haftada bir mi yapılıyor bu küreve ben de her hafta yapıyorum bal limon biraz zeytin yağı süper oluyor
evet haftada bir kez ypaman yeterlihaftada bir mi yapılıyor bu kür
Merhaba canim sen bu tip peelingler ile yüzünü simdi kurcalama derim. Çünkü sivilceler vs vardır su anda yüzünde ve bu peelingler onlari patlatip dagilmasini sağlayabilir. Vişne sabunu bulabilirsin internette veya aktarlarda; sivilce ve siyah noktalar için birebir.(tamamen varsayımsal olarak konuşuyorum yüzünde sivilce yoksa dikkate alma) her sabah bununla yüzünü yikayip hangi nemlendirici yi kullaniyorsan onunla nemlendirebilirsin. Bir de sirke ile tonikleyebilirsin cildini. Güvenle gönül rahatligi ile sirkeyi kullanabilirsin. Yüzünü dezenfekte edecektir. Cildin yagli ilse sirkeyle degilse dogal bir gul suyu ile tonikle. Sakin makyaj ve kimyasal ürünleri fazla abartma. Yasin daha cok ufak. Hatta kimyasal yüz temizleme jelleri, peelingler vs o abartili reklamlar var ya sakin ama sakin kanma, alma. Hepsi yalan dolan.Bayanlar ben 16 yaşımdayım.Bunun gibi maskeleri uygulamak için çok mu küçüğüm sizce?
Merhaba.herkese merhaba =)) ben bu kahve peeling olayını çok sevdim =)) hatta şimdi soracağım sorular için üye oldum siteyee..ilk sorum ne kadar sıklıkla yapılmasını önerirsiniz..bir kez de denedim ama ndense hep yüzümde kalmış gibi hissedip 3-4 kez yıkadımdiğer bir sorum da başka bir başılkda gül suyunu buz kalıplarına döküp kullanılması yazılmış..bu peeling den sonra yapsam bir sakıncası olur mu. çünkü buz kalıplarını her gün kullanmaayı düşünüyorum.
ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba canim sen bu tip peelingler ile yüzünü simdi kurcalama derim. Çünkü sivilceler vs vardır su anda yüzünde ve bu peelingler onlari patlatip dagilmasini sağlayabilir. Vişne sabunu bulabilirsin internette veya aktarlarda; sivilce ve siyah noktalar için birebir.(tamamen varsayımsal olarak konuşuyorum yüzünde sivilce yoksa dikkate alma) her sabah bununla yüzünü yikayip hangi nemlendirici yi kullaniyorsan onunla nemlendirebilirsin. Bir de sirke ile tonikleyebilirsin cildini. Güvenle gönül rahatligi ile sirkeyi kullanabilirsin. Yüzünü dezenfekte edecektir. Cildin yagli ilse sirkeyle degilse dogal bir gul suyu ile tonikle. Sakin makyaj ve kimyasal ürünleri fazla abartma. Yasin daha cok ufak. Hatta kimyasal yüz temizleme jelleri, peelingler vs o abartili reklamlar var ya sakin ama sakin kanma, alma. Hepsi yalan dolan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?