• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk kahvesinin telvesini yiyen insan

Kahve bitsin de sıra telveye gelsin diye düşünür

Misafirlikte parmaklayamadigim icin sallaya sallaya telveyi fincanin ucuna getirip caktirmadan dilimi uzatabildigim kadar derine uzatip yalarim

Ay bi ben sevemedim galiba bu telve işini =) ağzıma geldiği an litre litre su içerim=) kahve telvesi yeme isteği demir eksikliğine bağlı diye biliyorum ama kesin değil tabikiside

Yüzümüze yedirmek sayılıyorsa harika peeling olduğundan dolayı dahil olduğum önerme.

Yalnız degilmisim :))
Fincanın içinden yalayarak yerim valla. Dibinde kalanı da parmagimla alırım bı güzel :)

Saç diplerine sürülürse saçı uzatır,yüze sürülürse peeilng yapar. gençlik iksiri adetaaa,bi yemediğim kaldı onuda yapayımda tam olsun:KK70:

Kahvenin yarısını çaktırmadan dökerim biri varsa. Sırf dibini yiyeyim diye. Evde de kupaya yaparım parmaklaya parmaklaya keyif yaparım. Ama pütürlü olcak çamur gibi sevmem. Az veya orta kavrulmuş. O taneleri hissetçem dişimde. Offf canım çekti

Cocukken ben.
Yedim yedim, dediler dediler aha oldum kara kiz ☺

2 sene önceki konuyu nerden buldunuz ettiniz anlamadim nasıl hortlattiniz o_O o_O o_O :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :kk77: :kk77:

Back
X