- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
- 108
merhaba kızlar bu tupperware olayına bende bulaşmak üzereyim çeyiz hazırlıyorumda******ama hangi ürün ne işe yarar ve nekadar alınmalıdır hiç bilmiyorum. kullanmak istediğim ürün gruplarını söylesem bana hangisi olduğnu söyleyebilirmisiniz
1- sebze ve meyvelerimi saklamak için hangileri ve kaç tane almam lazım bide boyutları tabi ben hiç görmedim ürünleri yakından oyüzden bilemiyorum hangisi kullanışlıdır
2- kuru baklagillerim için pakedini açtıklarımız malum kelebekleniyor falan***
3- derin dondurucuda kullanmak için
4- mikrodalgada kullanabileceğim kaplar
5- ve son olarak artan yemeklerimi vs saklayabileceğim kaplar
***bunlardan kaçar tane almalıyım ve boyutları ne olmalı bide bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünleride yazarsanız çok sevinirim . peynir dünyasını, ekmek kutusunu, peri seti ve süper şef 2 yi almak istiyorum bunlarda iyimidir acaba***çok konuştum ama yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vaar******
1- sebze ve meyvelerimi saklamak için hangileri ve kaç tane almam lazım bide boyutları tabi ben hiç görmedim ürünleri yakından oyüzden bilemiyorum hangisi kullanışlıdır
2- kuru baklagillerim için pakedini açtıklarımız malum kelebekleniyor falan***
3- derin dondurucuda kullanmak için
4- mikrodalgada kullanabileceğim kaplar
5- ve son olarak artan yemeklerimi vs saklayabileceğim kaplar
***bunlardan kaçar tane almalıyım ve boyutları ne olmalı bide bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünleride yazarsanız çok sevinirim . peynir dünyasını, ekmek kutusunu, peri seti ve süper şef 2 yi almak istiyorum bunlarda iyimidir acaba***çok konuştum ama yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vaar******