ya cnm bisey daha soracaktim ben sahsen sütlü türkkahvesi icerimoda olurmu aceba,sengözlerimebaksanab
yaw bak nasıL ayartıyosunuz insanı hee :roflol:
kaLkacam kahve yapacam kendime şimcikk sositososito
sağoL tatLım payLaşım için,deneyeLim bakaLım.. ama yüzüme teredütLüyüm yaw,ya bişi oLursa? benim yüzüm probLemLidir yan etki neyin yapmasın bende..
ben denedim yumşak oldu gibi fisfisfis
Canım şööle güzel bol kahveli bol telveli bi tr kahvesi çekdii
yok canım elime sürmücem onu da nerden çıkardınıs
Teşekkürler doremi:dance: akşam hemen uyguluycam elime + yüzümee
ya ama ablacim bende ilk defa görüyorum sütlü türk kahvesi tanimayani;))))
bizim bur´da icerler mesela ama neyse:::)))))))
sütlü trkahvesinin dibindede var ama televeli mi nediyorsaniz artikyaaaaa:::)))
ama anca hafta sonuna dogru icebilirm cünkü hafta ici ictigmde uyuyamiyorum okul oldugu icin erken kalkmak lazim demiiiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:
kızlar bende şimdi duydu, deryalı günlerde gül saygıydı ismi galiba tam bilmiyorum o yüzüne tera yağı ve evigen ampül karışımı sürüyormuş ve cildi çok güzel yapıyormuş öle dedi.. hadi bakalım ben evigen alayım deneyeceğim inşallah..
kızlar bakın bide bunu buldum :teytey:
SİVİLCESİZ VE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İÇİN TURP MASKESİ
Cildinizin porselen gibi olmasını ister misiniz ? Hem de 3 hafta gibi kısa bir sürede. Üstelik de tamamen doğal. Nasıl olacak bu iş diye soranlar için, hemen malzemelerimizi sayalım ve tarifimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet turp,
* 1 su bardağı süt,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Turpu rendeleyin. Sütü kaynatıp, rendelenmiş olduğunuz turpu içine atın ve 1–2 dak kaynattıktan sonra altını kapatın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı, buzdolabında 1 gece bekletin. Ertesi gün sabahtan itibaren maskeyi yüzünüze uygulamaya başlayın. 21 gün sonunda porselen kadar pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız
meğer bizim saç için kullandığımız turp yüz içinde işeyarıyormuş:) ben daha denemedim daha şimdi buldum zaten..
denedim süper ya yumuşacık yaptı teşekkürler :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?