yok tatlım bronzlaştırmıyor bende beyazımdır yapıyorum hiç değiştirmiyor ten rengini.
çok teşekkür ederim cnm. bende kullanayım ozaman. :) çok sevindim birilerinin cvp yazmasına. ii geceler..kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tatlım bronzlaştırmıyor bende beyazımdır yapıyorum hiç değiştirmiyor ten rengini.
Kahvemi afiyetle içtikten sonra teelvesiyle ellerimi ovuşturdum evet telvede yağ oldugu için ellerim yumusadı ama aynını kremde yapıo ekstra bi durum olmadı. Fakat elleri çok çatlayanlar için belki bir çözüm olabilir çunku sadece su ile yıkayın dıe yazılmıs ama sabunsuz elınızdekı yağ arınmıyor o yuzden mecburen sabunla yıkamak zorunda kaldım.
bende bunu deniz seki den duymuştum..kalan telveyi yüzüne sürüp ve kuruduktan sonra ovarak ılık suyla yıkıyomuş
Ben de elime sürdüm kahve telvesini fazla ovamadım 30 sn filan hemen çıkardım o an fena değildi de, sanırım daha çok tutmak lazım kahve telvesini, yüze de sürcem de korkuyorum ya...
Ya yüzümü attırırsa sivilceyle filan :uhm: