- 17 Ağustos 2023
- 52
- -1
- 1
- 21
- Konu Sahibi mahanamykr34
-
Ben gittim çift kat flep yöntemi ile ameliyat oldum sonuç iyi dedi bana gayette hoş karşıladılar doktor gerçekten çok iyi davranıyor asistanları da ben ağlarken bana çok teselli vermişlerdi . Bazıları kötü diye yorumlar yapıyor ama ben bizzat gidip ameliyat oldum bir sorunum yok şuan gayet iyiyim düzeldi. Fakat evlilik için daha çok var benim . O yüzden kalıcı yaptırdım. Kimse kinamasın gerçekten kınadığınız şey başınıza geliyor .Kızlık zarı dikimi için 1 yıldır Turgay karakayayı araştırıyorum daha önce bu doktora gidip ilk gece kanaması olan kızlar varmı acaba bilgi verir misiniz lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın kınamayın.
İşlemden sonra bayılma gibi bir durumun oldu muBen gittim çift kat flep yöntemi ile ameliyat oldum sonuç iyi dedi bana gayette hoş karşıladılar doktor gerçekten çok iyi davranıyor asistanları da ben ağlarken bana çok teselli vermişlerdi . Bazıları kötü diye yorumlar yapıyor ama ben bizzat gidip ameliyat oldum bir sorunum yok şuan gayet iyiyim düzeldi. Fakat evlilik için daha çok var benim . O yüzden kalıcı yaptırdım. Kimse kinamasın gerçekten kınadığınız şey başınıza geliyor .
Bende yaptırdım 5 gün oluyor dikislerim açıldığını düşünüyorum alt kısmında et parçası gibi mi duruyordu sizde de yoksa vajinam açılmış mi okuyorBen gittim çift kat flep yöntemi ile ameliyat oldum sonuç iyi dedi bana gayette hoş karşıladılar doktor gerçekten çok iyi davranıyor asistanları da ben ağlarken bana çok teselli vermişlerdi . Bazıları kötü diye yorumlar yapıyor ama ben bizzat gidip ameliyat oldum bir sorunum yok şuan gayet iyiyim düzeldi. Fakat evlilik için daha çok var benim . O yüzden kalıcı yaptırdım. Kimse kinamasın gerçekten kınadığınız şey başınıza geliyor .
Oldu . O da anestezi etkisi geçtikten sonra ben ağrısına dayanamadım . Bu yüzden 1 hafta boyunca kendimden geçiyordum ağrıdan. Çok şükür şuan iyiyim .İşlemden sonra bayılma gibi bir durumun oldu mu
Bende yaptırdım 5 gün oluyor dikislerim açıldığını düşünüyorum alt kısmında et parçası gibi mi duruyordu sizde de yoksa vajinam açılmış mi okuyame
Yolda mi bayıldın ailenin haberi olmadı mi ben çok korkuyorum yolda.bayilip ailemin kulağına gitmesindenOldu . O da anestezi etkisi geçtikten sonra ben ağrısına dayanamadım . Bu yüzden 1 hafta boyunca kendimden geçiyordum ağrıdan. Çok şükür şuan iyiyim .
Ailemin yanında değildim İstanbul'a geldim orada bana destek olan birisi oldu yardımcı oldu o gün içinde kendisi beni hastaneye götürmüş yolda giderken bayılmışım . Onun dışında regl sancım var dedim sürekli uyudum zaten o halini goren sana birşey demiyor oturmana kalkmana çok dikkat etmen gerek bende hiç kimse birşey anlamadı halbuki o kadar çok ta kötüydüm. Eğer böyle bir sorunun varsa tek gitme derim . Ha benim bünyem çok zayıf belkide ben kaldıramadım. Bunun da etkisi olabilir.Yolda mi bayıldın ailenin haberi olmadı mi ben çok korkuyorum yolda.bayilip ailemin kulağına gitmesinden
Bu ameliyat gizli oluyor hiç bir şekilde hiç bir yerden gözükmüyor hiç kimse bilmez . Bu süreçte kendine çok dikkat etmen gerekiyor . Doktor ne diyorsa onları birebir yapman gerekYolda mi bayıldın ailenin haberi olmadı mi ben çok korkuyorum yolda.bayilip ailemin kulağına gitmesinden
Ben gittim çift kat flep yöntemi ile ameliyat oldum sonuç iyi dedi bana gayette hoş karşıladılar doktor gerçekten çok iyi davranıyor asistanları da ben ağlarken bana çok teselli vermişlerdi . Bazıları kötü diye yorumlar yapıyor ama ben bizzat gidip ameliyat oldum bir sorunum yok şuan gayet iyiyim düzeldi. Fakat evlilik için daha çok var benim . O yüzden kalıcı yaptırdım. Kimse kinamasın gerçekten kınadığınız şey başınıza geliyor .
Yolda mi bayıldın ailenin haberi olmadı mi ben çok korkuyorum yolda.bayilip ailemin kulağına gitmesinden
Hiç kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz . Bu yüzden bence herkes kendi sorunlarına sorularına odaklansın. Yorumunuz için teşekkürler.Üstüne sürekli kınamayın kınamayın birde başınıza gelir demiyorlar mıyazık ağlaman vicdanının bir zuhur edip kaçması galiba.
Hiç kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz . Bu yüzden bence herkes kendi sorunlarına sorularına odaklansın. Yorumunuz için teşekkürler.
"He he tabi öyledir. Bence de.
Ben kesin bayilirim çünkü dudak dolgusu yaptırdım yolda bayıldım ben anestezi sonrası bayılırım kesin bu yüzden çok korkuyorumAilemin yanında değildim İstanbul'a geldim orada bana destek olan birisi oldu yardımcı oldu o gün içinde kendisi beni hastaneye götürmüş yolda giderken bayılmışım . Onun dışında regl sancım var dedim sürekli uyudum zaten o halini goren sana birşey demiyor oturmana kalkmana çok dikkat etmen gerek bende hiç kimse birşey anlamadı halbuki o kadar çok ta kötüydüm. Eğer böyle bir sorunun varsa tek gitme derim . Ha benim bünyem çok zayıf belkide ben kaldıramadım. Bunun da etkisi olabilir.
Yanında birisi ile gitmen lazimo halde . Bunun için de gerçekten güvendiğin birisinin olması lazımBen kesin bayilirim çünkü dudak dolgusu yaptırdım yolda bayıldım ben anestezi sonrası bayılırım kesin bu yüzden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?