsin.
- Biri mi çıktı ortaya?
+Bilmem. Kendisine sor.
- Sormam. Evet derse…
.......................................................................................................................................
Sabiha:Her birimiz yolumuza gitsek.
Halil:Yolumuz?
Sabiha:Öyle!
Halil:Birleşti biliyorum?
Sabiha:Yok.Birleşecek gibi değil.Seni tanıdıktan sonra anladım bunu.Senlen beraber olduktan sonra...Sevgi de yetmiyormuş.Çok eskiden rastlaşacaktık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…