Kizlar azonce sikayet sitesinde bisuru sikayet gordum tupperla ilgili urunleri 7 numara plastikten yapiliyormus dunya saglik orgutu 2 veya 3 numarayi oneriyor 7 numara su bildigimiz pet sise plastigi elimde hic tupper urunu yok elinizde varsa altindaki numaralara bakip paylasirmisiniz kafam cok karisti
bende bayapı bi tupper çeyiz var. hemen baktım elimin altındakilere, ambalajların hepsiinde 2 yazıyor ama tek tek baktığımda aralarında 3 ve 4 de olduğunu gördüm. bazılarında da hiç yazmıyordu, bunun anlamını bilmiyorum.
hoş artık kötü olsa da benim için çok geç, zira artık aldım çoktan
ben plastik olan herşeyi çok gereksiz görüyorum.. tek bir tanen plastik istemiyorum.. herşeyim camdan.. kurubaklagillerde camda saklanıyor..
canım daha onları almadım ama acelem yok alırım.. ama öyle yapıcam cam paşabahçe almayı düşünüyorum.. her boyu var onların..
Ama ne kadar kaliteli olursa olsun yemek saklamak için plastik saklama kapları tercih edilmemeliymiş.
Tv de açıklama yapan adam profesördü
plastikler konusunda çok şey anlattı
ama numaralar kalmış aklımda kanser çok yaygınlaştığı için her plastik saklama kabını tercih etmeyin numarası en az 5 olsun demişti ve daha yukarısı varsa tabii.
Salata yapmak için ve yıkamak için kesinlikle plastik kaplar kullanmayın.
İçinde limon sirke bulunan ürünleri plastik kapta saklamayın gibi uyarılarda bulunmuştu.
Birde tahta yemek kaşıkları bulaşık makinasına kesinlikle konulmamalı diyordu.
Aklıma geldi paylaşmak istedim
Ya bnde forumlarda ve dunya saglik orgutunun aciklamalarinda gordum canim 7 numarayi diger diye siniflandrmislar ve yiyecek saklamaya uygun degildr dyoBence numara konusunda yanılıyorsun tv de bunlarla ilgili biri çıkmıştı 1 den başlıyor kalite rakama göre artıyor demişti 5 i güvenle kullanabilirsiniz dedi yani o zaman 7 çok daha iyi olmalı.
hem görünüşü bile daha güzel bence... bu gece yastığımda uyuyacammm
Ya bnde forumlarda ve dunya saglik orgutunun aciklamalarinda gordum canim 7 numarayi diger diye siniflandrmislar ve yiyecek saklamaya uygun degildr dyoBence numara konusunda yanılıyorsun tv de bunlarla ilgili biri çıkmıştı 1 den başlıyor kalite rakama göre artıyor demişti 5 i güvenle kullanabilirsiniz dedi yani o zaman 7 çok daha iyi olmalı.
hem görünüşü bile daha güzel bence... bu gece yastığımda uyuyacammm
yarın yazarmmm sana tgc :=)
Dygguuuuuuuu yastik nasil bebgmm ruyalarma girdi valla ben uyuyodum yastikta hemde bocegmle evlenmistiknobete gidiyorum tlfndan bakcm arada yorumunu 4 gozle bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?