• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk kahvesiyle anında muhteşem ellere kavuşmak ister misiniz?

arkadaşlar rahat olun öyle hemen arap gibi olacağınızı felan mı zannediyorsunuz :)
alt tarafı kahve bu :)))
yapın ve yumuşacık elleriniz olsun.

evet zaman zaman bende yaparım mis gibi yumuşacık yapıyor birde kahve sevenler için buram buram kokuyor eller koku geçene kadar elim burnumda geziyorum :)

Çok ilginç çokta basit birşey. Hemen deniycem birazdan yazarım sonucu sositososito

:kahve: Kahvemi afiyetle içtikten sonra teelvesiyle ellerimi ovuşturdum evet telvede yağ oldugu için ellerim yumusadı ama aynını kremde yapıo ekstra bi durum olmadı. Fakat elleri çok çatlayanlar için belki bir çözüm olabilir çunku sadece su ile yıkayın dıe yazılmıs ama sabunsuz elınızdekı yağ arınmıyor o yuzden mecburen sabunla yıkamak zorunda kaldım.

:kahve: Kahvemi afiyetle içtikten sonra teelvesiyle ellerimi ovuşturdum evet telvede yağ oldugu için ellerim yumusadı ama aynını kremde yapıo ekstra bi durum olmadı. Fakat elleri çok çatlayanlar için belki bir çözüm olabilir çunku sadece su ile yıkayın dıe yazılmıs ama sabunsuz elınızdekı yağ arınmıyor o yuzden mecburen sabunla yıkamak zorunda kaldım.

evet aynı krem gibi yapıyor, etkisi bu zaten.
ama sabunla yıkamamanız gerekiyordu.. onun özlelliği bu çünkü... kahvenin yağı besleyecekti ellerinizi.

bende bunu deniz seki den duymuştum..kalan telveyi yüzüne sürüp ve kuruduktan sonra ovarak ılık suyla yıkıyomuş

Ben de elime sürdüm kahve telvesini fazla ovamadım 30 sn filan hemen çıkardım o an fena değildi de, sanırım daha çok tutmak lazım kahve telvesini, yüze de sürcem de korkuyorum ya...
Ya yüzümü attırırsa sivilceyle filan :uhm:

Ben de elime sürdüm kahve telvesini fazla ovamadım 30 sn filan hemen çıkardım o an fena değildi de, sanırım daha çok tutmak lazım kahve telvesini, yüze de sürcem de korkuyorum ya...
Ya yüzümü attırırsa sivilceyle filan :uhm:

hep yapmıycaksın ki..
ellerine istediğin kadar yapabilirsin ama yüzüne ellerin kadar yapamazsın diye düşünüyorum ben.. zaten zararı olacak bir şeyde değil bu telve...

gerçekten müthis bir nemlendirici. bronzlastırmayacağını bilsem yüzüme de sürerdm

benim ellerimde kuru bende denimm.Yapımıda kolay vallah insan üsenmiyor.

arkadaşlar kahve limon şeker karışımıda çok iyi ben yapıyorum (yüz ve el için) bende yumuşatması için kullandım ama arkadaşlarım sordu onlarada anlattım onlarda kullandılar siyah noktalarına iyi geldi onlarında benden söylemesi işe yarıyoryerimseniben

Back