arkadaşlar bu yaz tatil için turla italya'ya gideceğim ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşekkürlera.s.
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gezinize de çok güzel bir ülkeden başlıyorsunuz aslında
ben gemi turuyla italyaya gittim çok zevkliydi kesinlikle tavsiye ederim hem fazla yorulmuyorsun hem otelden otele eşya taşıma sorunun olmuyor seyahat anındada sıkılmadan gemideki aktivitelere katılıyorsun
ya aslında bende gemi turu istiyorum ama arkadaşım istemediği için uçakla gideceğizbenneyaptımki ikna edebilirsem önümüzdeki yıl yunanistan turuna gemiyle gitmeyi düşünüyorumyerimseniben
zaten gemi turu hepsini kapsıyor önce yunan adaları sonra yunanistan italya ve fransa
birsürü yeri fazla yorulmadan geziyorsun üstelik lüx bir gemide akşamlarıda çok zevkli geçiyor
gemı turu benımde en buyk hayalım fıyatı ne kadar acaba
Aslında bu çok güzel ama 1 haftaya nasıl sığdırıyolar bu kadar ülkeyi. peki gittiğiniz ülkelerin bütün ünlü ve tarihi yerlerini gezme fırsatınız oluyor muydu?
Barçmanım ben neden Floransa'yı sevdim onu anlatayım önce..püsküüt bende italyanın hemen her şehrine gittim ama floraya gitmedim çok merak ediyorum çünkü çok güzel bir yermiş
İtalya'ya, 3 sene önce turla gitmiştim.
Nereden hoşlanacağınla ilgili aslında söyleyeceklerim. Biz 2 gün Floransa, 3 gün Roma turunu seçmiştik. Rehberin yönlendirmesiyle Floransadan Romaya inişte arada Siena ve Pissa ya uğradık. Neredeyse bir gün de öyle geçmiş oldu.
Nisanda gitmiştik, hava çok sık değişiyordu. Çok sık yağmur yağıyordu mesela.. Tedbirli olmak lazım yani..
Mesela ben floransaya bayıldım. Romaya 2 gün ayırsaymışım diye düşündüm sonra..
Hırsızlık için çok uyarıldım. Ama bizim turda kimse birşey yaşamadı. Yine de boyna asılan küçük çantalardan (asker cüzdanı) alırsan, içine da pasaport ve paraları koyarsan daha rahat edebilirsin..
Aklıma gelenler bunlar.. İyi tatiller şimdiden.. yerimseniben
Biz Asya Tur'la gitmiştik.. Sonra da battı firma :roflol:Teşekkür ederim canıma.s.bizde floransa venedik ve romaya gideceğiz. tur bu şehirlere gidiyor.hırsızlıkla ilgili çok şey duydum bende. tedbirli olayımÇok üzgünüm çoookbu arada ben pronto turla gideceğim.sen hangi turla gitmiştin?
arkadaşlar bu yaz tatil için turla italya'ya gideceğim ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşekkürlera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?