• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk kadınının çamaşır suyu merakı

Bağımlılık yaptığı doğrudur :) Lavabo,küvet ve klozet için vazgeçilmezim.
İşin tuhafı,adı çamaşır suyu ama çamaşırda kullanmıyorum.:9:

"vay be ne hijyenik kadınım" şeklinde tatmin hissi oluşturan bu temizlik maddesi daha çok kokusundan ötürü tercih edilmekte ve evi çamaşır suyu kokanların daha temiz olduğu algısı bu çılgın kitlenin her geçen gün artmasına sebebiyet vermektedir..

Ağartıcıdır kendisi. Zarardan başka bişeyi yok. Fayansların arasının sadece onunla temizlediklerini söylüyo annemler halbuki eritiyo araları. Beyaz çamaşırlara koyanlar çamaşırların ömrünü azaltıyo. Bideeee ciğerlerimizin sağlığı söz konusu. Alerji olmamın tek nedenidir kendisi. Öksürmekten içim çıkıyo kokusunu alınca

çamaşır suyu işin içine girmediğinde sanki temizlik eksik kalıyormuş gibi hisseder Türk kadını

Yalan Dünyada Servet Karakteri vardı kızlar izleyenler hatırlayacaktır tam bir çamaşır suyu bağımlııydı hala hatırladıka gülüyorum çünkü benim bir komşum var oda tam anlamıyla bir çamaşırsuyu bağımlısı aslında çok zararlı bir şey ama bazı hanımlar çamaşır suyu olmadan yapılan temizliğe temizlik bile demiyorlar

Çamaşırsuyu & çay benim bebeklerim. Basıyorum çamaşırsuyunu klozete, ardından demliyorum çayımı ohh o gün Nişantaşında şık bir muayenehanede terapi görmüş gibi hissediyorum yeminle :)

bayılırım çamaşır suyuna hele ki banyoya döktükçe dökerim :KK28:
En güzeli de dağ esintili olan miss :D

çamaşır suyunu ayda yılda bir kere klozet dışında kullanmayan hanımlardanım
ciğerler için çok sakıncalı
ve en fazla kanserojen madde içeren kimyasal temizlik ürünü:KK43:

Keşke kötü niyetli insanlar içince içleri temizlense diye düşündüğüm dahiyane temizlik ürünü.

1 gün çıkmıyor kokusu
genzime yerleşiyor resmen...
üstüüne sigara içmek hele ne mümkün o gün

:KK53:geçtiğimiz yıllarda lisedeyken sıramı temizlemek için gotururdum çamasır suyunu. Hocalarım arkadaşlarım sok olmuştu. Ama ne yapalım çıkmıyordu sıranın pisligi o olmadan ve gomlegimin manşetleri kapkara oluyordu

100 kişiye sorduk en popüler cevap aaaaa çamaşır suyu olmadan temizlik mi olurmuş :)

her kullandığımda bu çamaşır suyu beni zehirliyor kusturuyor, ama güzel temizliyor Allah içi...

kaynanamın çamaşır suyu merakı yüzünden onlara gidince bulaşık yıkama derdinden kurtuluyorum,sağ elimde egzama var,bu yüzden yırtıyorum.:KK53:

Başlığı görünce canımı çektiren meret :KK35:
Gidip bi fırt alayım bari
Fazlaca severim kendilerini

ekmek yemeden nasıl doymuyorsam çamaşır suyu olmadan temizlik düşünemiyorum.
ama daha birdefa çamaşır yıkarken kullanmış değilim ironik :cool:

Back