- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Al yazmalım selvi boylum.. gelmiş geçmiş en güzel film..
Bin defa izledim bıkmadan..hala izlerim..Her izlediğimde aynı sahnesinde ağlarım her sferinde.:))
Bende varıııım bendeeee....
Hiç bıkmadan özellikle de eski filmleri izleyebilirim.Allahtan eşim de öyle arada dvd alıp izleriz yeniymiş gibi...
ben de varım ben deeee
arım balım peteğim
sarmaşık gülleri
ohooo daha neler neler
ben daha çok hülya koçyiğit, türkan şoray, filiz akın, ediz hun, kartal tibet gbi artistlerin olduğu filmleri seviorum
uzun zaman olmuş kulübümüzü görmeyeli ama kimse de girmemiş bişeyler paylaşmamış ne zamandıryoksa sevdiğimiz yeşilçam filmleri gibi bu kulüp de nostalji mi olucak nayır nolamaz
haydi kuzum nerdesiniz
ben de çok seviyorummmm
romantik komedi filmlerini özellikle
ilk aklıma gelen türkan şoray-ediz hun filmi olan tatlı meleğim
Benimde Şimdi Aklıma '' Ah Nerede '' Filmi Geldi..
Ne Alaka İse Artık..
[video=youtube;sloWuOg0lNQ]http://www.youtube.com/watch?v=sloWuOg0lNQ[/video]
tam benlik bir konuymuş,kesinlikle türk film fanatiğiyim,her tv açışımda kanallarda türk filmi ararım,normal kanallarda bulamazsam uyduda türk filmi kanalım var orayı açarım,gece 3 te siyah beyaz türk filmleri başlıyor,sırf onları izlemek için gece 3 e kadar beklerim bazen.bilgisayarımda sık kullanılanlar bölümünde bir sürü ekli filmim var,gerçekten tam bir türk filmi hastasıyım,bilmiyorum belkide çocukluğumu bana hatırlatıyor.çoğu türk filmini izlerken nerede hangi cümlenin geçtiğini ezbere biliyorum ve filmi izlerken bazen aynı anda söylüyorum,o derece içime işlemiş.ancak 70 li yılların türk filmlerini daha çok seviyorum,80 li yılların türk filmlerinin çoğu tam bir facia.
hangi kanal o bana a söleyiin ben de çooook seviyorum türk filmi izlemeyi 100 kere izlediğimi 101. ye tekrar izlerim yani o derece
Şu Anda Kemal Sunal'ın Filmi Var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?