Tur ile Italyaya Giden Oldu mu ?

Hah aklıma bir de şu geldi berillcim.. Su bulamayınca şaşırma.. Ya soda, ya da meyve aromalı su içebiliyorsun. Marketlerde su kolay kolay bulunmuyor.
Bologna havalalanına ineceksen, oradan Floransa iki saate yakın sürüyor.. Floransa Roma arası da dört saat civarında sürüyor. O da aklında olsun.. Uçaktan indiğinde mutlaka kraker türü bir şeyler al marketten yani.. yerimseniben

Aklıma gelenler bunlar.. Eğer senin soracakların olursa yazarsın tatlım..

pragla ilgili çok güzel şeyler duydum. gidenler çok memnun.tarih kokan bir yermiş. bu arada sana iskoçya yı da tavsiye ederim.gecen yaz ordaydım.büyülendim. sanki 1800 lü yıllardaydım. yeni hiçbirşey yok ya da var ama skiyle uyum içerisinde.

Turla Ben De Gitmiştim Italyaya,zetur'la.8 Yil önce Gittim Ve çok Memnun Kaldim.venedik,floransa Ve Roma Müthiş Görülesi Yerler.denildiği Gibi Bir Hirsizlikla Karşilaşmadim.

slm arkadaslar,
bende klasık Italya Turu yapacagım seneye ama bu yıldan bastan herseyı ver her yerı bılerek gıtmek istiyorum...mesela Floransadan Pisa ya kendım nasıl gecebılırım cunku bılıyosunuz tur ekstralaraı gereksız pahalı ve daha uyguna mal etmek ıstıyorum.....
pronto tur ucaz gıbı...otel kalıtesı nasıl bılen varmı..yada mesela bu klasık ıtalya turlarının ıcınde ekstra gezıler var mesela napolı ve pompei turu var ekstra onu kendım nasıl gıdebılırım....
bana yardımcı olursanız sevınırım....

Ben geçen sene İtalya ya gittim .Roma ve Venedikte kaldık .Ayrıca Mestre ye gittik .Açıkçası ben fazla beğenmedim .En güzeli mümkünse araba kiralayın derim ,biz öyle yaptık çok rahat oluyor .Fiyatta çok fazla farketmiyor .a.s.

Bizde pronto turla yunan adalarına gittik. cruise gezisiydi. Çok memnun kaldım. Praga gideceğim bu sene inşallah yine prontoyla.
Ayrıca Kendi imkanlarımızla eşimle birlikte almanyadan araba kiralayarak, isviçre, italya, güney fransa yapmayı planlıyoruz. Şimdiden uçak bileti ayarlayınca çok ucuz oluyor. Arabada 10 gün için 500- 600 euro
Ama inanın oteller tr.den çok daha ucuz. Burda otele gidince kişi başına ücret alıyorlar, avrupa ülkelerine bizim gittiğimiz yerlerde hep oda başına alınıyor. Mesela Pariste, hemde disneyland village gibi yerde 1 odayı gecelik 60 euro ya tuttuk ve rahat rahat 4 kişi, sıkıştırırsan 5 kişi bile kalır. Yani bizim istediğimiz kadar gezdirecek bir tur olsa, bizim harcadığımızdan daha pahalıya gelir. Extra turlar falan ooo astarı yüzünden pahalıya gelir. Fırsatınız varsa kendi imkanlarınızla gidebilirsiniz.

ben pronto tur ile kasım ayında italyay gittim. keyifliydi güzeldi ama tur ile giderseniz gercekten daha pahallı.. floransa venedik cok güzel. sirmione ye götürmek isterseler gitmeyin hiçbir özelliği olmayan küçük bir kasaba ve pronto sirmioneyi extra tur olarak düzenliyor ve ücret alıyor. floransa acık hava müzesi gibi harika bir şehir

bu nick te arkadasım var sasırdım nikini görünce:)))
neyse...sana pronto tur hk. bir iki sey sormak istiyorum...
1. italyada kaldıgın oteller nasıldı?
2.Oteller sehir merkezine uzak mıydı?
3.Venedikte hangi bölgede kaldınız?
4.Özellikle hangi ekstra tura katıl diyorsun?
5.Pronto tur rehberligi nasıldı?
6.Tur i-ücreti ne kadardı?
7.Orda ekstra ne kadar para gidiyor?

çok sagol canım yazarsan çok sevinirim

bu yaz italyaya gitmeyi ben de dusunuyorum cesmeden kalkan feribotlar warmıs 30 40 saat arası suruomus gittigi yere gore simdilik onu arastırıorum sonra biraz turlara da baktım milanoya gitmio hic biri ben orayı da gormeyi cok istiyorum mesela...aslında bn braz macera da arıyorum yani daha ozgur olabilcegm bseyler olsa daha iyi olur ordan ispnyaya fln gceblrm yani belli olmaz =) ama bnm merak ettgm italya ici ulasım nasıl trenlerin fln ucreti nasıl gidenler yrdmcı olablr misnz

merhaba essn
ben ekim ayında milano ya gittim.
sormak istediğin bir şey varsa yanıtlayabilirim.
gerçekten etkileyici tarih ve sanat dolu bir şehir ama oldukça pahalı.

merhaba essn
ben ekim ayında milano ya gittim.
sormak istediğin bir şey varsa yanıtlayabilirim.
gerçekten etkileyici tarih ve sanat dolu bir şehir ama oldukça pahalı.

aa super war tabi bi sürü hem de sositososito turla mı gitmistn bska nereye gttn ingilizce bliolr mı bi de tren ucretleri ya da bska bi sehre gecme durumu nası kolay mı smdlik bu kdr bi zahmet hihoyyyt

sevgili essn
ben ve eşim uçakla gittik.malpensa havaalanından shuttle var milano'ya.(bir nevi havaş)
1 saat civarında idi sanırım.milano da çok güzel bir metro sistemi var.o yüzden merkezde pahalı kalmak yerine daha uzak yerlerde kalıp gidiş geliş yapabilirsiniz genellikle.bir tane milano ulaşım haritası edinebilirseniz yeraltı metrosunun hatlarını gösteren rahatlıkla kendiniz renkli hatları takip edip çarşıya veya geziye gidebilirsiniz otelinizden.biz başka bir şehre gitmedik ama bu adresten sanırım tren ücretlerini öğrenebilirsiniz.eğer tren kullanacaksanız gece yataklı alırsanız biletiniizi otel ücreti ucuza gelir.tabi bence yalnız olmasanız bu yolculukta rahat edersiniz.bu adreste tren ücretleri var.
http://www.genctur.com/interrail/images/IRFiyat.pdf
ayrıca interrail adlı sitede sorduğunuz pek çok sorunun cevabını da bulabilirsiniz.
bence her 5 kişiden 2 veya 3 ü güzel ingilizce konuşuyor. otellerde dil problemi yok zaten.

ben de çok merak ediyorum ya turlarla daha uygun bir fiyata geliyor turla gidip memnun kalan oldu mu

kızlar pronto tur ile gittim italyay memnun kaldım diyen var mı bizde bu yıl gitmeyi düşünüyoruz malum ets falan ucuk fiyatlar en uygunu pronto ne dersiniz..

kızlar pronto tur ile gittim italyay memnun kaldım diyen var mı bizde bu yıl gitmeyi düşünüyoruz malum ets falan ucuk fiyatlar en uygunu pronto ne dersiniz..

bizde bu yıl italya yı düşünüyoruz.sanırım tercihimiz(eğer bireysel gitmeye çalışmazsak) pronto tur olacak ekim ayında 500 euro

Slm arkadaslar pronto ile italya ya gittim ve merkezi otellerde konakladım iykide öyle yapmışız gecenin 12 sinde romada ve floransada sokaklardaydık sakın merkez olmayan otelde kalmayın.pronto cok iyi bir şirket birde romada vatikan müzesine kendiniz gidin sistina şaphelini görmeden gelmeyin😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba üste yazmıştım bende pronto yu duşünüyorum rica etsem kaldıgınız otellerin merkeze uzaklıklarını(ornegin romada kolezyuma, venedikte san marco meydanına vb) belirtir misiniz. yada otel isimleri nelerdi? bizim alacagımız turla karsılastırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…