• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware olmalı mi çeyizimde ???

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacagi üzere sorum bu tupperware lazım mi mutlaka ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sırf tupper diye ya da şu arkadaş almış ben de alayım diye düşünüp alma sakın. ben çeyiz diye tupperdan bir sürü şey aldım. ama bazıları dolap bekliyor. hiç kullanmıyorum. ama birkaç parçası varki çok memnunum. sana memnun olduklarımı söyleyeyim. belki fikir olur.

mini şef var , ipli. bunu her gün kullanıyorum. soğan, domates, yeşillik filan doğruyorum, yemeklere, menemene, omlete vs. eşim bile severek kullanıyor.

bıçakları çok keskin , memnunum.

şekşek var, içinde 2-3 günlük ayran ya da cacık hazırlayıp saklayabiliyorsun. bundan da memnunum.

bir de saklama kapları çok işime yarıyor ve memnunum. başka markalardan da kaplar aldım ama en çok tupperdan memnunum. koku yapmaması , sızdırmaması , uzun süre saklanması gibi.

Mutlaka olması gerekmiyor. Ben hiçbir sey almadım, çeyizime koymadım. Saklama kabı vs cam tercih ettim. Kullanmayacağım seyleri alma bosa para harcama.

sırf tupper diye ya da şu arkadaş almış ben de alayım diye düşünüp alma sakın. ben çeyiz diye tupperdan bir sürü şey aldım. ama bazıları dolap bekliyor. hiç kullanmıyorum. ama birkaç parçası varki çok memnunum. sana memnun olduklarımı söyleyeyim. belki fikir olur.

mini şef var , ipli. bunu her gün kullanıyorum. soğan, domates, yeşillik filan doğruyorum, yemeklere, menemene, omlete vs. eşim bile severek kullanıyor.

bıçakları çok keskin , memnunum.

şekşek var, içinde 2-3 günlük ayran ya da cacık hazırlayıp saklayabiliyorsun. bundan da memnunum.

bir de saklama kapları çok işime yarıyor ve memnunum. başka markalardan da kaplar aldım ama en çok tupperdan memnunum. koku yapmaması , sızdırmaması , uzun süre saklanması gibi.

Evet sağolsun bi arkadaşım da sizin gibi memnun olduklarını söyledi. Örneğin ; bıçak seti mini şef, peynir kabi varmış,su şişesi,salata için varmış bi kab,bi kaç boyda bakliyat için ve prenses tacı bunlar yeterli diye düşündüm.

Mutlaka olması gerekmiyor. Ben hiçbir sey almadım, çeyizime koymadım. Saklama kabı vs cam tercih ettim. Kullanmayacağım seyleri alma bosa para harcama.

Çok teşekkür ederim :)

annemi ben frenliyorum yoksa evim tupper çarşısına dönecek :1: ben beğenmeden asla almıyor artık :31:

sadece güzel ve kullanışlı şeyleri almaya dikkat ediyorum, sebzelik gibi, hamur mayalama kasesi gibi..

Plastigin sagliklisi olmaz o sebeple ben hic almadim cam tercihim

17/11/2009&#10160;11/05/2014 &#128143;&#128112; yeni hayata merhaba

Back