Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boys over flowers kore dizilerinin dünyaya açılan yüzü oldu.9.sezondayim:)
Kore varsa lutfeenn..
Ayni kafadaniz bir de teve2 de aski memnu koysalar tv den izlemek daha keyifli oluyor. Fatmagulun sucu ne bittiginde umitlenmistik ama nedense bir bulut olsam mi ne onu koydularYaprak dökümü, aşkı memnu tabiki dönüp dönüp izliyorum![]()
Ya ben tv den izleyemiyorum hep o saatlerde işim oluyor ters geliyor bana . Benim en sevdiğim mutfakta yemek yaparken PC den izlemek . Şöyle de yapıyorum YouTube’dan video açıyorum. Telefonu cebime iliştiriyorum temizlik yaparken dinliyorum o an işler hızla ilerliyor bu sayedeAyni kafadaniz bir de teve2 de aski memnu koysalar tv den izlemek daha keyifli oluyor. Fatmagulun sucu ne bittiginde umitlenmistik ama nedense bir bulut olsam mi ne onu koydular![]()
Aaa gercekten mi? Aski memnu ve yaprak dokumunu sayisiz tekrar izledim. Bi bakayim bi ara belki ben de farkederim..Ya ben tv den izleyemiyorum hep o saatlerde işim oluyor ters geliyor bana . Benim en sevdiğim mutfakta yemek yaparken PC den izlemek . Şöyle de yapıyorum YouTube’dan video açıyorum. Telefonu cebime iliştiriyorum temizlik yaparken dinliyorum o an işler hızla ilerliyor bu sayedebirde şey fark ettim ya YouTube’da yaprak dökümünün birkaç fragmanı vardı . Orada hiç dizide olmayan görüntüler gördüm .
Hiç bir diziden keyif almıyorum ya artık sadece o iki dizi şahane of keşke yeniden yayınlansa aynı çocuklar duymasın gibi başlasa ne güzel olur dimiAaa gercekten mi? Aski memnu ve yaprak dokumunu sayisiz tekrar izledim. Bi bakayim bi ara belki ben de farkederim..
Ben de mutfakta isim varken pc den acarim ayyy cok eglenceli olur. Ama tv den izlerken de ayri keyif aliyorim her zaman denk gelmesem de.. bunu herkese anlatmak zor 100 kere izledin psikolojin bozulacak diyorlar ama bilmiyorlar aski memnu yaprak dokumu candir..
Aski memnusuz kaldik yayinlasalar da izlesek yine
Su siralar esimle ortak dizi olarak 7 numara izliyoruz. Ondan once cicek taksi bitirdik
Bak mesela böyle bir görüntü hiç görmedim dizideAaa gercekten mi? Aski memnu ve yaprak dokumunu sayisiz tekrar izledim. Bi bakayim bi ara belki ben de farkederim..
Ben de mutfakta isim varken pc den acarim ayyy cok eglenceli olur. Ama tv den izlerken de ayri keyif aliyorim her zaman denk gelmesem de.. bunu herkese anlatmak zor 100 kere izledin psikolojin bozulacak diyorlar ama bilmiyorlar aski memnu yaprak dokumu candir..
Aski memnusuz kaldik yayinlasalar da izlesek yine
Su siralar esimle ortak dizi olarak 7 numara izliyoruz. Ondan once cicek taksi bitirdik
Aynen katılıyorum... İnanılmaz bir diziuçurum.. 24 bölümde bitmişti sanırım. ama inanılmaz derin çok beğenmiştim
birde şey fark ettim ya YouTube’da yaprak dökümünün birkaç fragmanı vardı . Orada hiç dizide olmayan görüntüler gördüm .
Bak mesela böyle bir görüntü hiç görmedim dizide
Bak bende senin anlattığın görüntüyü hiç görmedim dur bi bakayımBunlar yaz donusu diziyi tanitmak olacaklardan ufak ip uclari vermek icindi. Mesela ferhunde sevketi hapishaneye ziyarete giderken de bi fragman vardi. Orda asiri süslü kürkluydu. Tam bu sahne yoktu dizide ama ona benzer sekilde ferhunde sevketi hapishanede ziyaret etmisti onun gibi olmali bu da ve ben bunu ilk kez goruyorum utandim kendimden :)))
SıdıkaSelam bayanlar yurta kaldığım için leptopa sadece youtubeden Türk dizisi indirebiliyorum önerdiğiniz Türk dizileri var mı sıkıcı olmayan ??
Bak bak gorursun muhakkak.. ferhunde cok cektirdi ama digerlerini de nerden tutsan elinde kalirBak bende senin anlattığın görüntüyü hiç görmedim dur bi bakayım5 kere izledim galiba tüm bölümleri favorim Ferhunde
cukuru izleSelam bayanlar yurta kaldığım için leptopa sadece youtubeden Türk dizisi indirebiliyorum önerdiğiniz Türk dizileri var mı sıkıcı olmayan ??