Türk kahvesiyle anında muhteşem ellere kavuşmak ister misiniz?

Benimde el peeling'i olarak kullandığım iki tariften biridir kahve telvesi sonuç gerçekten harika oluyor ama tırnakları boyuyor...senağlama

kesınlıkle ıyı bır sonuc alacaksın arkadasım gercekten işe yarıyorr

Ben bunu tesadüfi bi şekilde denedim. zemuszemus O gün bu gündür ne zaman kahve bulsam annem bana yıkattırmadan önce telvesini bi çay tabağına alıp peeling olarak kullanıyorum. Muhteşem bi şey. Ayrıca yüzde kullanılınca pek sorun olmuyo ama cilt tipinizden kaynaklı problem oluşturabilir. Benim cildim normal :)

mesajı yeni okudum ve yanımda daha 5 dk önce bitirdiğim kahvem duruyordu. dedim denemekten zarar olmaz gidip bir yapayım. 2 dk falan ovuşturdum elimi. görüntüsü baya bir kötü ama elimi duruladığımda sonuca inanamadım. ellerim şu anda yumuşacık. pamuk gibi valla. yarında yüzüme deneyecem. umarım bir zararı olmaz

ben de doremi'ye teşekkürlerini sunmak isteyenlerden biriyim a.s.

süper oldu süper :lepi:

teşekkürler bizi de haberdar ettiğin için kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun canım..
haydi bakalım dene de yaz hemen tamam mı bekliyorum :))

teşekkür ederim canım valla üşenmedim yaptım denedimzemuszemusbence sonuç mükemmel :kedi:helede benim gibi elin sürekli çatlayanlar için iyi bir sonuç pamıkk gibi oldular:roflol:

bir kahve tiryakisi olarak hem çok içerim hemde peeling yaparım geçenlerde bir topikte okumuştum limonla kahvenin karıştırılıp tüm vucuda peeling yapınca çatlaklara iyi geldiğini haftada bir yapar oldum.etkisni zamanla göreceğimi umut ediyorum.bu öneriyide elime hatta yüzüme yaparım ilk içtiğimde.arap yağı fazla bulunca hesabına döndü galiba benimki.

teşekkür ederim canım valla üşenmedim yaptım denedimzemuszemusbence sonuç mükemmel :kedi:helede benim gibi elin sürekli çatlayanlar için iyi bir sonuç pamıkk gibi oldular:roflol:

çok sevindim yaa...
burda olay bu işin hem basit hemde hep elimizin altında olması, devamlı kahve içiliyor zaten, telveside bu şeklilde işe yarasın dimi ama
kaydirigubbakcemile3

çatlaklaramııı???? akannehir
süpermiş, hamileyim şuan da, bakalım doğumdan sonra çok çatlarsam bende bu şekilde denerim, saol canım bilgin için.
sende gellişmeleri yaz bana, iyi gelir inşaalalh..

valla çatlakalara iyi gelecek mi onu bilmem uzun vadeli sonuç veren bişeymiş ama pamuk gibi yumuşatıyor cildi.denemekten zarar gelmez değil mi ama.

sonuç süper!

yüzüme de peeling yaptım, kesinlikle muhteşem yapıyor! eller yumuşacık, yüz yumuşacık! Azıcık streste veya yanlış ürün kullanımında anında sivilce yapabilen bir cildim var ve yapmamın üzerinden 3 gün geçmiş olmasına rağmen hiçbir yan etkisi olmadı bu kahvenin! çok teşekkürler tavsiye için :)

ya bende bişi soracam umarım konuyu başlatan arkadaşım buraya hala bakıyordur:çok üzgünüm:
elleride bronzlaştırıyor mu bu kahve telvesini sürünce? ben beyazım. . kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…