• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk milletvekiline 'etek boyu' tehdidi

meryem,
aslında bu sitede büyük çoğunluğun ailesinde hem açık hem baş örtülü kadınlar vardır mutlaka, sitede bir istatistik yapsak çoğunluğun arkadaş çevresinde bile örtülü, çarşaflı kadınlar olduğu gerçeği çıkar ortaya ama sanırım bazen yapılan yorumlarda fevri davranılıyor.

Örtü konusu ne zaman açılsa en yakın 2 arkadaşımı muhakkak anarım, biri baş örtüsü takıyor, diğeri çarşaflı, biz 3 arkadaş hiçbir zaman birbirimizin giyimini sorgulamadık, giyim tarzlarımız umrumuzda değil, bizim için önemli olan yıllar yılı süre gelen dostluğumuz.

Munecim senin bu konuya bakış açını her zaman takdir ediyorum, ama üzülerek söyluyorum ve ciddi ciddi sitem ediyorum ben bu konuda kk üyelerine.
Ben yine ciddi ciddi söyluyorum benim için zerre öenmli değil kişinin giyimi ve herkesin olduğu gibi benim de çevremde çeşit çeşit giyinen var ama ben kimseye mudahale etmiyorum buna da hakkım yok.

Ama kırgınım ben kk ya çarşaf konusndaki göruşlerinden dolayı işte o yüzden yazdım o yorumu da.

etek boyunu çarşafı bilmem neyi tartışmayı bırakın da bir kadın olarak şu cümleye bakın;

"yalnızca kocasının TADINI ÇIKARMASI gereken bedenini"

bu nasıl bir cümle, nasıl bir zihniyet yahu....reziller, şu an yazabileceğim en masum sıfat oldu...

Evet katılıyorum 'tadını çıkarma' kısmı çok iğrenç yani gerçekten böyle birşeyin söylediğine inanamıyorum o kadar iğrenç

Olay zihniyette ne niyetle baktıklarında neymiş o eteği giyerek fantezi ürettiyorlarmış yahu beyninizin uçkurunuzda işte başka şey düşündüğünüz yok çok din biliyor ya harama bakmamayı da bilsinler o zaman beyinlerinin içini örümcek ağı bağlamış kadın etek giyer erkekleri baştan çıkarır hep suç kadnda çeki düzen vermesi gereken hep kadın zaten. Kadın sadece erkeği için giyinmeli. Ben kendi giyimimde suç aramam karşımdaki insanın zihniyetinde karısından başkasına o gözle bakabilmesinde suç ararım. Göz namusu olacak insanda. Erkeğin namus diye kavramı hiç yok çünkü onlar istediği gibi giyinir ama kadın giyinemez. Onlar karısından başkasına bakabilir fantezi kurabilir hemen kadın teşhirci. Ve hala dine getiriyorlar konuyu pes. Din de imanda kafamızın içinde.

Etek bahane.. Bunlarin beyni bacaklarinin arasinda... Misir devleti asmis artik bunlari baksana, salatalik, muzla bile tahrik oluyorlar bunlar, bosuna mi yasakladilar Misirda kadinlarin pazardan bu sebzeleri almasini... Ayni zihniyetin urunu iste... Etek de neymis? :52: Neye baktigin degil, ne olarak gordugun onemli... Adamlarin bir kadina baktiklarinda ne gordukleri belli degil mi? Islamiyeti zirh diye gecirmisler sirtlarina isleri gucleri akillari fikirleri kadinlar ve seks... Ne etegi carsafi, salatalik bile seks kokuyor adamlara...:9:

Back