'Kadın, erkeğin namusudur' zihniyetinden seçmeler dinlediniz...
[FONT=pt_sansregular]Sadece, kocasının tadını çıkarması gereken bedenini Danimarkalı erkeklerin cinsel fantezilerine cömertçe sunuyor.
yaqlnız cümleye bakın. kadını sadece kocasının tadını çıkarması gereken bir obje olarak gören bir zihniyet bu.[/FONT]
Açık kapalı çarşaflı minili
Kimse bunların hepsine birden saygı duymadıkça gelip bu haberi eleştirmesin
Emin olamıyorum maalesefBuraya gelip bu haberi eleştirenler emin ol her kesime de saygı gösteren kesim zaten. Ailemde annem hariç nerdeyse herkes kapalı ama annemi dışlayan kapan diye zorlayan olmadı. Hatta annem anlatır evlenmiş İstanbul'a gelin gitmiş Balıkesir'e köye geliyorlar evlendikten sonra ilk bayramları annem giymiş pardösüyü, takmış eşarbını ama aslında kapalı değil ama bayram ya evli ya işte köye karşı. Dedem kızım çıkar şunları sen istemedikten sonra zorla olmaz zaten sakil duruyor yakışmamış demiş valla annem köye gider gayet düzgün eteğiyle, boyalı saçıyla, ojesiyle ama anneannem teyzemler herkes kapalı yani. Ailemizde var neyini hor göreceğiz ki neyine saygı duymayacağız. Anneannem sadece düğünlere mevlüdlere giderken çarşaf giyerdi zaten koca kadınlar yaşlılar giyerdi gençler kapalı da olsa çarşaf giymezlerdi.
Emin olamıyorum maalesef
Önceki Konular ile tecrübe sahibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?