Turgay kara kaya ya himenepilasti olan olmak isteyen varmı lütfen yardım edinn

Kızlar :)) bugün ilde başka bir doktora gittim bu swferki erkek jinekologdu. Bakireyim hocam nışanlı ile hafif sürtündük kan geldi dedim. Olur öyle şeyler insanlık hali dedi. Muayene etti bakiresiniz hala. Adet deliğinde saat 4 hizasından 2 milimlik bir çentik oluşmuş kan ordan gelmiş maaşalah çok damarlı zarınız var o yüzden hemen kanamış ama adet deliği hala çok küçük penis girince murlaka kanar dedi :) adamın boynuna sarılasım geldi masadan fırlayıp heyecandan çamaşırı unutacaktım az daha :)) kızlık zarımın dikilmiş olduğunu hiç anlamadı :)) Allahım ne iyi doktorlar var.
Canım bakireymişim hala :))

Canım ben kaç aydır sorup soruşturuyorum turgay beyin asistani ile de konuştum baya tek kat yeterli olur dedi bana çift kata gerek yok onu tercihe gore yapıyoruz dedi. Ben tek kat olucam burda kaç kişi öyle yaptı canm ama sen bi ara konuş daha iyi olur yada işlem olan arkdaşlar var burda turgay beye onlarla iletişime gec ben konuştum nerdeyse hepsi ile sagolsunlar yardımcı oluyorlar

Canım ben kaç aydır sorup soruşturuyorum turgay beyin asistani ile de konuştum baya tek kat yeterli olur dedi bana çift kata gerek yok onu tercihe gore yapıyoruz dedi. Ben tek kat olucam burda kaç kişi öyle yaptı canm ama sen bi ara konuş daha iyi olur yada işlem olan arkdaşlar var burda turgay beye onlarla iletişime gec ben konuştum nerdeyse hepsi ile sagolsunlar yardımcı oluyorlar
Bikaç gündür okuyorum zaten sağolsunlar deneyimleri yol gösteriyor. Dr. Turgay Karakayanın asistanı ile bende yazışıyorum. Genişleme varsa çift kat yerine daraltmalı tek kat flep daha iyi olur diyor. Sanırım o şekilde yaptıracağım.

Bikaç gündür okuyorum zaten sağolsunlar deneyimleri yol gösteriyor. Dr. Turgay Karakayanın asistanı ile bende yazışıyorum. Genişleme varsa çift kat yerine daraltmalı tek kat flep daha iyi olur diyor. Sanırım o şekilde yaptıracağım.
Ayen canım banada çok yardimci oldular kizlar sagolsunlar iyi ki varlar yoksa ne yapardim bilmiyorum en azindan sonuc alanlar beni rahatlatiyor. Tek kat ol canim asistanda soylemis icin rahat olsun . Peki ne zaman olmayi dusunuyorsun islemi sen :KK43:

Ayen canım banada çok yardimci oldular kizlar sagolsunlar iyi ki varlar yoksa ne yapardim bilmiyorum en azindan sonuc alanlar beni rahatlatiyor. Tek kat ol canim asistanda soylemis icin rahat olsun . Peki ne zaman olmayi dusunuyorsun islemi sen :KK43:
15 inde maaşımı aldıktan sonra gidicem ben cnm. Bayramdan önce bitsin bu iş.

Siz daraltmalıya nasıl karar verdiniz muayene şartmı önceden

Ben oldum. Bir kac ay önce... benim malesef cok az tutmuş. Ben tutmadi varsayıyorum. Kanama ihtimali cok az dedi çünkü...

X