• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık tüpüm işlevini yitirmiş hamile kalabilirmiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amh düşükse sizin zaman kaybetmeden yumurta dondurmanız ve tüp bebek yapmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla ihmal edip oluruna bırakmayın :KK43:
Doktorum amh yi ciddiye almıyor diğer tüm hormonlarim iyi çıkıyor ultrason muayenesinde de folikül var ovulasyon oluyor her ay yumurtlamada sıkıntı yok ama diğer tüp de mi kapandı bilmiyorum yada zamanı değil. Kısmetse Agustos ta tekrar hsg cektiricem

Bende dis gebelikten dolayi sag tupum kapandi.tek tuple hamile kaldim yeterki saglikli olsun..simdide 3.bebegimi dusunuyirum.1 senedir korunmuyoruz 4aydir klomen kullaniyorum rabbim her ay tikali tarafimda yumurta oldu..bua ayda sol tarafimdan yakaladik .bakalim rabbim ne gostericek...
Tek tüple normal yolla mi aşılama ile mi gebe kaldınız sizinle aynı kaderi paylaşıyorum şu an

Tek tüple normal yolla mi aşılama ile mi gebe kaldınız sizinle aynı kaderi paylaşıyorum şu an
Açık tupumde herhangi bir sorun yok benim. İki evladını tek tuple doğal yolla hamile kaldim. Yani şöyle simdi ki gebeligimde klamen kullandım.çünkü her ay kapalı tupumde yumurtluyordum. Açık tupumde yumurtlama olsun diye klomen aldım.yumurta gelişir gelişmez simdi hamileyim.

Açık tupumde herhangi bir sorun yok benim. İki evladını tek tuple doğal yolla hamile kaldim. Yani şöyle simdi ki gebeligimde klamen kullandım.çünkü her ay kapalı tupumde yumurtluyordum. Açık tupumde yumurtlama olsun diye klomen aldım.yumurta gelişir gelişmez simdi hamileyim.
Allah razı olsun canim şu an ağlıyorum birilerinden bunu duymaya çok ihtiyacım vardı.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cocuklarini

Merhaba kızlar aradan baya zaman geçti ben uzun bir ara forma girmedim ama hamıle kalırsam yazıcam demiştim evet hamıleyım 12+4 haftalık rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasıp etsin inşallah ve isteyen herkesi

Back