• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk kahvesiyle anında muhteşem ellere kavuşmak ister misiniz?

ya cnm bisey daha soracaktim ben sahsen sütlü türkkahvesi icerim:kahve:oda olurmu aceba,sengözlerimebaksanab

tatlım valla ilk defa türk kahvesini sütlü içeni gördüm :)))))))))))))))))))))))
bilemiyorum, hiç sütlü içmediğimden denemedim de... :kahve:
ama denersen sende bize bir fikir verebilirsin diyicem ama ben türk kahvesini sütlü de içmem kii...
:kahve:
o zaman napıcaz...
sen arada ellerin için türk kahvesini sade içip, bi deneme yapabilirsin canım :)))

Son düzenleme:
yaw bak nasıL ayartıyosunuz insanı hee :roflol:
kaLkacam kahve yapacam kendime şimcikk sositososito
sağoL tatLım payLaşım için,deneyeLim bakaLım.. ama yüzüme teredütLüyüm yaw,ya bişi oLursa? benim yüzüm probLemLidir yan etki neyin yapmasın bende..

canım sen hele bi ellerine dene..
bakalım memnun kalacak mısın? bana yaz ama olur mu? hepinizin görüşlerinizi merak ediyorum çünkü..
yüzüne bir şey diyemem, istersen arada uygularsın...
:kahve:

Canım şööle güzel bol kahveli bol telveli bi tr kahvesi çekdii:kahve:
yok canım elime sürmücem onu da nerden çıkardınıskaydirigubbakcemile4

Teşekkürler doremi:dance: akşam hemen uyguluycam elime + yüzümee:emir_bebek:

tamam canım.. denedikten sonraki yorumlarını merak ediyorum...

ay çok güzel ya.:lepi:
mutlaka deniycem ve sonucu buraya yazıcam.:lepi:
çok teşekkürler canım
a.s.

böylece türk kadınının ne kadar tasarruflu olduğunuda bi kez daha görüyoruz.......

güzel paylaşımın için teşekkürler canım denicem......

ya ama ablacim bende ilk defa görüyorum sütlü türk kahvesi tanimayani;;)))))
bizim bur´da icerler mesela ama neyse:::)))))))
sütlü trkahvesinin dibindede var ama televeli mi nediyorsaniz artikyaaaaa:::)))
ama anca hafta sonuna dogru icebilirm cünkü hafta ici ictigmde uyuyamiyorum okul oldugu icin erken kalkmak lazim demiiiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:

ya ama ablacim bende ilk defa görüyorum sütlü türk kahvesi tanimayani;;)))))
bizim bur´da icerler mesela ama neyse:::)))))))
sütlü trkahvesinin dibindede var ama televeli mi nediyorsaniz artikyaaaaa:::)))
ama anca hafta sonuna dogru icebilirm cünkü hafta ici ictigmde uyuyamiyorum okul oldugu icin erken kalkmak lazim demiiiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:

tamam sen dene bakalım sütlü kahve telvesini, nasıl olucak, banada haber ver bakalım.. :))
belki sütle daha güzel yapar elleri belli mi olur.. :)))))
sütlü içmediğim için nasıl yapacağı hakkında bir bilgim yok tatlım...
a.s.

kızlar bende şimdi duydu, deryalı günlerde gül saygıydı ismi galiba tam bilmiyorum o yüzüne tera yağı ve evigen ampül karışımı sürüyormuş ve cildi çok güzel yapıyormuş öle dedi.. hadi bakalım ben evigen alayım deneyeceğim inşallah..

kızlar bende şimdi duydu, deryalı günlerde gül saygıydı ismi galiba tam bilmiyorum o yüzüne tera yağı ve evigen ampül karışımı sürüyormuş ve cildi çok güzel yapıyormuş öle dedi.. hadi bakalım ben evigen alayım deneyeceğim inşallah..

canım az önce bende duydum o programda..

bunun gibi bakım olarak çok çeşit var.. yüzlercee...

bu kahve olayınla karşılaştırılsın istemem.. benimki çok kolay bişi..

kızlar bakın bide bunu buldum :teytey:;)

SİVİLCESİZ VE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İÇİN TURP MASKESİ

Cildinizin porselen gibi olmasını ister misiniz ? Hem de 3 hafta gibi kısa bir sürede. Üstelik de tamamen doğal. Nasıl olacak bu iş diye soranlar için, hemen malzemelerimizi sayalım ve tarifimize geçelim.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet turp,
* 1 su bardağı süt,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Turpu rendeleyin. Sütü kaynatıp, rendelenmiş olduğunuz turpu içine atın ve 1–2 dak kaynattıktan sonra altını kapatın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı, buzdolabında 1 gece bekletin. Ertesi gün sabahtan itibaren maskeyi yüzünüze uygulamaya başlayın. 21 gün sonunda porselen kadar pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız

meğer bizim saç için kullandığımız turp yüz içinde işeyarıyormuş:) ben daha denemedim daha şimdi buldum zaten..

evet kahveyi bende denedim 1 kere.. cildi temizlemek için güzel.. evet böle çok şey var ama çok etkili olan yok açıkçası :( hepsini neyiyoruz işte:)

kızlar bakın bide bunu buldum :teytey:;)

SİVİLCESİZ VE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İÇİN TURP MASKESİ

Cildinizin porselen gibi olmasını ister misiniz ? Hem de 3 hafta gibi kısa bir sürede. Üstelik de tamamen doğal. Nasıl olacak bu iş diye soranlar için, hemen malzemelerimizi sayalım ve tarifimize geçelim.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet turp,
* 1 su bardağı süt,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Turpu rendeleyin. Sütü kaynatıp, rendelenmiş olduğunuz turpu içine atın ve 1–2 dak kaynattıktan sonra altını kapatın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı, buzdolabında 1 gece bekletin. Ertesi gün sabahtan itibaren maskeyi yüzünüze uygulamaya başlayın. 21 gün sonunda porselen kadar pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız

meğer bizim saç için kullandığımız turp yüz içinde işeyarıyormuş:) ben daha denemedim daha şimdi buldum zaten..

ya daha dün akşam turplu suyu denedim ilk defa.. :))))
ve saçıma sürdükten sonra acaba yüzde de işe yararmı diye çok düşündüm :)
bende de sivilce problemi var maalesef.. mutlaka deniycem, saolasın..

2 saat önce içtiğim kahvenin telvesini hemen elime sürdüm okuyunca.süper bir şey gerçekten yumuşacık oldu ellerim çok teşekkürler :lepi: :enbuyukkk: yüzümede en yakın zamanda deneyeceğim a.s.

Back