• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tur ile Italyaya Giden Oldu mu ?

bizde o aylarda düşünüyoruz şimdiden alıyormusunuz ?

yani kafamdaki soruları netleştirirsem alacagım :) iade kısmı mesela 15gün kalana kadar iptal varmış(tabi vize üzreti hariç) bide oteller pek yakın değil gibi özellikle venedik. bakalım. siz ne düşünüyorsunuz?

biz ekim ayı gibi venedik floransa roma şeklinde düşünüyoruz. tur ile gidicez tabi pronto en uygunu. Ama dil problememiz var gerçi onu takmayın diyorlar. teknoloji oldukça gelişti. Ama ekstra turları oldukça pahalı bakalım araştırmaya devam ediyorum. o konuda karar veremedik

biz ekim ayı gibi venedik floransa roma şeklinde düşünüyoruz. tur ile gidicez tabi pronto en uygunu. Ama dil problememiz var gerçi onu takmayın diyorlar. teknoloji oldukça gelişti. Ama ekstra turları oldukça pahalı bakalım araştırmaya devam ediyorum. o konuda karar veremedik

zaten biz ektra hiç bir tura katılmayacagız. biz ilk italyaya karar verdigimizde kendimiz gidecektik o yüzden baya araştırma yapmıştım.heryerde nereler gezilmesi gerekiyor gayet hakimim şuan:)zaten benim seçtiğim turda pronto napoli-roma-venedik-floransa-torino da konaklıyor.oradan milano,pisa ve pompei ye kendi imkanlarımızla geçecegiz.

Merhaba venedikte san marko meydanını oldu yerde kalınmıyor cok pahalı merkezi oteldede kalsan seni lido lu muydu neydi bir yerde kalıyorsun tekne ile venedige getiriyorlar!!merkezi oteller roma ve floransada işine yarıyor çünkü merkeze yürüme mesafesinde kalıyorsun otel isimlerini inanın hatırlamıyorum çünkü 2009 da gittim😄 onun üstüne biton otelde ve ülkede kaldım😃 merkezi olmayan oteller montecatini bölgesinde kalıyorki kalanlar pişman olmuşlardı!!!bizim tur pahalıydı ama öyle 500 eur degil 700-800 eur gibi tek kişi sanırım fark merkezi otelden kaynaklandı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar biz pronto turla büyük italya turu yaptık. eksiklerine rağmen çok memnun kaldık. pronto tur un fiyatları çok uygun fakat tur sırasında ekstra turlar çıkınca eğer alırsanız biraz pahalıya patlıyor.
ama yine pronto turla büyük italya ya gider misiniz derseniz, evet kesinlikle giderim.

merhaba kızlar biz pronto turla büyük italya turu yaptık. eksiklerine rağmen çok memnun kaldık. pronto tur un fiyatları çok uygun fakat tur sırasında ekstra turlar çıkınca eğer alırsanız biraz pahalıya patlıyor.
ama yine pronto turla büyük italya ya gider misiniz derseniz, evet kesinlikle giderim.

merhaba mihiriman biraz detay verir misin? siz tur kapsamında hangi şehirlere gittiniz hangi ektra turlara katıldınız? birde tutun fiyatı ne kadardı? biz romada roma pass alıp ulaşım ve müze girişlerini öyle halledeceğiz 34 euro. ancak venedikte venice card almayı düşünmüyorum sence venedikteki müzeler görülmeye değer mi?

merhaba mihiriman biraz detay verir misin? siz tur kapsamında hangi şehirlere gittiniz hangi ektra turlara katıldınız? birde tutun fiyatı ne kadardı? biz romada roma pass alıp ulaşım ve müze girişlerini öyle halledeceğiz 34 euro. ancak venedikte venice card almayı düşünmüyorum sence venedikteki müzeler görülmeye değer mi?

canım toplamda yeme içme ekstralar dahil 7 gece 8 gün 5000 tl harcadık. tur yanlış hatırlamıyorsam 499 euroydu 2 sene önce.
balayında otobüs saati, otel rezervasyonu, nerde ne yenir uğraşmak istemedik. 20 yıldır italyada yaşayan rehberimiz de bize çok yardımcı oldu.

fakat tur çok tadımlık geçti. çok detaylı gezemedik venediği. üstelik tüm günümüzü venediğe ayırmamıza rağmen. müzelerine gitmedik ama st marco meydanındaki kuleye çıktık. hayatımın en güzel pizzasını venedikte yedim ama lokantanın adını unuttum :(
ulaşım italyada zor olmadığını biliyorum. aynı bizdeki gibi otobüsler var onların kartları var. ama istanbula kıyasla hele de euroyla baktığımızda biraz tuzlu oluyor.
ayrıca giderseniz floransayı mutlaka görmenizi tavsiye ederim. ve tabi mutlaka san gimignano'yu :)

detaylı açıklamaların için teşekkür ederim. bizde 7 gece 8gün tura katılacağız ama ana merkezleri gezmek dışında biz pek ektra turlara katılmayacağız. kendim çok araştırma yaptım kendimiz gideceğiz oralara. mesela napoli pompei turu prontoda 55euro ama pompoi bölgesine giriş kişi başı 11euro gidiş dönüş tren 6 euro yani arada 3kat daha ucuz.bizim amacımız ektra turlardaki kadar harcama yapalım önemli değil ancak daha çok yer görelim. zaten yaptığım gezi planına uyabilirsek italya baştan başa gezilmiş olacak. burada mesela turları atladığı önemli bir noktada varki roma tarihi-müzeleri.mesela buralar panaromik şehir turu ile geçiliyor ancak kolezyuma bazilikaya girmeden roma gezilmiş olabilir mi sanmıyorum. buralarada ancak roma pass kart alarak girilebilir oda bizim ektra harcamamız oluyor.

Merhabalar ben bir arkadaşımla brlikte şubatta venedik italya turu yapmayı düşünüyoruz. Ama kendimiz mi gitmeliyiz turlammı karar veremiyoruz. Kendimiz gidersek şunu merak ediyoruz orda yardımcı olacak rehber bulabiliyor muyuz? Ve araba kiraladığımızda bununla ilgili sıkıntı yaşar mıyız? Ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Back