Barçmanım ben neden Floransa'yı sevdim onu anlatayım önce..
Bir kere üniversitelerin ağırlıklı olduğu, sanat eğitiminin yapıldığı bir yer.. Dolayısı ile de popülasyon genç nüfus.. Biri eline keman alıyor başlıyor çalmaya.. Üniversite avlularından ve elbette heykellerin önünden geçerken kulağında o güzelim müzik sesi.. Köşeyi dönüyorsun, ses sistemini kurmuş gitar çalan biri, bir sonraki köşede kaldırım taşlarına resim yapan bir resim öğrencisi..
Arno nehri üzerine yerleşim kurulmuş.. Nehir kenarında taraçalarından çiçekler sarkan eski evler..
Yeni hiçbir şey yok.. Lüks hiçbir şey yok..
Hani sanki tarih dondurulmuş..
Nehir kenarında özellikle de gece yürüyüşünün keyfi..
Araba fazla yok. Ağırlıklı olarak motorsiklet kullanıyorlar..
Modern olan şeyler hiç ilgimi çekmediği için sevdim. Her daim ilgi alanım sadece sanat... Ve o yüzden Floransa. Ama favorim Prag.
Maliyeti nedir acaba belki ben de giderima.s
merhaba essn
ben ekim ayında milano ya gittim.
sormak istediğin bir şey varsa yanıtlayabilirim.
gerçekten etkileyici tarih ve sanat dolu bir şehir ama oldukça pahalı.
kızlar pronto tur ile gittim italyay memnun kaldım diyen var mı bizde bu yıl gitmeyi düşünüyoruz malum ets falan ucuk fiyatlar en uygunu pronto ne dersiniz..
Slm arkadaslar pronto ile italya ya gittim ve merkezi otellerde konakladım iykide öyle yapmışız gecenin 12 sinde romada ve floransada sokaklardaydık sakın merkez olmayan otelde kalmayın.pronto cok iyi bir şirket birde romada vatikan müzesine kendiniz gidin sistina şaphelini görmeden gelmeyin😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?