Sızma canım naturel zeytinyağı komilinin.Kullandığın zeytinyağı sızma mı? ben sızma kullanicağımda.
Elbette cilde muazzam etki ediyor daha ilk yapışta üstelik:)Aaa kahveyi çok severim, yüzümede faydası olsun dimii.. Hemen bu akşam deniycem :)
Limon da cilt lekelerini yok edip ciltte antibakteriyel etki sağlıyor kat canım mutlaka.bende hergün türk kahvesi içerim fAkat şekerli severim ben
geçen yıl her hafta türk kahvesi+has zeytinyağı yapardım yada acı badem yağı
aklımda olsun limon da ekleyeyim...
canım pişirdiğin kahvenin telvesi mi? yoksa direk türk kahvesini koysak olur mu..
Kızlar bence pişirilmiş kahveyi uygulamak daha mantıklı çünkü kahve özünü salmış oluyor.yalnız ben türk kahvesini kahve yapmıyorum
yani pişirmeden yapıyorum
İnan ki geçecek. Limon bu konuda uzmandırbende kahve tiryakisiyim hiç içmesem gün aşırı içerim dün tavsiyenizi okudum ve fincanın dibinde kalan telveye 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 5-6 damla limon damlatıp yaptım güzel peeling oluyor baya yumuşadı yüzüm birkaç sivilce izim var bakalım geçircekmi devam edicem bakalım.
yalnız ben kahveyi şekerli içiyorum telvede şeker kalmaz heralde :)) sonra cildim şekerli şekerli olurmuş
Yok canım şekerli olmazz şeker çözünüyor zaten sıcak suda. Ama tercihen az şekerli olsa daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?