hımm cnım onun sebebi bazı kelmeler türkçe kökenli değil yaa kalp gönül kelimelerini yazarken osmanlıcada sadece klp gnl yazman gerekiyor o yüzden canım yani kelmelerin hangi kökenden geldiğini bilmem gerekiyobi soru var mesela asagıdakilerden hangisinde ünlüleri bakımından arapca olmayan bi kelime vardır diye dogru cevap kalp-gönül cevebıymış cevabı anlamadım nedenini acıklamıyo da neyse ya girip görcez işte bakalım ilgilendigin icin cok tesekkürler
sagol eywa cevapların icin birine acmasam icimde kalacaktı soru neyse sonradan anladım zaten cevabını bu kelimeler kalp-gönül gibi arapca asılları aslında kalb-gönl oldgu icinmiş
Merhabaa kızlar ben de şükür 2 ye geçtim.. Bizim de osmanlıca ve yeni türkten gözümüzü korkuttular hele bir de osmanlıca seneye olan dersleri alıp almamak da belırleyıcı olunca ıyce stres yaptık neyse ki verdim büt.e bile gerek kalmadan... en fazla 1 hafta üzerinde dursan açık yazılmış parçaları su gibi okuyabilirsiniz.. Bu ders bıraz da hatta en cok da tekrar gerektıyor..
buarada Kocaeli üniversitesi benım de
Durmaz mı canım hala gırıyor derslere =)) Gencay Hocayı çok severim..Hangi konuda meşhur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?