Tur öneriniz var mı?

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.432
Balayına çıkmayı kendim istemediğim yani aile kültürümden otel vs bi şeyim olmadığı için balayına gitmedik. Bu sene kısa 1 2 günlük bir tura katılmak istiyoruz yaz aylarında. Fiyatı makul olmalı tabiki. Gittiğiniz beğendiğiniz önerdiğiniz firma ve bölge var mı?

Bunu ben de merak ediyorum ama herkes bir derdim var bolumunde, burayi okuyan yazan yok maalesef

Yani aslında keşke herkes görüşlerini bildirsede bizde gezsek :)
Ben sikayetvar.com sitesinden bakiyorum bir sey alacakken veya bir yere gidecekken, bu turlarin hangisine baksam hizmetinden sikayetler gordum. Senin aklinda var mi biri? Ets guzel ama benim bulundugum sehirden kalkan turu yok maalesef

Ben sikayetvar.com sitesinden bakiyorum bir sey alacakken veya bir yere gidecekken, bu turlarin hangisine baksam hizmetinden sikayetler gordum. Senin aklinda var mi biri? Ets guzel ama benim bulundugum sehirden kalkan turu yok maalesef

Ben ets tur için para tuzağı diyorum. Önceden her konuda sikayet var a bakardımama artık bakmıyorum çünkü her firmaya şikayet var. Geçen sene arkadaşım kapadokyaya gitcekti herkes toplanmış bi grup gelemiyor diye ertesi güne aktarılmış ve ets tur çok pahalı. tatil bugun den bi tur beğendim ama eşimiikna edemiyorum gökçeada için 2 günlük 1 gece konaklamalı maksat hava değişikliği olsun diye. tesettürlüyüm ben ama eşim girer denize ben kuma basarım ayağımı değişik bi hava alırım diyorum.

Tur bilmiyorum ama Gökçeada mükemmel bir yer. Huzurun adresi diyorum ben oraya. Biz arkadaş grubumuzla ayarlayıp gitmiştik. Aramızda orada uzun yıllar yaşamış bir arkadaş vardı onun sayesinde tüm adayı gezmiştik. Çooooooooooooookkkkkkkkkkk güzel bir yer kesinlikle gidin, görün. Birde kapadokya var tabi kendiniz giderseniz orada turlar var zetn günü birlik gezi turları oralara katılabilirsiniz.

Kapadokya sonbaharlık iş galiba ya. Ama şuan yaz için gökçeadayı düşünüyorum. Orda nereyi önerersiniz yalnız gitsem. Nerde kalabilirim nerde denize girebilirm.

Kapadokya sonbaharlık iş galiba ya. Ama şuan yaz için gökçeadayı düşünüyorum. Orda nereyi önerersiniz yalnız gitsem. Nerde kalabilirim nerde denize girebilirm.
Kapadokya ya eylülde gitmiştik canım biz. Tam zamanıydı ama yaz için zorlu tabiki. Biz kendi grubumuzla gittiğimiz için kalma yeri biraz farklı oldu. Orada küçük pansiyonlar filan var oraları bir araştırın derim, fiyatları uygun oluyor genelde. Denize girmek için de belli başlı yerleri var zaten oralarada şehir merkezinden dolmuşlar kalkıyor.

Biraz sayfalara bakarken dardanosu keşfettim bi orayı araştıracağım teşekkür ederm bilgiler için

Ben geçen sene viyana Budapeşte Prag üçlemesi yapmıştım bayramda. Kabataştan bir turizm firmasının turuyla gittik. Çok uygundu ama 8 gün sürdü. Sekiz gün için 400€ ödemiştik. Firmanın adı tourizon çok da tatlı insanlar zaten kendi turlarının yanında vip pronto gibi turlarla da anlasmalılar sanırım ki onları da satıyorlar. Rehberimiz çok şekerdi. Daha önce isim vermiyim bir firmayla gitmiştim rezaletti bizi azarlayan bir rehber falan vardı. ,zaten şikayet ettiğimiz için burdan yazmayacağım artık ama bu insanlarla çalışmaktan memnun kaldım. Facebookları var siteleri de vardır heralde. https://www.facebook.com/TourizonOrganization?fref=ts bu facebook adresleri.

Teşekkür ederim inceleyeceğim

İnşallah tesettürlü oludğum için gideceğim yerler kısıtlı :) otellerde zaman geçirmek istemiyorum. Hem gezip hem dinlemk istiyorum : ) bakalım hayırlısı olsun
gezmek istiyor iseniz kesinlikle LİKYA turu ( akdeniz,ege) ETS,JOLLY tur ikisinide araştıran ..ben çok memnun kalıyorum bu şirketlerden...herkesin begenme tarzı farklı olabiliyor..denemeniz lazım...ama dinlenme derseniz olmaz sürekli hareket halinde oluyor ama superrr bir bakın derim proğrama :)

Dinlenmek gezmek denize girmek :)kafa dağıtmak yani amaç :) değişiklik inceliyorm teşekkürler :)

Arkadaşlar merhaba,

ben aslında konu başlığı olarak açacaktım. belki nasıl yapılacağını kesfedersem sonra yine yaparım :) artıyaşam firması hakkında başıma gelen talihsizliği size anlatmak istiyorum. ankarada bir sözde turizm firması. aman uzak durun. öncelikle bunu söyleyeyim. resmen dolandırıcı bir firma. gecen hafta günübirlik bir tura katılacaktım. verdim parasını. sonra bunlar sabahın köründe beni bekletip aramaya bile tenezzül etmeden çekip gitmişler. ben bunları aradım nerdesiniz bekliyorum diye. aa biz ayrıldık siz taksiye binin arkadan gelin dediler. geri dönün beni alın ya da paramı geri verin dedim. tabi işlerine gelmiyor parayı vermek. geri gelelim dediler. gelmediler. tamam paranızı verelim dediler. şimdi de paramı iade etmiyorlar. öyle ahlaksızlar ki anlatamam. aman arkadaslar bu mesajı gören duyan allah askına bu şirketten uzak durun. artı yaşam firması tam bir rezalet. size hizmet vermiyor ve paranızın üstüne yatıyor. beni bir günlük turda bile bu derece mağdur etti. allah bilir bunlarla yurtdısına filan gitseniz basınıza neler gelir. ankara artı yaşam firması acık ara türkiyenin en kötü ve kalitesiz ajansıdır.

Teşekkürler arkadaşım bu tür bilgilirei paylaşırsak daha bilinçli oluruz

Rica ederim. Sikayet var sitesinde de yorum yaptim ben artiyasam hakkinda. Ama karakter siniri vs derken insan derdini tam anlatamiyor. Ben bundan sonra tur secmeden once sikayetlere yorumlara da bakacagim artik. Agzim yandi bir kere. Neyse hepinize iyi tatiller diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…