• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk kahvesiyle anında muhteşem ellere kavuşmak ister misiniz?

ben denedim o sütlü trkahvesiyle oluyormu diye:kahve:bak sadece normal trkahvesiylede ve sütlüsüylede oluyor yaniii:teytey:annem bilhasda ayagina sürdü baya ise yaradiaa.s bide burda bir komsumuz var o demistiki eger tr kahvesini yani telvesini bir bez yada basörtü gibi birseyin icine koyarsan ve yüzüne süreresen bir süre, bronzlatiyormus.....delikafadulden

evt yüzünüzede sürün siyah noktalara iyi geliyor. içine karbonatta atın biraz etkisini göreceksiniz;)

Süper bişey bu ya.Hemde uygulaması çok kolay.Ben birazda limon sıkıyorum ovarken süper oluyo herkese tavsiye ederim deneyim mutlaka.

ben denedim gerçektend eşe yaradı yumuşacık oldu
aklıma geldikçe yapıyrum
eşim kahvesini ben telvesini kullanıyorum:lepi:

Merhaba arkadaşlar..kahve telvesi başka bişeye daha yarıyo söylemeden geçemiyeceğim..naniknanik hani şu zenci süper model naomi campbell var ya işte o, kahve telvesini bacaklarına,basenlerine ovuşturarak masaj yapıyomuş.selülitler için çok iyi geliyomuş.çünkü selülit kremlerinin,losyonlarının içerisinde de zaten kafein bulunuyormuş.o yüzden bana mantıklı gelmişti..masajdan sonrada strech filmle sarıp ne kadar durabilirse duruyomuş ondan sonrada duşa giriyomuş..benden söylemesi..:kahve:

Merhaba arkadaşlar..kahve telvesi başka bişeye daha yarıyo söylemeden geçemiyeceğim..naniknanik hani şu zenci süper model naomi campbell var ya işte o, kahve telvesini bacaklarına,basenlerine ovuşturarak masaj yapıyomuş.selülitler için çok iyi geliyomuş.çünkü selülit kremlerinin,losyonlarının içerisinde de zaten kafein bulunuyormuş.o yüzden bana mantıklı gelmişti..masajdan sonrada strech filmle sarıp ne kadar durabilirse duruyomuş ondan sonrada duşa giriyomuş..benden söylemesi..:kahve:

vaayyy...
buda güzel ya:)
saol paylaşımın için........

ben de şey duydum bildiğimiz vazelini önce ellerinize sürüyosunuz, sonra elinize limonun suyunu sıkıp elinizi ovuşturun, daha sonra bi ameliyat eldiveni giyip yaklaşık 15-20 dk bekleyip, yıkayın. ben denedim süper oldu pamuk gibi, hatta ayaklarıma da yaptım şahane oldu yumuşacıkk. mutlaka deneyin kızlar :D

şimdi öğrendim ya bunu, hemen yaparım ama birazdan yapacağım kahve telvesini elimemi, yüzüme mi sürsem kararsız kaldımkaydirigubbakcemile3

kızlar okurken canı kahve çekmeyen kimse varmı? sanmıyorum..
hemen sade bi kahve yapıp şöyle keyifle içicem..sonrada telveleri elime,yüzüme iyice süreceğim bakalım ne olacak.

Back