- Konu Sahibi ecmelbebek
Merhaba kızlar tek tüple hamile kalmaya çalışanlar birbirimize destek olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kardeşim tek tüple hamile kaldı. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Merhaba kızlar tek tüple hamile kalmaya çalışanlar birbirimize destek olalım
İnsallah canım 5 yıldır bekliyorum bu ay hsg çektirdim inşallah oda ise yarar iCine şu serptinKız kardeşim tek tüple hamile kaldı. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Yumurtalarım gerekli boyuta ulaşıyor kendiliginde daha önce takip ettirmiştim fakat olmadı aşılama olmadan kalinmazmi diyosun yani eşim hiç istemiyor asilama ins kendiliginde olurÖnemli olan yumurta kaliteniz tüp tıkalı olsada aşılama yaptırırsınız Allah'ın izni ile olur tabi benm arkadaşımın tek tüpü vardı aşılama ile hamile kaldı
Yok ya öyle bişey demek istemedim tabiki benim ne haddime bunu demek yani arkadasım aşılama ile hamile kaldı tabiki doğal yollada kalabilirsinYumurtalarım gerekli boyuta ulaşıyor kendiliginde daha önce takip ettirmiştim fakat olmadı aşılama olmadan kalinmazmi diyosun yani eşim hiç istemiyor asilama ins kendiliginde olur
Kızkardeşim dış gebelik geçirmiş.Bilmemiş ve ölümden döndü. Özel hastaneler ve devlet hastanelerinin bazısı da, ameliyatı kabul etmedi. Direk profosör olan ve tam teşekküllü bir ünüversite hastanesinde ameliyat oldu.Hamilelikden dolayı iç kanama geçirmiş.Tüplerden birisi patlamış ve onu aldılar. Aynı sene içinde kızına hamile kaldı.İnsallah canım 5 yıldır bekliyorum bu ay hsg çektirdim inşallah oda ise yarar iCine şu serptin
Kardeşine de çok geçmiş olsun ben ameliyat olmadım ama 2 kez geçirdim o sebeble tup de zedelenne oldu şişme oldu malesefAllah bağışlasın birtanem kızım var çok. Şükür elhamdülillah kardes istiyoruz kızıma inseallah nasip olur allah razı olsun benimde sağ taraf sağlıklı görünüyor
Amin canim inşallah dya edelim bol bol hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerYok ya öyle bişey demek istemedim tabiki benim ne haddime bunu demek yani arkadasım aşılama ile hamile kaldı tabiki doğal yollada kalabilirsin
Rabbime zorluk yok burda neler okuyoruz
Hamile kalıyor bende istiyorm beş senedır inşallah bizede hayırlısı ile nasip eder Rabbim bu mübarek günün hürmetine
Gozun aydin öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah.eşim hani vardirya kulaktan dolma karışıklık oluyor tüp bebek asilama falan o kafada olduğu için hastanelere güven kalmadı açısından istemiyor. asilamaya gerek kalmadan kalirım inşallah sizin tüp tutmadi kendiliğinden mi oldu benimde ikiside yerinde tuplerin ama 5 sene içinde bir dış gebelik var başka yok evliliğimin 6 ayi ilk gebeliğim de dış gebelik arada bi kızım oldu cok sukur Rabbime çok kardes istiyor 9 yasinda
Birkaç ay olmuş yazalı bi gelişme var mı merak ettim. Benim durumum da aynı gibi 4 yıl oluyor 2.defa hamile kalamadim malesef. 2 sene önce tek tüpümün kapalı olduğunu öğrendim belki diğeri de kapanmıştır bilmiyorum. Bu arada amh de düşükEe gelen giden yokmu topik yetim kaldı ben bugun yumurtluyorum sağlam tüp tarafından ins tutar bu ay
amh düşükse sizin zaman kaybetmeden yumurta dondurmanız ve tüp bebek yapmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla ihmal edip oluruna bırakmayınBirkaç ay olmuş yazalı bi gelişme var mı merak ettim. Benim durumum da aynı gibi 4 yıl oluyor 2.defa hamile kalamadim malesef. 2 sene önce tek tüpümün kapalı olduğunu öğrendim belki diğeri de kapanmıştır bilmiyorum. Bu arada amh de düşük
ben tüp bebekle ilk denemeden çocuk sahibi oldum sıkıntısız bir gebelik süreci geçirdim. oğlum 15 aylıkken dış gebelik yaşadığımı öğrendim. kendiliğinden hamike kalamadığım için çok geç anlaşıldı ben de ölümden döndüm. sol tüpümün kapalı olduğunu biliyordum tüp bebek tedavisi zamanından bu yana. o tüpe yerleşip dış gebelik yaşıyor olma korkusuyla gittim en son doktora ve haklı çıktım. tüp yırtılmıştı ve alındı. sağ tüpümde biliinen bir sorun yoktu. 16 martta ameliyat olmuştum. geçen hafta reglm bitti 3 gün sonra yeniden başladı aynı gün hemen gidp tahlil yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. kanamam var ne olduğu henüz belli değil. kimyasal gebelik mi düşük mü yapıyorum yoksa yine dış gebelik mi bilinmiypr iki gün arayla kan vermekten başka bir şey yok şu an yapılacak ama tek tüp de gayet yeterli. hatta sıkıntılı tüpün alınması gebe kalınma şansını artırıyormuş hiç sıkmayın canınızı :)Ee gelen giden yokmu topik yetim kaldı ben bugun yumurtluyorum sağlam tüp tarafından ins tutar bu ay