bir yemek sitesinde okumuştum gerci çerkez olanlar daha iyi bilir. düzeltirlerse ya da onaylarlarsa çok sevinirim.
çerkez kahvesi yapıyorum uzun bir süredir. ilk denememde tadı hoşuma gitti
tarif şöyle: önce suyla şekeri koyuyorsunuz. su ısınınca kahveyi koyup öyle pişiriyorsunuz. üstünden köpüğünü aldıktan sonra 2-3 dakika daha kaynatıyorsunuz. tadi daha aromatik geldi bana:))
bir yemek sitesinde okumuştum gerci çerkez olanlar daha iyi bilir. düzeltirlerse ya da onaylarlarsa çok sevinirim.
çerkez kahvesi yapıyorum uzun bir süredir. ilk denememde tadı hoşuma gitti
tarif şöyle: önce suyla şekeri koyuyorsunuz. su ısınınca kahveyi koyup öyle pişiriyorsunuz. üstünden köpüğünü aldıktan sonra 2-3 dakika daha kaynatıyorsunuz. tadi daha aromatik geldi bana:))
benim kaynanam böyle yapar
banada tutturuyo öyle yap öyle yap diyekafamçokkarıştı
sanki ben kahve yapmasını bilmiyorum bırak kim nasıl biliyosa öyle yapsın yaa uyuz oluyorum tatlicadiarzu
Bir kere iyi bir Türk kahvesi için 2 dakikanın yetmeyeceğini biliyorum.En iyi Türk kahvesi 11 dakikada yapılırmış çok kısık ateşte veya kömür ateşinde.
Birde size değişik fakat çok keyifli bir kahve tarifi vereyim.
İki kişilik kahve için:2 tatlı kaşığı Türk kahvesi,4 tatlı kaşığı süt tozu(krema toz),4 adet küp şeker.Gerisi malum tarifle pişiriyorsunuz.Yumuşak,çok hoş bir kahve tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?