• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk kadınının çamaşır suyu merakı

kastilya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
26
0
36
İstanbul
temizlikte coştukça coşan türk ev hanımı, yapılan araştırmalara göre yılda 500 milyon liralık çamaşır suyunu
evlerine döküyormuş.demek o yüzden "ben evde çamaşır suyu kullanmıyorum" dediğim zaman bir şaşırıyorlar.

dun benim evde mis gibi camasir suyu kokuyordu temizlik yaptimda:1::1::1:

Son düzenleme:
Tuvalete ve lavabolara döktüğümde içimde büyük bir haz oluşturan, temizliğin dayanılmaz hafifliğini hissettiren manyaklık durumu. (Evet seviyorum kardeşim, ne yapayım? :52: )

türk ev hanımları nedense..çoğu titizlik hastalığına tutulmuşlar....genelde bakıyorum yapacak birşey bulamayınca....akşama kadar çamaşır suyuyla bir orayı bir burayı silip duruyorlar....çoğu eve kapatılmış...eşleri izin vermiyor dışarıya çıkmalarını....ne bileyim otursunlar kendilerini geliştirseler...kitap okusalar....

....................................................................

Son düzenleme:
..................................................................

Son düzenleme:
psikolejikmi çözemedim ama temizlik diyince ilk aklımıza çamaşır suyu geliyo annelerden kalma bişey nesilden nesile aktarılıyo çamaşır suyunu bi yerlere dokundurmadan rahat edemiyorum ne kadar temiz hijyenik milletiz yahu:9:

Ben de eskiden çok kullanırdım,hastanede çalışıyordum hem ordan eve enfeksiyon taşıdğımızı düşündüğümden hem de herkesi bulaşık suyuna bile (Doktorların) kattığından oldukça normal geliyordu.Birgün bardağımı durularken arkamda klinik şefim beni izliyormuş.Adam hemen sandalyeye oturdu ben de benim işim bitti,siz geçin dedim.Oda elimdeki bardağı en az 2 dakika durulamam gerektiğini söyledi.En kansorejen madde bulaşık deterjanı ve çamaşır suyudur dedi.Yere döküldüğünde bir kova dolusu suyla silmemiz gerekiyormuş,bizim türk insanı köpüğü gitsin yetermantığında.O gün bugündür sadece wc içine oda az olarak kullanıyorum,sonuçta bizim wc ler denizlere gidiyor ve ordaki tüm canlıları öldürüyor,

bu çamaşır suyu merakı zamanla daha yoğun kıvamlı diye domestos merakına dönüştü örneğin bende:)

Geçen gün annemin çamaşır suyuyla işinin olduğu zamana ve mekana yanlışlıkla girmiş bulunmakla birlikte nasıl dışarı attığımı bilmiyorum kendimi.

Burda olamayabilirdim :1:

temizlik değil katliamdır. Türk kadınının doğaya ve insana ne kadar da saygısız olduğunu gösterir bilmeden de olsa.......

Kokusunu duymadan temizlik yaptığına inanamaz insanımız. Ben de dahil.

temizlikte coştukça coşan türk ev hanımı, yapılan araştırmalara göre yılda 500 milyon liralık çamaşır suyunu
evlerine döküyormuş.demek o yüzden "ben evde çamaşır suyu kullanmıyorum" dediğim zaman bir şaşırıyorlar.

aaaa çamaşırsuyusuz olur mu?
valla ben domestos hastasıyım, böyle var ya klozetleri falan tertemiz, mis gibi, yerleri bile önce çamaşırsuyu kattığım sıcak su ile silerim, sonra yüzey temizleyici ile tekrar silerim al sana ışıl ışıl...

kim ne dersen desin çamaşırsuyu olmadan olmaz bence : ))

bu arada cam aksesuarlar ya da avizeleri yıkarken makinaya bir çay kaşığı çamaşırsuyu da katıyorum ohhh mis gibi pırıl pırıl
olmazzz domestossuz olmazzz

temizlik değil katliamdır. Türk kadınının doğaya ve insana ne kadar da saygısız olduğunu gösterir bilmeden de olsa.......

hımmm, doğrudur öyledir be , tabi kullnadığınız deodorantalar, deterjanlar, arabalar, plastik ürünler o oturduğunuz plastik beyaz berbat sandalyeler doğaya hiç zarar vermiyor, onlar pür-i paklar...
saygı bir de ne zamandır çamaşırsuyu ile doğaya ve İNSANA!!!! saygı ölçülebiliyor, Allah Allah böyle bir ölçme yöntemi mi var?

klorak olmasaydı cam bardak kullanmazdım. kullanamazdım. sararmış, kokan bardağa hiç tahammülüm yok.

çamaşır, bulaşık ,tuvalet ,lavabo temizliğinde vazgeçilmezim:6:
bi tanıdığım vardı kadın nerdeyse su yerine çamaşır suyu içecekti :30:o derece eli ayağı olmuştu artık ,haftada 5 10 litre harcıyodu:25::25:

Son düzenleme:
Back