tupperwarelerle başım dertte :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
merhaba kızlar bu tupperware olayına bende bulaşmak üzereyim çeyiz hazırlıyorumda******ama hangi ürün ne işe yarar ve nekadar alınmalıdır hiç bilmiyorum. kullanmak istediğim ürün gruplarını söylesem bana hangisi olduğnu söyleyebilirmisiniz
1- sebze ve meyvelerimi saklamak için hangileri ve kaç tane almam lazım bide boyutları tabi ben hiç görmedim ürünleri yakından oyüzden bilemiyorum hangisi kullanışlıdır
2- kuru baklagillerim için pakedini açtıklarımız malum kelebekleniyor falan***
3- derin dondurucuda kullanmak için
4- mikrodalgada kullanabileceğim kaplar
5- ve son olarak artan yemeklerimi vs saklayabileceğim kaplar
***bunlardan kaçar tane almalıyım ve boyutları ne olmalı bide bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünleride yazarsanız çok sevinirim . peynir dünyasını, ekmek kutusunu, peri seti ve süper şef 2 yi almak istiyorum bunlarda iyimidir acaba***çok konuştum ama yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vaar******

Kizlar azonce sikayet sitesinde bisuru sikayet gordum tupperla ilgili urunleri 7 numara plastikten yapiliyormus dunya saglik orgutu 2 veya 3 numarayi oneriyor 7 numara su bildigimiz pet sise plastigi elimde hic tupper urunu yok elinizde varsa altindaki numaralara bakip paylasirmisiniz kafam cok karisti :50:

Kizlar azonce sikayet sitesinde bisuru sikayet gordum tupperla ilgili urunleri 7 numara plastikten yapiliyormus dunya saglik orgutu 2 veya 3 numarayi oneriyor 7 numara su bildigimiz pet sise plastigi elimde hic tupper urunu yok elinizde varsa altindaki numaralara bakip paylasirmisiniz kafam cok karisti :50:

bende bayapı bi tupper çeyiz var. hemen baktım elimin altındakilere, ambalajların hepsiinde 2 yazıyor ama tek tek baktığımda aralarında 3 ve 4 de olduğunu gördüm. bazılarında da hiç yazmıyordu, bunun anlamını bilmiyorum.

hoş artık kötü olsa da benim için çok geç, zira artık aldım çoktan:16:

ben plastik olan herşeyi çok gereksiz görüyorum.. tek bir tanen plastik istemiyorum.. herşeyim camdan.. kurubaklagillerde camda saklanıyor..

bende bayapı bi tupper çeyiz var. hemen baktım elimin altındakilere, ambalajların hepsiinde 2 yazıyor ama tek tek baktığımda aralarında 3 ve 4 de olduğunu gördüm. bazılarında da hiç yazmıyordu, bunun anlamını bilmiyorum.

hoş artık kötü olsa da benim için çok geç, zira artık aldım çoktan:16:

Canim maadem aldin sana hayirli olsun ozaman. Ben almaktan vazgectim iki yemek uzun sure durcak diye sagligimi ve sevdigimi tehlikeye atamam. Ama cok uzuldum suan :(
ben plastik olan herşeyi çok gereksiz görüyorum.. tek bir tanen plastik istemiyorum.. herşeyim camdan.. kurubaklagillerde camda saklanıyor..

Canim sen nasil.kaplar aldin hangi markakar pasabahce gurallar falanmi bende senin gibi almaya karar verdim hem uvuz hem saglikli

canım daha onları almadım ama acelem yok alırım.. ama öyle yapıcam cam paşabahçe almayı düşünüyorum.. her boyu var onların..

plastiğin modern adı tupperware olmuş bence... plastik plastiktir bana göre :=)

Bence numara konusunda yanılıyorsun tv de bunlarla ilgili biri çıkmıştı 1 den başlıyor kalite rakama göre artıyor demişti 5 i güvenle kullanabilirsiniz dedi yani o zaman 7 çok daha iyi olmalı.

Ama ne kadar kaliteli olursa olsun pişmiş sıcak yemek saklamak için plastik saklama kapları tercih edilmemeliymiş.

Son düzenleme:
Tv de açıklama yapan adam profesördü
plastikler konusunda çok şey anlattı
ama numaralar kalmış aklımda kanser çok yaygınlaştığı için her plastik saklama kabını tercih etmeyin numarası en az 5 olsun demişti ve daha yukarısı varsa tabii.

Salata yapmak için ve yıkamak için kesinlikle plastik kaplar kullanmayın.
İçinde limon sirke bulunan ürünleri plastik kapta saklamayın gibi uyarılarda bulunmuştu.

Birde tahta yemek kaşıkları bulaşık makinasına kesinlikle konulmamalı diyordu.
Aklıma geldi paylaşmak istedim

Tv de açıklama yapan adam profesördü
plastikler konusunda çok şey anlattı
ama numaralar kalmış aklımda kanser çok yaygınlaştığı için her plastik saklama kabını tercih etmeyin numarası en az 5 olsun demişti ve daha yukarısı varsa tabii.

Salata yapmak için ve yıkamak için kesinlikle plastik kaplar kullanmayın.
İçinde limon sirke bulunan ürünleri plastik kapta saklamayın gibi uyarılarda bulunmuştu.

Birde tahta yemek kaşıkları bulaşık makinasına kesinlikle konulmamalı diyordu.
Aklıma geldi paylaşmak istedim

kanser okadar yaygınkı.. ben hemşireyim ve genç yaşlı demeden kanser olan çok hastamız varr

Bence numara konusunda yanılıyorsun tv de bunlarla ilgili biri çıkmıştı 1 den başlıyor kalite rakama göre artıyor demişti 5 i güvenle kullanabilirsiniz dedi yani o zaman 7 çok daha iyi olmalı.
Ya bnde forumlarda ve dunya saglik orgutunun aciklamalarinda gordum canim 7 numarayi diger diye siniflandrmislar ve yiyecek saklamaya uygun degildr dyo
hem görünüşü bile daha güzel bence... bu gece yastığımda uyuyacammm

Ozaman yarin yastikla ilgili yorumlarini bekliyor olucam :)) bide sanirim bende artik camlari sevmeye baslasam iyi olcak :1:

Ya bnde forumlarda ve dunya saglik orgutunun aciklamalarinda gordum canim 7 numarayi diger diye siniflandrmislar ve yiyecek saklamaya uygun degildr dyo
hem görünüşü bile daha güzel bence... bu gece yastığımda uyuyacammm

Ozaman yarin yastikla ilgili yorumlarini bekliyor olucam :)) bide sanirim bende artik camlari sevmeye baslasam iyi olcak :1:

zamanında bir sürü para verdim bu tupperwarelere peynir kabından hiç memnun değilim peyniri kokutmaz diyolar ama kokutuyo mini şef alabilirsin çok yardımcı bide 4 lü yeşil kaplar var küçük onlarda günük kahvaltı için güzel içinde zeytin peynir kaşar falan dilimle 1 hafta dayanıyo bide turuncu bi kap var adını bilmiyorum içine kıvırcık maydonoz falan dolduruyorum 15 gün dayanıyo oğluma suluk almıştım kokmaz dedi satan kadın ama kokuyo oğlum bile tiskindi istemiyo o suluğu gerekszi daha birsürü şey almışım margarinlik ekmeklik falan en çok mini şef den memnunum

yarın yazarmmm sana tgc :=)

Dygguuuuuuuu yastik nasil bebgmm ruyalarma girdi valla ben uyuyodum yastikta hemde bocegmle evlenmistik :62: :1: nobete gidiyorum tlfndan bakcm arada yorumunu 4 gozle bekliyorumm :62:

Back
X