Türk dizisi önerisi

Yaşınızı bilmiyorum çünkü yaşa göre de değişiyor çünkü Kore dizilerini sevmek. Secret garden ve She iş pretty iyidir bir de boya flowerli bir şey vardı orijinali japon dizisi olan... O da sonları hariç iyidir. Ama the slave hunter baya baya iyidir en çok bunu tavsiye ederim izlemedi iseniz.
Secret garden izledim . Dediğinize bi bakim

Boys over flowers kore dizilerinin dünyaya açılan yüzü oldu.
Onu izlemeden, kore diziseverim denemez.
Koskoca kadın olsam da , hala bana açıp birkaç sahnesini izletebilir.
Izlemedim 2009 yapimmis eski izlemeyi sevmiyorum yenilerden takip ederim hep

Goblin, chicago typewriter, cheese in trap, eulachaca waikiki, moon lovers, another miss oh, kill me heal me... Daha çok var aklıma ilk gelenleri yazdım
Çoğunu izledim ama moon loversten sonra pek beğenemiyorum şuanda izlediğiniz varmi yenilerden?

Çoğunu izledim ama moon loversten sonra pek beğenemiyorum şuanda izlediğiniz varmi yenilerden?
My mister izliyorum bugün bitireceğim, herkes çok övmüş ama bence ehhh fena değildi. 2018 dizileri vasattı gerçi hepsini izlemedim henüz. Touch your heart başlamış, oyuncu kadrosunu çok beğendim ona başlayacağım sonra.

Yakın zamanda izlediğim dizilere göz attım, because this is my first love fena değildi. Bir de age of youth 2 güzeldi ama önce 1.sezonu izle. Moon lovers seviyesinde beklentiye girme çok zor, öyle güzel yapımlar nadiren çıkıyor :olamaz:

My mister izliyorum bugün bitireceğim, herkes çok övmüş ama bence ehhh fena değildi. 2018 dizileri vasattı gerçi hepsini izlemedim henüz. Touch your heart başlamış, oyuncu kadrosunu çok beğendim ona başlayacağım sonra.
Çok guzel:) goblinde de var di o çift o yüzden başladım 6 bolumu yayınlandı hemen baslayin.
Lee dong wook var benim ilk izledigim my girl dizisinde vardi

Yakın zamanda izlediğim dizilere göz attım, because this is my first love fena değildi. Bir de age of youth 2 güzeldi ama önce 1.sezonu izle. Moon lovers seviyesinde beklentiye girme çok zor, öyle güzel yapımlar nadiren çıkıyor :olamaz:
Because ben beğenmiştim çok. Age of youth nasıl? Tur ve yapımı

"20 dakika" Tuğba Büyüküstün ve İlker Aksum harika bir dizi
"Çalıkuşu" "Aşk Yeniden" "Elveda Rumeli" "Hangimiz Sevmedik" şimdilik aklıma gelenler bunlar

Çalıkışu ama 1986 versiyonu.
Bizimkiler.
Karamelek

Back
X