Türk dizisi önerisi

Ezel. Biz su an esimle bastan izlemeye basladık. Ben ki 20. Dkdan sonra uykum gelir bunda bir bolum daha izleyelim diye can atıyorum. Bır de 20 dakika vardı tıgba buyukustunun o da guzeldi

Ayni kafadaniz bir de teve2 de aski memnu koysalar tv den izlemek daha keyifli oluyor. Fatmagulun sucu ne bittiginde umitlenmistik ama nedense bir bulut olsam mi ne onu koydular:KK67:
Ya ben tv den izleyemiyorum hep o saatlerde işim oluyor ters geliyor bana . Benim en sevdiğim mutfakta yemek yaparken PC den izlemek . Şöyle de yapıyorum YouTube’dan video açıyorum. Telefonu cebime iliştiriyorum temizlik yaparken dinliyorum o an işler hızla ilerliyor bu sayede :dondurma: birde şey fark ettim ya YouTube’da yaprak dökümünün birkaç fragmanı vardı . Orada hiç dizide olmayan görüntüler gördüm .

Ya ben tv den izleyemiyorum hep o saatlerde işim oluyor ters geliyor bana . Benim en sevdiğim mutfakta yemek yaparken PC den izlemek . Şöyle de yapıyorum YouTube’dan video açıyorum. Telefonu cebime iliştiriyorum temizlik yaparken dinliyorum o an işler hızla ilerliyor bu sayede :dondurma: birde şey fark ettim ya YouTube’da yaprak dökümünün birkaç fragmanı vardı . Orada hiç dizide olmayan görüntüler gördüm .
Aaa gercekten mi? Aski memnu ve yaprak dokumunu sayisiz tekrar izledim. Bi bakayim bi ara belki ben de farkederim..

Ben de mutfakta isim varken pc den acarim ayyy cok eglenceli olur. Ama tv den izlerken de ayri keyif aliyorim her zaman denk gelmesem de.. bunu herkese anlatmak zor 100 kere izledin psikolojin bozulacak diyorlar ama bilmiyorlar aski memnu yaprak dokumu candir..

Aski memnusuz kaldik yayinlasalar da izlesek yine

Su siralar esimle ortak dizi olarak 7 numara izliyoruz. Ondan once cicek taksi bitirdik

Aaa gercekten mi? Aski memnu ve yaprak dokumunu sayisiz tekrar izledim. Bi bakayim bi ara belki ben de farkederim..

Ben de mutfakta isim varken pc den acarim ayyy cok eglenceli olur. Ama tv den izlerken de ayri keyif aliyorim her zaman denk gelmesem de.. bunu herkese anlatmak zor 100 kere izledin psikolojin bozulacak diyorlar ama bilmiyorlar aski memnu yaprak dokumu candir..

Su siralar esimle ortak dizi olarak 7 numara izliyoruz. Ondan once cicek taksi bitirdik
Hiç bir diziden keyif almıyorum ya artık sadece o iki dizi şahane of keşke yeniden yayınlansa aynı çocuklar duymasın gibi başlasa ne güzel olur dimi

Bak mesela böyle bir görüntü hiç görmedim dizide

Bak mesela böyle bir görüntü hiç görmedim dizide

Bunlar yaz donusu diziyi tanitmak olacaklardan ufak ip uclari vermek icindi. Mesela ferhunde sevketi hapishaneye ziyarete giderken de bi fragman vardi. Orda asiri süslü kürkluydu. Tam bu sahne yoktu dizide ama ona benzer sekilde ferhunde sevketi hapishanede ziyaret etmisti onun gibi olmali bu da ve ben bunu ilk kez goruyorum utandim kendimden :)))

Bunlar yaz donusu diziyi tanitmak olacaklardan ufak ip uclari vermek icindi. Mesela ferhunde sevketi hapishaneye ziyarete giderken de bi fragman vardi. Orda asiri süslü kürkluydu. Tam bu sahne yoktu dizide ama ona benzer sekilde ferhunde sevketi hapishanede ziyaret etmisti onun gibi olmali bu da ve ben bunu ilk kez goruyorum utandim kendimden :)))
Bak bende senin anlattığın görüntüyü hiç görmedim dur bi bakayım :KK45: 5 kere izledim galiba tüm bölümleri favorim Ferhunde

5 önerim var..
Aşk dizisi olarak istanbullu gelin . Faruk ve süreyya yı izlerken hep bir gülümseme oluyor yüzümde. Ama çok sık takip etmiyorum kızım dizisini izliyoruz onun yerine.
Kanıt favorim . Hem dizi gibi değil. Film tadında. Her filmin sonunda cinayet çözülüyor. Yeni bölüm yeni cinayet.. 100 bölümün hepsini izledim bazılarını iki defa..
Diriliş ertuğrul ..şu sıra karı koca izlediğimiz tek dizi.
He birde “aşk yeniden” vardı . İlk bölümleri güzeldi sonra kötüleşti bıraktım izlemeyi..
Ezel de güzel..

Beyaz Gelincik
Menekse ile Halil
Ucurum
Suskunlar
Fatmagulun sucu ne ?
Kara para ask
Tatli Hayat
Yedi Numara
Isler gucler
Bes kardes
Leyla ile Mecnun
Mert ile Gert

Bak bende senin anlattığın görüntüyü hiç görmedim dur bi bakayım :KK45: 5 kere izledim galiba tüm bölümleri favorim Ferhunde
Bak bak gorursun muhakkak.. ferhunde cok cektirdi ama digerlerini de nerden tutsan elinde kalir

Ben 1. Sıraya umutsuz ev kadınlarını koyardım senin yerinde olsam..
Okadar komik ve insanı sıkmayan bir dizi..
2. Sıra asmali konak...
3. Sırada sıla..
Veeee
Son
Sihirli annem:KK45:

Leyla ile Mecnun
Elveda Rumeli

Queen Seon Deok, Kore dizisi soranlara tavsiyemdir :)

Back
X