teşekkür ederim ilginiz için bir de kırmzı var o mu daha iyi bu mu?
kızlar bu konuyu gördüğüm iyi oldu. ben hafta sonu evdeyim ama hafta içi çalışıyorum. böyle olunca özellikle kışın gün kısalığında yemek yetiştirmek tam bir eziyet oluyor. tupper'ın şeker kaplarından alsam hafta sonu pişirdiğim yemekler uzun süre taze kalır mı? yani en azından hafta sonları yapıp dolaba atarım. hafta içi ısıtıp yeriz diye düşündüm. siz ne dersiniz??
bende tupperwareden bir çok ürün aldım ancak. ekmek kutusu nasıl birşey anlamadım kapağı kanapanmıyor neymiş hava geçişini sağlıyormuş ekmek küflenmiyormuş ama küfleniyor hemde sadece 2 günde. ekmeklik kullanıpta memnun kalan var mı arkadaşlar?
bende tupperwareden bir çok ürün aldım ancak. ekmek kutusu nasıl birşey anlamadım kapağı kanapanmıyor neymiş hava geçişini sağlıyormuş ekmek küflenmiyormuş ama küfleniyor hemde sadece 2 günde. ekmeklik kullanıpta memnun kalan var mı arkadaşlar?
selam,önemli olan ekmek kutusunun içinde ekmek kırıntısı olmaması gerekiyor,filtresi olmadığı için her gün kapağının en az bir kere açılması gerekiyor.
ben yinede beğenmedim sanki kapağı hatalı yapılmış tam oturmuyor bile. hava alan ekmek bayatlar ve küflenir tabiki. keşke eko kaplarınki gibi kapak yapsalarmış böyle taze kalırdı. şuan ekmek kutusuna verdiğim paraya acıyorum
Merhabalar bende araştırıyorum ama karar veremedım[/QUO
ürünlerle ilgili ne sormak istediklerinizi sorabilirsiniz,hem 7 yıldır kullanıyorum,çok da memnunum,kesinlikle önce kullanıp denemeniz gerekiyor ürünleri iyi tanımanız ve içinize sinmesi için,özellikle kaliteye önem veriyorsanız,mesela bana göre o kadar parayı vermeye gerek olmayan ürünlede var,sevgili nesekus evinizde ne bulundurmak istiyorsanız seve seve yardımcı olurum..
kızlar tupperdan aldığım 1 lt lik mavi suluğumun içinde siyah birşey var.nokta gibi ama daha büyük ve çıkıntılı.
kaç defa yıkandıysam da olmadı çıkmıyor. böyle birşeyle karşılaşanınız ya da bana öneride bulunabilecek olanınız var mı?
ürün defolu olailir, ürünü kimden aldıysanız,ya ürünü geri verip gararantiye yollayabilsiniz ki tamamen yenisi geliyor yada danışmanınız size gerekli açıklamayı yaparbilir,sevgiler
teşekkür ederim.
ben bu ürünü 6 aydan fazla bir zamandır kullanıyorum.
dün uğraştım lekeyi çıkardım içine kaynar su koydum şişenin bir yanı yamuldu.
aslında iyi de oldu şu an tutabiliyorum şişeyi.
Merhaba kızlar
Bende Tupperware almaya başlaım ama bazı ürünlerini nasıl ullanacağımı bielemdim.
Mesela peynir Kabı na peynir her türlü peynir mi konuyo mesela beyaza peynirle kaşarı aynı anda koyabiliyomuuyuz?
Bi de Ultra Pro fırın kabını aldım. Ama içinde yemeği nasıl pişiricemi neler pişirebilicemi bilemedim.
İnternette de bulamadım. Kullananlarla yemek tarifleri verseler olmaz mı acaba fikir olarak.
Pirenses tacı gereksiz bence...diğer aldklarn çok kullanşlı ürünler kullandkca farkı anlyacaksn ben de tupperwarenin nerdeyse hepsi var diyebilirim bir kaçürününden memnunn kalmadm sadece ama seker kaplar olmazsa olmaz su set çok güzel kuruyemiş tarhana kahve peynir çok güzel saklyr oval set çok güzel hamur mayalama buzluk kapları hep gerekli ürünleri almşsn güle güle kullanBende ceyizime aldım birsuru sonra eve gelince bide icime kurt dustu o kadar para verdim keske o kadar vermeseydim falan diye daha once kullanmadıgım icin..ama duydugum herkes cok memnun..
bakliyat saklama oval set
Seker kap
Hamur mayalama
Buzluk kabı borek falan atmak icin
Su set
Baharatcık seti
Prenses tacı falan..kullanan varmı bunlrı kızlar memnun musunuz gereksiz bisey almısmıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?