Arkadaşlar merhaba,
ben aslında konu başlığı olarak açacaktım. belki nasıl yapılacağını kesfedersem sonra yine yaparım :) artıyaşam firması hakkında başıma gelen talihsizliği size anlatmak istiyorum. ankarada bir sözde turizm firması. aman uzak durun. öncelikle bunu söyleyeyim. resmen dolandırıcı bir firma. gecen hafta günübirlik bir tura katılacaktım. verdim parasını. sonra bunlar sabahın köründe beni bekletip aramaya bile tenezzül etmeden çekip gitmişler. ben bunları aradım nerdesiniz bekliyorum diye. aa biz ayrıldık siz taksiye binin arkadan gelin dediler. geri dönün beni alın ya da paramı geri verin dedim. tabi işlerine gelmiyor parayı vermek. geri gelelim dediler. gelmediler. tamam paranızı verelim dediler. şimdi de paramı iade etmiyorlar. öyle ahlaksızlar ki anlatamam. aman arkadaslar bu mesajı gören duyan allah askına bu şirketten uzak durun. artı yaşam firması tam bir rezalet. size hizmet vermiyor ve paranızın üstüne yatıyor. beni bir günlük turda bile bu derece mağdur etti. allah bilir bunlarla yurtdısına filan gitseniz basınıza neler gelir. ankara artı yaşam firması acık ara türkiyenin en kötü ve kalitesiz ajansıdır.