- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
- Konu Sahibi jeanneCdarc
-
Türk diye bir ırk yok, o yüzden birçok avrupa üniversitesinde Türkoloji bölümü var. oldu...
bunlar adamı zorla tarihçi, Türkolog yapacaklar...
ve dünyada kendi ırkını milliyetini, milletini bu kadar aşağılayan yok sayan başka bir iktidar var mıdır cidden merak ediyorum...
'Trk diye bir rk yok' | GAZETE VATAN
tüm dünyada ki Türklerden kendi kendini yok etmeye çalışan bir Türk ırkı topluluğu olduğumuz kesinde...
benim çocukların okuduğu bi şiiri daha eklesem mi napsam chess
Ben Milliyetçi yönü ağır basan bir insan değildim eskiden
böyle tipler çıktı çıkalı Milliyetçi yönüm kendini göstermeye başladı,hem de fazlasıyla"... asıllıyım ama Türk'üm" demek neden ağır gelir insanlara anlamam
Irkçı biri değilim asla yapmadığım bir şey en yakın arkadaşlarım arasında kökeni farklı olan bir sürü insan var
Ben Atatürk Milliyetçisiyim (Atatürk milliyetçiliği, 1924 Anayasası'nın 88. maddesinde ve Atatürk İlkelerinde de belirtilmiş olan, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin, ulus tanımını dil, kültür ve siyasi birliktelik değerlerine dayandıran milliyetperverlik anlayışıdır.)
Belki benim de atalarım başka coğrafyalardan göç etti Türkiye'ye yüzyıllar önce belki ben de farklı bir kökendenim ama ben Türkiye'de doğdum, büyüdüm, yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim.
Benim kimliğimde T.C. ibresi var Ben TÜRK'üm gururla söylüyorum.
Gururla Ben TÜRK'üm diyemeyen bundan utanan varsa bir zahmet ülkeyi terk etsin lütfen...
Ben Milliyetçi yönü ağır basan bir insan değildim eskiden
böyle tipler çıktı çıkalı Milliyetçi yönüm kendini göstermeye başladı,hem de fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?