“Turk birine gore fazla sessiz”

Evet ben de baskalari gibi olmama gerek yok olmak istesem de olamam zaten diye dusunuyordum, ama o kisi gibi olmadigim icin kucuk bi zorbalandim sanki gahahshsh
Yani ozur dilerim sizi diger turk arkadas gibi eglendiremedigim icin oyle bi gorevim mi vardi abi??? noktasinda gerildim biraz

O da biraz palyaço gibi sanirim, hic sevmem ortamlarda boyle siritan tipleri. Patronun da boş konusmus iste, her seye takilmamak lazim.

Bu yorumu tekrar tekrar okuyorum valla cok iyi geldi tesekkur ederim

Çok üzülecek bir durum yok bence. Sessiz bir yapınız olduğunu söylemiş sadece yorumlamış bunu belirtirken de kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Herkes tabi kii aynı olamaz. Ben de genel olarak sosyal aktif biriyim ama ortamına göre de değişiyor kafa dengim olmayan, sevmediğim insanlara karşı da sessiz olurum. Bana deseler hiç bozulmazdım. Böyle şeyleri düşünerek boşuna modunuzu düşürmeyin.

Aslinda adam genelleme yapmadi da, bu arkadas ben takima katilmadan once turkler soyle boyle diyormus surekli. Eglenceli, yuksek sesli, sicakkanli falan diye.

O yuzden yoneticim sey demeye calisti sen boyle anlattigin icin oyle sandim
Evet Türkler, İtalyanlar çok sosyal ve dışadönük bir imaj çizmiş olabilirler ama sizin bunu özgüvenle bağdaştırıp üzülmeniz bana garip geldi. Özgüvenli bir insan mıç mıç olmayı sevmeyebilir, tamamen karakter meselesi

Canım boşver ben de fazla konuştuğum için ergen muamelesi gördüm Her şeye bir kulp bulunuyor anlaşılan. İstedikten sonra gözünün üstünde kaşın var bile sebeptir. Sen daha çok dilden dolayı çok rahat iletişim kurmuyormuşsun gibi geldi bana. Öyle mi ?

Kötü anlamda söylememiş olabilir gerçekten. Bu benim de edebileceğim bir laf. Ben Türkiyede sessiz sakin ve utangaç kategorisine sokulan bir insanım. Avrupada ise tam olarak aynı davranislarimla sıcakkanlı ve sosyalsin yorumlari alıyorum. Türkler zaten konuşkan disadonuk tipler Türkiyede içe dönük insan olarak yaşamak cidden zor yani herkes senden konuşkan girişken olmani bekler. Arkadaşınız da Niamh Türkiyeye göre çok sessiz ama demekle kendince bir tespit yapmış olabilir. Sessiz hakaret değil ki kişilik özelliği yani. Gerçekten turkiyede sizin gibi insan azdır eee ne olmuş yani sadece bir tespit olabilir bu. Yani belki ben çok iyimserim ama normalde iyi niyetli bir arkadasinizsa hemen kötüye yormayın derim. Ha tabi olayın öncesi varsa onu bilmem.

İs arkadaşları ile samimiyet kurmamak bence de iyi bir şey bu arada. Yani arkadaş olunabilir tabi bence de ama özel hayatınıza sokmak istememekte de haklısınız bence.

iyi de herkes komik olacak konuşkan olacak diye birşey yok ki. siz daha sessiz kendi halinizde birisiniz demek ki. bunu kafaya takmaya gerek yok. özgüvensizlik var ama sizde bunu düşündüğünüze göre. niye takıyorsunuz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…